Intel Extreme Masters 2023 w Katowicach! Kto się wybiera?

• 25
    Replies
  • 621
    views
  • Aaricia's Avatar
    Community Manager
    Hej wszystkim!

Jak zapewne wiecie, po krótkiej przerwie do Katowic wraca Intel Extreme Masters! W dniach 10-12 lutego odbędzie się prawdziwe święto esportu i gamingu - nie może Was (i nas) na nim zabraknąć 🙂

Intel Extreme Masters to najsłynniejszy turniej esportowy, podczas którego gracze rywalizują ze sobą w CS:GO oraz Starcraft 2 i mają szansę na zdobycie niesamowitych i wartościowych nagród, bowiem ich pula w turnieju w CS:GO wynosi aż milion dolarów! 💰

Name:  LL-0302.jpg
Views: 206
Size:  81.2 KB

Podczas wydarzenia można też będzie zwiedzić wystawę IEM Gaming Expo, zagrać w bardzo wiele gier, spotkać profesjonalnych graczy i poznać nowinki ze świata gamingu. Obowiązkowo należy także odwiedzić stoisko Lenovo Legion, gdzie będzie na Was czekać wiele gamingowych atrakcji, konkursów z nagrodami oraz niespodzianek! 😎

Czy są wśród nas osoby wybierające się na IEM? A jeśli nie jesteście pewni, co powiecie na konkurs, w którym można będzie zdobyć wejściówki? 😉

Last edited by Aaricia; 11-04-23 at 10:11.
    • Jakiej gry nie możesz doczekać się w 2025 roku? Powiedz nam tutaj 🎮
    • Zobacz nowe produkty Lenovo tutaj oraz tutaj💻
    • Masz jakieś hobby poza graniem? Opowiedz nam w tym temacie🌍
  • 25 Replies

• Saka's Avatar
    Level 52
    Wybieram się i mi znajomi z fińskiej społeczności SC2 zazdroszczą. 😁
    Unamused Snarktooth. Advocate for hearing loss & accessibility. Person, friend and a terrible/terrific* artist.
    *delete as appropriate
  • Prywatny's Avatar
    Level 52
    @Saka dołączam się do grona zazdrośników 😎
    Żałuję.Bardzo. Ale ja nie będę mógł być uczestnikiem tego wydarzenia i już oczekuję, że zdasz szczegółową relację ze swojego pobytu na IEM 🙂
    Starszy Gracz
  • Saka's Avatar
    Level 52
    @Prywatny Wielka szkoda, chętnie bym się spotkała. Może innym razem się uda?

A które wydarzenie z IEM Cię bardziej interesuje, CS:GO czy SC2?

Postaram się jak najwięcej zapamiętać, żebym mogła zdać relację. 😁
    Unamused Snarktooth. Advocate for hearing loss & accessibility. Person, friend and a terrible/terrific* artist.
    *delete as appropriate
  • Prywatny's Avatar
    Level 52
    @Saka oprócz tego że nie będę mógł się spotkać z Tobą @Aaricia i innymi osobami ze społeczności najbardziej żałuje że nie będę mógł obejrzeć i przetestować sprzętu od Lenovo. A z gier to chyba Starcraft 2
    Starszy Gracz
  • nagelfar's Avatar
    Level 12
    Byłoby niezmiernie miło i ekscytująco, ale że "codzienność w tle skrzeczy" nie uda się wykroić weekendowej wyprawy 😟
    Tym niemniej - wszystkim uczestnikom IEM życzę niezapomnianych przeżyć, a pozostałym - w tym i sobie - interesujących relacji z imprezy 🙂👍
  • Echelon's Avatar
    Level 26
    Ja również nie przyjadę.

Nie mam samochodu, a PKP jest zbyt drogie.

Ale sercem będę z wami. Cały czas będę trzymał kciuki.
  • Aaricia's Avatar
    Community Manager
    @Saka miło mi będzie poznać Cię "na żywo" 😊
    @Prywatny @nagelfar @Echelon będziemy publikować zdjęcia i opisy, tak abyście mogli jak najwięcej zobaczyć 🤗
    • Jakiej gry nie możesz doczekać się w 2025 roku? Powiedz nam tutaj 🎮
    • Zobacz nowe produkty Lenovo tutaj oraz tutaj💻
    • Masz jakieś hobby poza graniem? Opowiedz nam w tym temacie🌍
  • Sinber's Avatar
    Level 40
    A....aaaa mogę mieć prośbę?
    Gdybyście natrafiły na wzmianki/ciekawostki z gry "
    The Inquisitor
    " która ma wyjść w tym roku to można liczyć na foteczki? Również bardzo bardzo żałuję, że mnie nie będzie. Takie to " nędzne " życie zdechlaka. 🙈
  • Saka's Avatar
    Level 52
    Oj, to widzę, że będę musiała się na serio postarać z tą relacją. 😱
    Z Assembly praktycznie nie miałam zdjęć, bo z przyczyn zdrowotnych spędziłam weekend w półtransie. Ochrona mnie początkowo nie chciała wpuścić z moimi lekami, bo uważali że mogę je rozdawać albo coś...
    *delete as appropriate