KONKURS - Gaming Spot - wygraj wyposażenie pokoju gamingowego 🖥️

• 370
    Replies
  • 29537
    views
  • Aaricia's Avatar
    Community Manager
    Hej wszystkim!

Zapewne pamiętacie nasz niesamowity konkurs Gaming Room, w którym nagrodą główną było wyposażenie pokoju gamingowego 🤩

Tym razem mamy dla Was równie niesamowity konkurs, w którym do wygrania jest zestaw gamingowy o wartości 14000 zł!

Name:  Konkurs 800x400 (1).jpg
Views: 7670
Size:  44.0 KB

Nagrody

Do zgarnięcia jest niesamowity zestaw, w którego skład wchodzą:

• Lenovo Legion 5 15ARH7
    • Monitor Lenovo Legion Y25-30
    • Biurko gamingowe automatyczne z podświetleniem RGB
    • Fotel gamingowy z podświetleniem RGB
    • Słuchawki Lenovo Legion H500 PRO 7.1
    • Myszka Lenovo Legion M500 RGB
    • Klawiatura Lenovo Legion K500 RGB
    • Podkładka Lenovo Legion Gaming Control Mouse Pad L
    • Mata RGB pod krzesło
    • Głośniki 2+1 Logitech Z407
    Zasady konkursu

Aby wziąć udział w konkursie, należy w komentarzu pod tym wątkiem zamieścić odpowiedź na pytanie, dlaczego to właśnie do Ciebie powinien powędrować ten odjazdowy zestaw 😎

Udział w konkursie można wziąć tylko raz. Uczestnicy, którzy ukończyli 13 lat, a nie ukończyli 18 lat, mogą brać udział wyłącznie za wyraźną, pisemną zgodą rodzica lub opiekuna prawnego przesłaną na konkurs@lenovogaming.pl.

Czas trwania konkursu

Zgłoszenia można zamieszczać od 9 maja do 28 maja 2023 (23:59).

Życzę wszystkim dobrej zabawy i trzymam kciuki! 🤞

Regulamin:

Attached Images Attached Images
    • Jakiej gry nie możesz doczekać się w 2025 roku? Powiedz nam tutaj 🎮
    • Zobacz nowe produkty Lenovo tutaj oraz tutaj💻
    • Masz jakieś hobby poza graniem? Opowiedz nam w tym temacie🌍
  • 370 Replies

• Prywatny's Avatar
    Level 52
    @Aaricia ledwo wróciłaś z urlopu, a już zasypujesz społeczność nagrodami. Nic nie sugeruję ale może częściej będziesz brała krótkie urlopy 😎
    A poważnie świetne nagrody do zdobycia i mam nadzieję, że zwycięska praca będzie równie dobra jak prezentacja Michała Barszczewskiego z zeszłego roku. Powodzenia wszystkim 😀
    Starszy Gracz
  • Atejos's Avatar
    Level 1
    @Aaricia. Jestem zapalonym graczem uwielbiam grać w gry i korzystać z najnowszego sprzętu lecz na razie sytuacja finansowa nie pozwala na tego typu sprzęt więc stąd udział w tym konkursie. I tak najbardziej zależy mi na zagranie w najnowszego FS 22 lecz sprzęt mi nie pozwala. Oprócz Fs jest jeszcze wiele świetnych gier które chciałbym pograć. Mam nadzieje że mi się uda!!!! :))).
  • TrendaTen's Avatar
    Level 52
    Nazywam się TrendaTen i użytkownicy polskiej społeczności znają mnie nie od dziś ale podsumuję. Tak naprawdę mam na imię Mateusz i jestem tatą prawie sześciolatka (sierpień 2017). Z tym moim sześciolatkiem gram w gry serii Lego (Super Heroes (155h), Batman 2 i 3, Indiana Jones, Undercover, Super Villains, Movie-Videogame, Ninjago movie, Superheroes 2, Incredibles, Harry Potter), Minecraft, Rubber Bandits, Moving Out, Overcooked, Unrailed. Oczywiście nie samym graniem człowiek żyje więc składamy również Lego fizyczne. Budujemy całkiem różne konstrukcje własnego pomysłu. Moje konstrukcje można oglądać na forum w wątku https://dev-v1-lenovo.giantsplatform.com/threads/12643 .Lubię z synem sklejać różnego typu badziewia z tektury (niektóre zdjęcia można spotkać w różnych częściach naszego forum). Przyjemność przynoszą mi również wspólne spacery w parku. Wieczorami lubię majsterkować o czym mogliście przeczytać w wątku „Hobby poza graniem”, grać w gry, oglądać filmy i czytać książki. O ile w grach i książkach mam swoje ulubione kategorie to filmy pochłaniam w prawie każdej kategorii.

Name:  1.JPG
Views: 7156
Size:  28.7 KB
    Name:  2.jpg
Views: 7131
Size:  41.9 KB
    Name:  3.jpg
Views: 7128
Size:  95.6 KB

Na forum jestem od października 2021, zostałem skuszony kodami do już nieistniejącej Stadii i jakoś tak zostałem. Można było mnie zobaczyć na tegorocznym IEM (z czego relacja jest dostępna pod adresem https://dev-v1-lenovo.giantsplatform...acja-TrendaTen). Tak sobie siedzę i wymyślam wykreślanki, czy wrzucam ciekawe promocje czy gram w „fasolki” na wieczorach gier. Czasem wyszukam kurczaki, czasem wrzucę jakiś film czy zdjęcie nowych konstrukcji z Minecrafta a czasem odgadnę gdzie była @Aaricia na jednej ze swoich podróży. W międzyczasie odgadnę jaki aktor jest na wycinku, wrzucę zdjęcie wielkanocnych jaj czy przeprowadzę rozmowę na temat możliwości wykonywania zrzutów ekranu i nagrywania konkretnych okien. Tak sobie siedzę i czekam na nowe levele społeczności (https://dev-v1-lenovo.giantsplatform.com/threads/14470).
    Przez ostatnie półtora roku napisałem ponad tysiąc komentarzy. W ciągu ostatniego roku uzyskałem zawrotną liczbę 1154 punktów społeczności co jest przy okazji wynikiem nr 1 wśród zarejestrowanych w Polsce użytkowników (tu piję do naszej finlandzkiej polki - @Saka która ma prawie 2x więcej punktów ale liczą się na finlandię) i nr 7 na całym świecie (tam gdzie sięga społeczność) https://dev-v1-lenovo.giantsplatform...C5%9Bci-Legion!. Moje punkty stanowią 45% punktów uzyskanych przez polską społeczność. Nie jestem tu dla punktów czy splendoru związanego z poziomami ale dość dobrze obrazują moje zaangażowanie w forum.
    W przyszłości chciałbym wciąż być częścią tego forum i współwprowadzać kolejne innowacje takie jak dział z recenzjami. Z tym, że na moim obecnym Lenovo to za dużo się nie na recenzuję bo posiadam G510 z I7 4700HQ. Sam model procesora już wskazuje ile lat ma ten komputer. Jak gramy w „nowsze” Lego (np. 2018!) to już muszę zmniejszać rozdzielczość i obniżać detale. Moje stanowisko do grania obecnie wygląda tak:

Name:  4.jpg
Views: 7130
Size:  95.4 KB
    Name:  5.jpg
Views: 7120
Size:  77.6 KB
    (Ta nadstawka jest DIY)

A w trakcie turnieju Fortnite wyglądało tak:

Name:  Fornite set.jpg
Views: 7122
Size:  96.3 KB

Dlaczego ten odjechany zestaw powinien trafić do mnie?
    Dlatego abym miał więcej możliwości rozwoju tego forum. Dlatego abym mógł ograć Hogwart Legacy i opisać to tutaj. Dlatego abym siedząc na super fotelu przy super biurku mógł mieć otwarty umysł do tworzenia kolejnych wykreślanek i nie zajmować się starczymi przypadłościami takimi jak bóle pleców. Może i dlatego, że w tym roku kończę 30 lat i to byłby super prezent od Lenovo z okazji uzyskania wczesno starczego wieku? Wydanie nagród tak mniej więcej się pokrywa z datą moich urodzin (połowa lipca)
    [Kliknij aby dodać podpis]
  • Aaricia's Avatar
    Community Manager
    @Aaricia ledwo wróciłaś z urlopu, a już zasypujesz społeczność nagrodami. Nic nie sugeruję ale może częściej będziesz brała krótkie urlopy 😎
    A poważnie świetne nagrody do zdobycia i mam nadzieję, że zwycięska praca będzie równie dobra jak prezentacja Michała Barszczewskiego z zeszłego roku. Powodzenia wszystkim 😀

@Prywatny przekazałam Twoją sugestię o moich urlopach do szefostwa, mam nadzieję, że poskutkuje 😎 😂
  • Justi's Avatar
    Level 18
    @Aaricia jak przeczytałam o nagrodach to aż dech zapiera. Koniecznie będę musiała spróbować swoich sił haha. Powodzenia wszystkim! Już zazdroszczę zwycięzcy 😁🤩
  • Aaricia's Avatar
    Community Manager
    @Aaricia jak przeczytałam o nagrodach to aż dech zapiera. Koniecznie będę musiała spróbować swoich sił haha. Powodzenia wszystkim! Już zazdroszczę zwycięzcy 😁🤩

@Justi trzymam kciuki! 🤞 😊
  • Keyma's Avatar
    Level 24
    @Justi ja też, już wczoraj miałam pisać, i może, że to były moje urodziny, to mogłabym ładniej posłodzić, ale stwierdziłam, że dam sobie czas, odpowiednio przygotowane argumenty to podstawa, a może znajdę lepsze ;D
  • Saka's Avatar
    Level 52
    Ale fajne nagrody. Też chciałabym wziąć udział w konkursie, ale muszę się porządnie zastanowić nad argumentami.

Z tym starczym wiekiem to przesada. Jestem starsza i co mam powiedzieć?😑
    Unamused Snarktooth. Advocate for hearing loss & accessibility. Person, friend and a terrible/terrific* artist.
    *delete as appropriate
  • Aaricia's Avatar
    Community Manager
    @Justi ja też, już wczoraj miałam pisać, i może, że to były moje urodziny, to mogłabym ładniej posłodzić, ale stwierdziłam, że dam sobie czas, odpowiednio przygotowane argumenty to podstawa, a może znajdę lepsze ;D

@Keyma wszystkiego najlepszego 🌻 Wybacz, że spóźnione 😯