Zgarnij wejściówki na Intel Extreme Masters 2023 w Katowicach!

• 51
    Replies
  • 2373
    views
  • Aaricia's Avatar
    Community Manager
    Hej wszystkim!

W związku ze zbliżającym się turniejem Intel Extreme Masters 10-12 lutego w Katowicach mamy dla Was wyjątkowy konkurs, w którym możecie zgarnąć bilety na IEM! 🤩

Name:  LL-COMMUNITY2 (1).jpg
Views: 571
Size:  81.3 KB

Nagrody

1 bilet premium
    5 biletów normalnych

Jak wziąć udział?

Wystarczy zamieścić komentarz w tym wątku, odpowiadając na pytanie: W jaką grę chciałbyś zagrać w strefie Lenovo Legion i dlaczego?

Czas trwania konkursu

Komentarze możecie zamieszczać od 1 do 5 lutego 2023r (23:59).

Życzę wszystkim powodzenia i dobrej zabawy! 🤗

• Jakiej gry nie możesz doczekać się w 2025 roku? Powiedz nam tutaj 🎮
    • Zobacz nowe produkty Lenovo tutaj oraz tutaj💻
    • Masz jakieś hobby poza graniem? Opowiedz nam w tym temacie🌍
  • 51 Replies

• TrendaTen's Avatar
    Level 52
    Hogwart dziedzictwo na ultra detalach i Star Wars na VR (i wykonać "Order 66") 😁
    [Kliknij aby dodać podpis]
  • Aaricia's Avatar
    Community Manager
    @TrendaTen aż sobie włączyłam filmik, żeby zrozumieć 😁
    • Jakiej gry nie możesz doczekać się w 2025 roku? Powiedz nam tutaj 🎮
    • Zobacz nowe produkty Lenovo tutaj oraz tutaj💻
    • Masz jakieś hobby poza graniem? Opowiedz nam w tym temacie🌍
  • Saka's Avatar
    Level 52
    Katana X na VR i powymachiwać mieczem. Sama nie mam zestawu do VR, niestety. Kiedyś ktoś przyniósł do dojo na "gwiazdkowym" posiedzeniu i fajnie było. 😁
    Unamused Snarktooth. Advocate for hearing loss & accessibility. Person, friend and a terrible/terrific* artist.
    *delete as appropriate
  • nagelfar's Avatar
    Level 12
    Powodzenia wszystkim Konkursowiczom i tym Szczęśliwcom, którym dzięki nagrodom uda się dotrzeć na IEM!
  • gftony's Avatar
    Level 11
    Chciałbym ograć Forza Horizon 5, ponieważ jest to wspaniała gra wyścigowa, która oferuje wspaniałe doświadczenie jazdy i imponującą grafikę. Uwielbiam eksplorować otwarty świat i uczestniczyć w różnych wyzwaniach i wyścigach, a także modyfikować i ulepszać moje samochody. Chętnie zagrałbym w nią w strefie Lenovo Legion podczas IEM 2023 Katowice, aby poczuć się jak w prawdziwym wyścigu i doświadczyć tej gry na najlepszym sprzęcie (mój aktualny Legion ma GTX 1660, także przewiduję spory skok jakościowy na waszych nowych sprzętach).

🚌🚎🚗🛺

Mam nadzieję do zobaczenia!
    .
  • Lukaszio998's Avatar
    Level 1
    Najchętniej zagrałbym w

Red Dead Redemption 2 :)

mam nadzieję ze do zobaczenia na evencie ;)
  • greenrabit's Avatar
    Level 2
    W strefie Lenovo Legion chciałbym zagrać w Assetto Corsa. Wybór gry z wyścigami samochodowymi może wydawać się banalny dla większości osób, ale nie dla mnie. Ostatnio często ogarnia mnie nostalgia i tęsknota za czasami dzieciństwa, kiedy to również zaczynałem swoją wieloletnią przygodę z grami. Pierwszymi tytułami w jakie grałem były właśnie "samochodówki" - pewnie dlatego, że gry tej kategorii są w pewien sposób najprostsze, bo nie wymagają od gracza zbytniego myślenia i przewidywania jak np. strategie czy RPG, przez co łatwiej było mi zrozumieć grę. Dzisiaj liczne obowiązki sprawiają, że nie mam już tyle wolnego czasu, który mógłbym poświęcić na ten typ rozrywki. Spośród tytułów dostępnych obecnie na rynku wybrałbym właśnie Assetto Corsa, bo słyszałem, że to podobno najlepszy symulator wyścigów jaki powstał szczegółowo dopracowany od strony graficznej oraz bogato wyposażony pod względem rozmiaru bazy dostępnych pojazdów i tras.
    A wy Lenovo Legion też zagralibyście w Assetto Corsa? Może kiedyś zmierzymy się w multiplayerze?
  • ViGO's Avatar
    Level 3
    Bardzo dobrze się składa, gdyż wraz ze startem IEM Katowice 2023 premierę będzie miała długo wyczekiwana przeze mnie gra, a dokładniej Hogwarts Legacy. To z pewnością w tą grę chciałbym zagrać w strefie Legion Lenovo. Byłaby to idealna szansa, aby rzucić okiem na gameplay, ale także by sprawdzić grę pod kątem optymalizacji. Pomimo, że nie jestem wielkim fanem serii o przygodach Harry'ego Pottera to gra RPG z ogromnym otwartym światem przepełnionym magią brzmi bardzo intrygująco i zachęcająco. Szczególnie, że przedstawione wcześniej materiały promocyjne stały na bardzo wysokim poziomie.

Nie pozostaje, więc już nic innego jak na koniec mojej wypowiedzi rzucić zaklęcie otwierające: ALOHOMORA! Mam ogromną nadzieję, że tym sposobem bramy spodka do strefy Legion Lenovo otworzą się dla mnie już 10 lutego :D
    Name:  3XopdGAJGRy3xNQKnQDvaCRs.jpg
Views: 450
Size:  95.3 KB
  • TrendaTen's Avatar
    Level 52
    @Aaricia istnieje cień szansy że dziedzictwo Hogwartu będzie dostępne na lenovo?
    [Kliknij aby dodać podpis]