KONKURS - Gaming Spot - wygraj wyposażenie pokoju gamingowego 🖥️

• 370
    Replies
  • 29537
    views
  • Aaricia's Avatar
    Community Manager
    Ale fajne nagrody. Też chciałabym wziąć udział w konkursie, ale muszę się porządnie zastanowić nad argumentami.

Z tym starczym wiekiem to przesada. Jestem starsza i co mam powiedzieć?😑

@Saka to ja już w ogóle się nie odzywam, bo zakładam, że prowadzę starczością wśród Was 🤣
    • Jakiej gry nie możesz doczekać się w 2025 roku? Powiedz nam tutaj 🎮
    • Zobacz nowe produkty Lenovo tutaj oraz tutaj💻
    • Masz jakieś hobby poza graniem? Opowiedz nam w tym temacie🌍
  • Saka's Avatar
    Level 52
    @Aaricia Zawsze możesz zażartować, że jesteś przodownikiem pracy. Ze względu na przodowanie wiekiem. A społeczność to miejsce pracy. 🤣
    Unamused Snarktooth. Advocate for hearing loss & accessibility. Person, friend and a terrible/terrific* artist.
    *delete as appropriate
  • Keyma's Avatar
    Level 24
    @Aaricia haha, nie masz za co przepraszać, i dziękuję ^^
  • KanciapaKrisa's Avatar
    Level 2
    Dlaczego powinienem wygrać ten sprzęt? Będzie krótko i na temat. Od zawsze byłem graczem konsolowym i nigdy nie posiadałem komputera stacjonarnego. W chwili obecnej pracuję na przestarzałym laptopie, który pamięta jeszcze czasy ukrzyżowania Chrystusa. Jako, że tworzę content na Youtubie i rozpocząłem streamowanie jest on niewystarczający, aby rozwinąć swój potencjał. Renderowanie wideo trwa godzinami, a streamowanie opiera się jedynie Just Chatting. Ograniczenia sprzętowe sprawiają, że nie mogę dostarczać lepszej jakości contentu. Posiadanie lepszej maszyny pozwoliłoby na stworzenie materiału o nim, a przede wszystkim byłoby idealnym uzupełnieniem do nerdowskiej jaskini, którą udało sie stworzyć. To byłoby zdobycie Świetego Grala… brakującej części duszy tego pomieszczenia… bo zasługuje ono na najlepszy sprzęt!

PS. Zagrałbym w Cyberpunk 2077 na kompie bo od wersji na PS4 krwawią mi już oczy 😂

Oto miejsce w którym powinien się znajdować ten sprzęt 🙃

Name:  3AB153F6-C9C0-4FC9-A91B-02CF417387E6.jpg
Views: 539
Size:  97.6 KB
  • piter9876's Avatar
    Level 2
    Cóż za niesamowity zestaw gamingowy! Jestem pewien, że każdy gracz zamarzyłby o takim sprzęcie w swoim domu. Dlaczego to właśnie ja powinienem go zdobyć? Otóż, jestem zapalonym graczem od ponad 10 lat i spędzam przy komputerze dużo czasu. Moje aktualne urządzenia już trochę się zestarzały i nie dają rady z nowszymi grami. Wygranie tego zestawu byłoby dla mnie ogromnym wzmocnieniem w moim hobby oraz motywacją do dalszego rozwoju w tej dziedzinie. Ponadto, jako osoba pracująca zdalnie, mogę wykorzystać ten zestaw również do swojej pracy, co zwiększy moją produktywność. Jestem przekonany, że ten zestaw zostanie u mnie w pełni wykorzystany i doceniony. Dlatego też, bardzo chciałbym go zdobyć i mam nadzieję, że wybierzecie mnie jako szczęśliwego zwycięzcę! 🎮🕹️🤞
  • TrendaTen's Avatar
    Level 52
    Ale fajne nagrody. Też chciałabym wziąć udział w konkursie, ale muszę się porządnie zastanowić nad argumentami.

Z tym starczym wiekiem to przesada. Jestem starsza i co mam powiedzieć?😑

a powiedz która część ciała Cię boli 🤣
    @Aaricia jak bym chciał Ci powiedzieć, że nie wyglądasz na swój wiek to odbierzesz to dobrze czy źle? Bo nie wiem czy Ci to mówić 🤣

- - - Updated - - -

a tak be te wu to między nami jest co nie @Prywatny ?
    [Kliknij aby dodać podpis]
  • Prywatny's Avatar
    Level 52
    @TrendaTen Zaiste jam Ci jest 🤣
    Starszy Gracz
  • Aaricia's Avatar
    Community Manager
    a powiedz która część ciała Cię boli 🤣
    @Aaricia jak bym chciał Ci powiedzieć, że nie wyglądasz na swój wiek to odbierzesz to dobrze czy źle? Bo nie wiem czy Ci to mówić 🤣

- - - Updated - - -

a tak be te wu to między nami jest co nie @Prywatny ?

@TrendaTen to zdanie jest zawsze mile słyszane/czytane 😂
    • Jakiej gry nie możesz doczekać się w 2025 roku? Powiedz nam tutaj 🎮
    • Zobacz nowe produkty Lenovo tutaj oraz tutaj💻
    • Masz jakieś hobby poza graniem? Opowiedz nam w tym temacie🌍
  • TrendaTen's Avatar
    Level 52
    @Aaricia w takim razie mówię Ci: Widziałem Cię na żywo i nie wyglądasz na swój wiek 😁
    a co do mojego wieku to nie ważne ile człowiek ma tylko ważne na ile się czuje - a ja czuję się staro 🤣
    [Kliknij aby dodać podpis]