KONKURS - Gaming Spot - wygraj wyposażenie pokoju gamingowego 🖥️

• 370
    Replies
  • 29537
    views
  • Lukaszenk0's Avatar
    Level 1
    @Aaricia Chciałbym się zgłosić do tego konkursu, ponieważ zawsze chciałem być graczem, ma przestarzałe PlayStation4, które już ledwo chodzi. Chciałbym się rozwijać w świecie gier, ale też i w nauce pomógł by mi ten sprzęt, ponieważ od września zaczynam szkołę średnią, a póki co nie mam żadnego laptopa ani nic co by mi umożliwiło naukę przez internet. Dlatego te się zgłaszam do was!!! Liczę na to, że wygram!! Jeżeli chodzi o gry to ostatnio na PS4 zacząłem grywać w Fortnite bardzo mnie to wciągnęło. Z góry DZIĘKUJE! <3
  • Jakusum's Avatar
    Level 2
    @Aaricia kurde takie nagrody? Przydałoby się.
    Szczerze mówiąc w tej chwili mój set up to jeden wielki bajzel więc taki zestaw aż kusi.
    No i przy okazji gaming na wyższym poziomie będzie. Teraz to 40 fps nie oddaje w cs'ie albo cod'zie.
    Pozdro
  • insoo97's Avatar
    Level 2
    Dlaczego do mnie powinien trafić ten wyjątkowy zestaw?

Przydał by mi się nowy laptop bo mój obecny jest tak stary, że nie mogę spokojnie narysować linii w paincie bo tak się tnie :D i to nie chodzi o to, że jest zawalony śmieciami, po prostu ma tak słabe parametry, że aż wstyd. Nawet gry przeglądarkowe nie działają :D Cieszę się, że w ogóle się jeszcze włącza.
    Fajnie by było mieć profesjonalny zestaw gamingowy od sprzętu po meble i inne gadżety. Nie ukrywam, że chciałabym poświęcić się i odnaleźć jako jedna z nielicznych kobiet w świecie gamingowym i zwojować ten świat. Uwielbiam gry, rywalizację – oczywiście zdrową i uśmiechem na twarzy. Na razie to robię drobnymi krokami na konsoli i całkiem nie źle mi to wchodzi. Nie jeden wyznał słowa uznania dla moich poczynań co jest szalenie miłe. Jednak uważam, że na konsoli nie ma możliwości rozwijania się tak bardzo jak przy PCtach czy gamingowych laptopach. Chciałabym zacząć streamować, zacząć na nowo prowadzić bloga dot. gier, montować filmy, tworzyć grafiki – po prostu się rozwijać. Taki zestaw jest idealnym kluczem, do otwarcia bram tych wszystkich mozliwości.
  • KL4UD3K's Avatar
    Level 2
    @Aaricia Widze ciekawe nagrody do wygrania, które napewno przyczyniłyby się do mojego rozwoju w graniu oraz edytowaniu grafiki.
    Mam nadzieje, że zestaw powędruje do mnie😀.

- - - Updated - - -

@Aaricia Widze ciekawe nagrody do wygrania, które napewno przyczyniłyby się do mojego rozwoju w graniu oraz edytowaniu grafiki.
    Mam nadzieje, że zestaw powędruje do mnie😀.
  • wojteku3's Avatar
    Level 2
    @Aaricia Bardzo proszę zważcie na moją niezwykle tragiczną sytuację.......

Każdego dnia, kiedy próbuję grać na moim starym, zardzewiałym laptopie, chce mi się płakać.
    Mój sprzęt chodzi wolniej niż żółw po maratonie...
    Moje łamiące się biurko, pokryte zadrapaniami, przypomina mi o mojej nędzy.
    Każda gra, która mogłaby mnie pocieszyć, przekształca się w rozpacz i ból.
    Mój fotel trzeszczy jak stary tapczan, słuchawki działają na jedno ucho, myszka posiada jeszcze kulkę...a w klawiaturze brakuje klawiszy.

Czuje się jak więzień własnego sprzętu, ale mimo to się nie poddaje...
    Tylko TEN odjazdowy zestaw, może mnie wyzwolić z tego cyfrowego lochu.
    Pomimo, że życie mnie okrutnie doświadczyło, nadal zachowuję iskrę gamingowego ducha.
    Wirtualny świat jest moim schronieniem w trudnych chwilach, kiedy rzeczywistość staje się zbyt przytłaczająca.

Tylko Wy możecie ocalić mnie od dalszego cierpienia. Bądźcie więc moimi zbawcami i podarujcie mi ten niezwykle odjechany zestaw a ja obiecam grać dniami i nocami. Przysięgam nic więcej w życiu nie robić, nigdy się nie ożenić, nie zakładać rodziny, porzucić swoich znajomych, nie będę nawet wychodzić z domu tylko po to aby jak najwięcej czasu spędzić grając w gry na tym niesamowitym zestawie!
  • zuzia's Avatar
    Level 2
    @Aaricia Dlaczego to właśnie do mnie ma trafić ten wyjątkowy zestaw? Gry to moja pasja a wręcz obsesja. Już jako mała dziewczynka przesiadywałam przed komputerem wiele godzin naparzając w Hugo, Age of Empires czy w Bud'a Redhead'a. Gaming to mój sposób na relaks ale także po prostu hobby, zdecydowanie nie jestem profesjonalistką a nawet przyznam, że mimo minionego czasu, granie wychodzi mi przeciętnie XD. Minęły lata a ja wciąż znajduję przyjemność w rozgrywkach. Chciałabym zaznać gamingu jak z prawdziwego zdarzenia. Komp, który mam obecnie ledwo zipie chociaż podobno ostatnio dostał upgrade'a (tak twierdzi mój tata) i nie mogę już na nim odpalać swoich ulubionych gierek. Od zeszłego roku pragnę przejść jeszcze raz Wiedźmina, gdyż dodali do niego nowe ciekawe rzeczy, ale nie ma o tym mowy przez to jaki sprzęt posiadam. Od zakupu Cyberpunka też trochę minęło a pograłam w niego może ze 4 razy, bo boję się, że komputer zostanie rozsadzony XD. Nawet podczas grania w coś tak niewymagającego jak Bloons TD 6, mam obawy. Poza tym wydaje mi się, że takie specjalne stanowisko zapewnia zupełnie inne doznania. Na co dzień siedzę na średnio wygodnej sofie a monitor stoi na ławie...to nie jest najlepsze rozwiązanie. Gdybym otrzymała taki profesjonalny zestaw byłabym wniebowzięta. Już gratuluję osobie, która będzie miała przyjemność otrzymać ten sprzęt :). Oby dobrze służył.
  • w2912's Avatar
    Level 3
    Dla mnie laptop jest do pracy,
    Żeby płynnie chodził, cacy.
    A te gierki i bajery
    - nie rozumiem już tej sfery.
    Ale syna mam młodego,
    Który wie już co do czego,
    W gierki tnie jak zawodowiec-
    Każdy Wam to w mieście powie.
    Lecz komputer ma już stary
    Wszyscy mówią nie do wiary,
    Twych zdolności apogeum-
    A komputer jak z muzeum!
    Więc co chwilę on mnie pyta,
    Aż zębami z nerwów zgrzyta,
    „Kiedy w końcu dasz mi nowe
    Stanowisko gamingowe?”
    Sprawdzam sklepy, internety
    Jeden wniosek mam niestety
    Póki co, zakupić mogę
    myszkę, podkład na podłogę.
    Może jeszcze klawiaturę
    Ale to na drugą turę.
    Więc Was proszę Drodzy moi,
    Niech ten zestaw u nas stoi,
    Nie zmarnuje się z pewnością
    - będzie pasją, przyjemnością.
    Bo spełnione dziś marzenia
    To rzecz nie do zastąpienia!
  • matirrr's Avatar
    Level 2
    @Aaricia Półtora miesiąca temu urodziła mi się córka, dlatego czasu na swoje hobby, którym jest gaming, mam bardzo mało. Właśnie dlatego szybki sprzęt taki jak Lenovo Legion 5 15ARH7 pozwoli mi zaoszczędzić czas, którego ciągle brakuję. Wygodny fotel gamingowy ukoi bolące plecy zmeczone od noszenia bobasa, a świecąca kolorystyka zestawu przykuje uwagę maluszka. Dodatkowo sprzęt tej klasy nie zestarzeje się tak szybko i za jakiś czas maluszek będzie mógł pograć z tatą.
  • wycz1's Avatar
    Level 1
    @Aaricia w moim pokoju stoi puste biurko które tylko czeka żeby na nim co położyć tymczasowo gram na konsoli chciałbym zagrać w nowe tytuły na dobrym sprzęcie z znajomymi lecz finansowo nie ma jak mam nadzieje że uda mi się wygrać. Powodzenia każdemu życzę!
  • Janekgr's Avatar
    Level 2
    Moja przygoda z graniem rozpoczęła się 15 lat temu kiedy dostałem od taty na urodziny używane ps2 i trwa nieprzerwanie do dziś. Granie miało ogromny wpływ na moje życie, między innymi duża część mojej obecnej ekipy to osoby, które poznałem na serwerach Call of Duty. Obecnie staramy się łapać chociaż na jeden dzień w tygodniu i powspominać dawne czasy, a przede wszystkim dobrze się pobawić. W planach mamy LAN party jak za dawnych lat i zestaw od Lenovo Gaming byłby świetnym powodem, aby z planów przejść do realizacji :)

Podsumowując granie to oprócz relaksu i fajnego spędzania czasu, także sposób na to, aby być blisko ze znajomymi kiedy rzeczywistość dorosłego życia nie pozwala już tak często się spotykać. Sprzęt od Lenovo byłby spełnieniem marzeń i jestem pewien, że niejeden z moich znajomych wpadłby do mnie, aby tylko zobaczyć ten zestaw i wspólnie spędzić czas.