Gra solo czy ze znajomymi? 🧐

• 22
    Replies
  • 425
    views
  • TrendaTen's Avatar
    Level 52
    @Aaricia w lego ogarnął w 3 miesiące od stanu w którym nie wiedział czy ma włączonego pada do stanu w którym robiliśmy razem misję a kolejne 2-3 i robiliśmy misje na równych zasadach. Zastrzegam że gra pod nadzorem rodzicielskim z ograniczonym czasem godzinowym i dniowym, nie pozwalamy mu codziennie całe dnie spędzać na graniu. Godzinka co któryś dzień w weekend do maks 2h
    [Kliknij aby dodać podpis]
  • Prywatny's Avatar
    Level 52
    @Aaricia Będę w mniejszości ale ja preferuję samotne przemierzanie świata gry. Wykonuję wszystkie misje główne i poboczne. Zaglądam w każdy zakątek mapy. Staram się zdobyć komplet osiągnięć i o ile nie wiąże to się z grą w zespole wracam do gry aż wszystkie achievementy znajdą się na półce.
    Starszy Gracz
  • Aaricia's Avatar
    Community Manager
    No, niestety przez to, że Blizzard rzadko kiedy ponownie wykorzystuje stary content, to nie każdy zakamarek już pamiętam. Jednak jak nie pamięcią, to może toporem się problem rozwiąże. 😂

@Saka jak się trochę podszkolę, to może też będę mogła tak powiedzieć 😂 Póki co, chyba podchodzę pod kategorię "problemów" dla mobków 🤣
    • Jakiej gry nie możesz doczekać się w 2025 roku? Powiedz nam tutaj 🎮
    • Zobacz nowe produkty Lenovo tutaj oraz tutaj💻
    • Masz jakieś hobby poza graniem? Opowiedz nam w tym temacie🌍
  • Aaricia's Avatar
    Community Manager
    @Aaricia w lego ogarnął w 3 miesiące od stanu w którym nie wiedział czy ma włączonego pada do stanu w którym robiliśmy razem misję a kolejne 2-3 i robiliśmy misje na równych zasadach. Zastrzegam że gra pod nadzorem rodzicielskim z ograniczonym czasem godzinowym i dniowym, nie pozwalamy mu codziennie całe dnie spędzać na graniu. Godzinka co któryś dzień w weekend do maks 2h

@TrendaTen to bardzo szybko się uczy! 😮 Rośnie godny przeciwnik dla Ciebie, co? 😀😎
  • Aaricia's Avatar
    Community Manager
    @Aaricia Będę w mniejszości ale ja preferuję samotne przemierzanie świata gry. Wykonuję wszystkie misje główne i poboczne. Zaglądam w każdy zakątek mapy. Staram się zdobyć komplet osiągnięć i o ile nie wiąże to się z grą w zespole wracam do gry aż wszystkie achievementy znajdą się na półce.

@Prywatny ja też w zasadzie lubię samotnie odkrywać, chyba, że mam problemy z przetrwaniem bez ochrony 😂 I też nie spocznę, dopóki nie wykonam wszystkich dostępnych w danym rejonie misji 😎
  • TrendaTen's Avatar
    Level 52
    @Aaricia w Cake Bash ma już konkurencje w których nie muszę mu dawać forów żeby wygrał
  • Aaricia's Avatar
    Community Manager
    @TrendaTen no to super! Może w przyszłości zostanie profesjonalnym zawodnikiem esportowym 😎
  • TrendaTen's Avatar
    Level 52
    @Aaricia kto wie gdzie go nogi poniosą
  • paczekgrubas's Avatar
    Level 3
    To chyba zależy od gry, w którą zamierzamy grać. Są typowe, w których aż się prosi, żeby dobrać swoich ludzi i razem stawić czoła wirtualnej ekipie znajdującej się po drugiej stronie barykady. Grałem swego czasu w League of Legends, najpierw samemu w pojedynkę, kosztowało to trochę nerwów jak algorytm dobiera do drużyny przypadkowych ludzi z łapanki, każdy gra sam dla siebie, żadnej współpracy, niczego. Później spróbowałem ze znajomi utworzyć swoją drużynę. Zupełnie inna gra, komunikacja, pomaganie sobie nawzajem, rozmowy itp. większa satysfakcja z gry i wygranych. Ale jak i się przegrywa to też inaczej i na własnych zasadach. Minus nie zawsze każdy ma czas i chęci w danej chwili grać. Ja ogólnie lubie gry tego typu. A samemu to najlepiej się gra w szachy z przeciwnikiem online. No chyba, że przy prawdziwej szachownicy, w cztery ślepia:)
  • Echelon's Avatar
    Level 26
    Koledzy, skrzynka napoju Bogów, kierownica Logitech Driving Force GT i Dirt.