KONKURS - Gaming Spot - wygraj wyposażenie pokoju gamingowego 🖥️

• 370
    Replies
  • 29561
    views
  • zuzla's Avatar
    Level 1
    @Aaricia
    Hej, dlaczego to właśnie ja powinienem zgarnąć ten zestaw? Otóż jestem prawdziwym graczem! Moja pasja do gier jest niesamowita, a ten zestaw sprawiłby, że moje doświadczenia byłyby jeszcze bardziej epickie. Powiedzmy sobie szczerze, świat potrzebuje więcej bohaterów wirtualnych, a ja jestem gotowy podjąć to wyzwanie.
  • Zadyma's Avatar
    Level 3
    @Aaricia Cześć i czołem!

Dlaczego to ja powinnam wygrać ten odjazdowy zestaw?
    Odpowiedź jest smutna i prosta jednocześnie!
    Moje dotychczasowe miejsce z ciężarem pozwala mi postawić na jednym biurku dwa sprzęty: mój laptop, a także sprzęt służbowy- pracuję zdalnie. Korzystam ze swojego monitora, natomiast nie mam miejsca na postawienie monitora służbowego. Mój laptop z kolei nie posiada tyle pamięci w sobie, żebym mogła spokojnie śmigać w ulubione gry- czasami muszę odinstalować grę, by zagrać w drugą. Od dwóch miesięcy marzę o tym, żeby mieć swój prywatny jak i służbowy kącik w którym będę czuła się komfortowo i swobodnie nie czując ścisku w pracy jak i po. Dotychczasowy laptop użytkowany jest do studiowania zdalnie. Jeżeli wygram ten przefantastyczny konkurs, wierzcie mi- zostanę streamerką i w końcu będę mogła grać w RDR 2 lub też w Wiedźmina 3! <3 Niżej załączam to biedne miejsce gamersko-służbowe razem z rąbkiem prezentu urodzinowego! :) ps. właśnie w tle widoczny jest laptop z klawiaturą, również z Lenovo! :)
    Name:  346180762_618661620316605_6987406456742807798_n.jpg
Views: 157
Size:  90.6 KB
  • silvia7's Avatar
    Level 3
    O rety! to muszę być ja! co za odpał :)
    Już widzę siebie siedzącą w tym niesamowicie zapewne wygodnym fotelu, przy idealnie dopasowanym biurku ze słuchawkami na uszach. Głośniki wydobywają te niesamowite dźwięki. Obraz z monitora przenosi mnie w wirtualną rzeczywistość. Ręka opada na myszkę i tak...... jestem w swoim świecie!
  • RavenHandofShadow's Avatar
    Level 7
    @Aaricia A niech Cię to. Mówisz o zdjęciu i teraz tak patrzę co mam na dysku. No jak tak można 🤣
    głównie to chciałem dać zmieniony tekst. Ten co dałem obecnie mi strasznie nie pasuje. Dość chaotyczny (jak moje myśli 🤨). Takie uroki jak się ma wiele rzeczy na głowie raczej myśli 🤣
    Raven Hand of Shadow
  • Kacpiur's Avatar
    Level 1
    @Aaricia
    Chciałbym bardzo powiedzieć, dlaczego ten zestaw do gier jest dla mnie tak ważny. Mam dwa powody, które wpływają na moje doświadczenie z grami - mój słaby komputer i brak wydajności.
    Mój komputer nie nadąża za nowoczesnymi grami. Jest za słaby i często się przycina, co jest bardzo frustrujące. Nie mogę cieszyć się płynną i stabilną rozgrywką.
    Dodatkowo, mój zestaw komputerowy nie ma wystarczających podzespołów. Brakuje mi mocnej karty graficznej, szybkiego procesora i większej ilości pamięci RAM. To ogranicza moje możliwości i nie mogę doświadczyć gier w pełnej krasie.
    Dlatego ten zestaw do gier jest dla mnie niezwykle ważny. Poprawiłby moje doświadczenie z grami, umożliwiając płynną i pełną przyjemności rozgrywkę. Byłby to ogromny krok do przodu dla mojego grania i otworzyłby nowe możliwości.
    Bardzo dziękuję za uwzględnienie mojej prośby i za szansę na poprawienie mojego zestawu komputerowego. Będę ogromnie wdzięczny, jeśli dostanę tę szansę, która pozwoli mi cieszyć się grami na nowym poziomie.
  • batepe's Avatar
    Level 1
    Przede wszystkim, jestem prawdziwym entuzjastą gier komputerowych. Od najmłodszych lat elektroniczna rozrywka stanowi dla mnie nie tylko sposób na relaks, ale również pasję, która daje mi możliwość wyrażenia siebie i niesamowitą przygodę w wirtualnym świecie. Właśnie dzięki mojej autentycznej pasji i oddaniu dla gier, ten zestaw gamingowy będzie "pełny życia".

Jestem przekonany, że wykorzystałbym ten zestaw w sposób odpowiedzialny i konstruktywny. Środowisko gamingowe może być doskonałą platformą do nauki, edukacji oraz rozwijania umiejętności interpersonalnych. Miałbym okazję współpracować z innymi graczami, angażować się w społecznościowych projekty, a także dzielić się swoją wiedzą i doświadczeniem z innymi entuzjastami gier.

Ponadto, wygranie tego zestawu miałoby dla mnie ogromne znaczenie nie tylko jako nagroda materialna, ale również jako dowód uznania za moje zaangażowanie i pasję w świecie gamingu. Byłoby to dla mnie ogromne wyróżnienie, które dodałoby mi jeszcze więcej motywacji do kontynuowania mojej przygody z grami oraz dalszego rozwoju w tej dziedzinie.

Wierzę, że przyznanie mi tego odjazdowego zestawu gamingowego przyniosłoby nie tylko mi ogromną radość, ale również zainspirowałoby mnie do twórczych i pozytywnych działań w świecie gier komputerowych. Byłbym wdzięczny za okazaną mi szansę i zapewniam, że zestaw ten otrzymałby nie tylko zasłużone uznanie, ale także odpowiednie wykorzystanie.
  • gaba91's Avatar
    Level 2
    @Aaricia
    🎮 Granie to świetna sprawa
    🎮 Na dodatek super zabawa
    🎮 Moje przygody w dzieciństwie się rozpoczęły
    🎮 Przez całe życie się ciągnęły
    🎮 Nieprzerwanie z kuzynami graliśmy na Pegasusa konsoli
    🎮 Graniem w fajnym towarzystwie się każde dziecko zadowoli
    🎮 Odkąd konsolę od rodziców dostaliśmy
    🎮 Wielkimi fanami gier się staliśmy
    🎮 Euforią i radością emanowaliśmy
    🎮 Woleliśmy naszą konsolę niż przejażdżkę rowerem
    🎮 Super Mario był naszym ulubionym bohaterem
    🎮 Pegasus to początki najlepszej ery
    🎮 Odtąd trzymamy gamingowe stery
    🎮 Kasetki do konsoli super przygody kryły
    🎮 Nigdy nam się te gry nie nudziły
    🎮 Innowacyjne było to urządzenie jak na tamte czasy
    🎮 Nawet do dziś nie brakuje mu klasy
    🎮 Nic tak dobrze mi w pamięć nie zapadło
    🎮 Ile dziecięcych nerwów, emocji podczas grania się zjadło
    🎮 Epickie wspomnienie po nich nie przepadło
    🎮 W nawiązaniu to mojej wypowiedzi ten odjazdowy zestaw wygrać bym chciała
    🎮 Abym moje dziecięce rozgrywki w nowoczesnej wersji kontynuowała
  • Stitches's Avatar
    Level 1
    Chciałbym przedstawić Wam moje pasję do gier oraz dlaczego właśnie ja zasługuję na ten zestaw gamingowy. Przede wszystkim, gaming jest dla mnie czymś więcej niż tylko rozrywką. To pasja, która mnie inspiruje, daje możliwość rozwijania umiejętności i eksplorowania niesamowitych światów wirtualnych. Od wielu lat, gry stanowią dla mnie nie tylko sposób na relaks, ale także sposób na twórcze myślenie i rozwiązywanie problemów.

Zestaw gamingowy jest dla mnie czymś więcej niż tylko sprzętem. To narzędzie, które pozwala mi wejść w światy fantazji i uczestniczyć w niezwykłych przygodach. Jego posiadanie pozwoliłoby mi jeszcze bardziej zgłębiać świat gier, odkrywać ich różnorodność i doświadczać ich w pełni.
    Ale nie chodzi tylko o mnie. Jako zapalony gracz, jestem częścią dynamicznej społeczności gamingowej. Wiele godzin spędzam grając z innymi, współpracując, rywalizując i tworząc niezapomniane chwile. Zestaw gamingowy, który mogę wygrać w tym konkursie, pozwoliłby mi jeszcze bardziej aktywnie uczestniczyć w tych interakcjach, tworzyć niezapomniane wspomnienia i jeszcze bardziej zacieśniać więzi z innymi graczami.
    Ponadto, zestaw gamingowy miałby również duże znaczenie dla mojej kreatywności. Chciałbym tworzyć własne gry, streamować rozgrywki, czy nagrywać filmy związane z gamingiem. Zestaw ten dałby mi możliwość rozwijania się w tych obszarach i podzielenia się swoją pasją z innymi ludźmi na całym świecie.
    Dlatego, drodzy organizatorzy konkursu, proszę Was o rozważenie mojej prośby. Jestem pełen zaangażowania, pasji i chęci do dalszego rozwijania się w świecie gier. Zestaw gamingowy nie tylko umożliwiłby mi jeszcze większą radość z gry, ale również otworzyłby drzwi do nowych możliwości i przygód. Dajcie mi szansę spełnienia marzeń i dołączcie mnie do grona szczęśliwych posiadaczy tego wspaniałego zestawu.
  • aniapaulina7's Avatar
    Level 1
    Ponieważ nigdy nic nie wygrałam a przy mojej bandzie samców 3mniejszych i 1 już dorosly ale wciąż dziecko to takie rozwiązanie dla mnie było by idealne.
  • Nowhereman's Avatar
    Level 2
    @Aaricia wraz z całym Legionem witam serdecznie,

na wstępie może rzucę trochę info o sobie. Mam na imię Maciej i jestem zaprawionym w boju graczem od ho ho, ale tak konkretnie to około 18 lat. Początki z grami sięgają jeszcze gierek pokroju: Crock, jazz jackrabbit 2 (grane wraz z moją siostrą bliźniaczką na starym kompie, który dzisiaj nadawałby sie co najmniej do muzeum), comanche z moim tatą już na trochę bardziej szpanerskim sprzęcie tj. tata ogarnał joystick, którym ogrywaliśmy wspólnie, aż dni tego joysticka zostały policzone. Następnie już od czasów podstawówki byłem i nadal jestem fanem gier strategicznych (twierdza, age of empires, warcraft 3, heroes II i heroes III) oraz RPG (Diablo II, Baldurs Gate i Gothic). Wraz z moją ekipą znajomych zaczeliśmy robić tzw. "LAN party" i do dzisiejszego dnia co prawda już żadziej, ale jednak nadal lubimy się spotykać w nerdowskim stylu z najlepszymi ziomkami nawet w 14/16 osób. Z jednym z moich kamratów obiecaliśmy sobie taki gaming house w stylu domku hobbita do którego notabene taki zestaw byłby wisienką na torcie. Wracając jeszcze do mojej historii związanej z grami to oczywiście gram w wiele różnych gier od strzelanek pokroju cs go czy BF5 po Wowa no i oczywiście Widzimna we wszystkich odsłonach <3. Ok napisałem trochę o sobie i mógłbym tak w kółko, ale przejdźmy dalej.
    Dlaczego to właśnie do mnie powinien trafić ten odjazdowy zestaw?
    Jak wyżej pisałęm lubię grać, dalej gram i sprawia mi to ogromną radość oraz chwilę w których odrywam się od wszystkiego dookoła w realu co jest potrzebne i daje multum relaxu. Uznaję zasadę złotego środka tzn. życie w realu jest bardzo ważne, ale online ma swój pozytywny wpływ na mnie jak i zapewne na was wszystkich. Także spędzam sporo czasu w swojej jamie, a więc poprawa, a w moim przypadku znaczącą zmiana w środowisku w którym spędzam sporo czasu byłaby nie do opisania. Niestety ze względu na jak wszyscy odczuwamy wzrost kosztu życia, wzrost cen sprzętu AGD, a gry, któe bezlitośnie wymagają coraz lepszego sprzętu na który niestety obecnie i w najbliższym czasie nie będzie mnie niestety stać. Chcę dalej kontynuować swoją przygodę z gamingiem, ale niestety mój obecny sprzęt wołą o pomstę do nieba. Na pewno wykorzystałbym go najlepiej jak się da a moja jama do grania dzięki temu niesamowitemu zestawowi dostała by nieziemskiego boosta.
    W niedalekiej przyszłości spodziewam się również mieć potomka co zapewne (obecni, którzy stali się już rodzicami) rozumieją, że nie jest to tania sprawa, a więc plan na odjazdowy sprzęt z włąsnej kieszeni jest niemożliwy do zrealizowania w najbliższym czasie, a jak wyżej opisałem swoją historię z gamingiem młody lub młoda ze mną będą musieli zagrać nie raz nie dwa i już nie mogę się doczekać takich współnych chwil. Coś pięknego po prostu. Dodtakowo moja dziewczyna Anastazja jak kiedyś moja siostra lubi oglądać jak gram w szczególności w gry typu Wiedźmin czy Gothic w których razem podejmujemy decyzje co dalej i życzę wam takich możliwości z drugą połówką bo jest to cos wspaniałego, a spędzanie wspólnych chwil uprzyjemni na pewno wystrój, który doda nieopisanego klimatu. Poważnie zastanawiam się nad otwarciem kanału na youtube dotyczącego oczywiście gier. Lubię to i sprawai mi to satysfakcję a dodatkowe hobby połączone z możliwością nawet skromnych paru groszy więcej do wypłąty jest tego warte, ale jak się domyślacie na tym co obecnie posiadam mógłbym najwyżej pograć w saprea czy pasjansa :P bez urazy spoko gierki ale you know.
    Każdy ma swoje powody i życzę żeby najelpszy/najlepsza wygrali, a jeżeli to będę ja to na pewno wykorzystam ten sprzęt na 110% i zoorganizuje LAN Party :)
    Pozdrawiam was wszystkich
    Maciej