Nietypowe przedmioty codziennego użytku!

• 27
    Replies
  • 405
    views
  • Prywatny's Avatar
    Level 52
    @Saka zupełnie taki sam jaki miałaś na stopach tylko z dłuższymi łapkami 😃
    Starszy Gracz
  • Saka's Avatar
    Level 52

Jesteś z okolic Wrocławia? To tak jak ja, studiowałam tam 🙂 Pamiętam te tramwaje 😀 Często odwiedzasz Polskę?

Jestem rodowitą Wrocławianką, ale mnie wywiało na daleką północ. Rodzina mieszka nadal we Wrocławiu, średnio raz na pół roku odwiedzam. Przez koronawirusa trochę się pokomplikowało, był ponad rok przerwy całkiem, no ale teraz znowu da się latać. Niby wirus teraz się bardziej rozprzestrzenia, ale też dzięki szczepieniom i mutacjom jest mniej zabójczy. Na wielkim lanparty udało mi się niczego nie złapać, to jestem dobrej myśli. 😊

Chociaż na Boże Narodzenie była wtopa, tuż przed lotem małe przyjęcie z okazji 25 lat społeczności StarCrafta w Finlandii, przyleciałam do Polski i zaraz potem się okazało, że mam pozytywa. Prawdopodobnie Omikron. Na szczęście marniałam i smarkałam tylko ja, reszta rodziny bezobjawowa, to ich szybko z kwarantanny wyrzucili.
    Last edited by Saka; 17-08-22 at 17:42.
  • Aaricia's Avatar
    Community Manager
    @Saka też pamiętam te "przeboje" z lotami, najpierw nie mogłam przylecieć do Polski przez pół roku, a później nie mogłam przez pół roku z Polski wyjechać 🙊 latam też na wrocławskie lotnisko, ale stamtąd jeszcze długa droga samochodem. Zawsze się śmieję, że lecąc do Polski dwa razy więcej czasu spędzam w samochodach po obu stronach, niż w samym samolocie 😀
    • Jakiej gry nie możesz doczekać się w 2025 roku? Powiedz nam tutaj 🎮
    • Zobacz nowe produkty Lenovo tutaj oraz tutaj💻
    • Masz jakieś hobby poza graniem? Opowiedz nam w tym temacie🌍
  • Saka's Avatar
    Level 52
    Zawsze się śmieję, że lecąc do Polski dwa razy więcej czasu spędzam w samochodach po obu stronach, niż w samym samolocie 😀

O, to jak ja, tyle że w pociągach. Ze środkowej Finlandii do Turku, i potem z Gdańska do Wrocławia. Brr. Ostatnio się strasznie ucieszyłam, bo Ryanair zaczął latać (mam nadzieję, że nie przestanie) z Helsinek do Poznania. Z Poznania to już luz w porównaniu z Gdańskiem. 😆
  • Aaricia's Avatar
    Community Manager
    @Saka nie przyszło mi do głowy, że nie masz bezpośrednich lotów do Wrocławia, no tak 🙈 To faktycznie niezła przeprawa! Ja np. mam bardzo blisko lotnisko Heathrow, ale niestety nic stamtąd nie lata do Wrocławia, więc muszę się za każdym razem tarabanić na Stansted 😥
  • Saka's Avatar
    Level 52
    @Saka nie przyszło mi do głowy, że nie masz bezpośrednich lotów do Wrocławia, no tak 🙈 To faktycznie niezła przeprawa! Ja np. mam bardzo blisko lotnisko Heathrow, ale niestety nic stamtąd nie lata do Wrocławia, więc muszę się za każdym razem tarabanić na Stansted 😥

Teoretycznie niedaleko mnie też jest lotnisko... ale można sobie z niego raptem do Helsinek polecieć. Niespecjalnie to przydatne. 😅
  • Aaricia's Avatar
    Community Manager
    @Saka leciałaś tak kiedyś? 😀
  • Saka's Avatar
    Level 52
    @Aaricia Dosyć kosztowna przyjemność, nie na mój budżet. 😅