Gra solo czy ze znajomymi? 🧐

• 22
    Replies
  • 417
    views
  • Prywatny's Avatar
    Level 52
    @Prywatny ja też w zasadzie lubię samotnie odkrywać, chyba, że mam problemy z przetrwaniem bez ochrony 😂 I też nie spocznę, dopóki nie wykonam wszystkich dostępnych w danym rejonie misji 😎

No właśnie, nie lubię grać "po łebkach" tylko wycisnąć z gry jak najwięcej się da. Mój ostani wynik to 100% w grze A Plage Tale
    Name:  Screenshot_20221215-184226_Xbox Beta.jpg
Views: 30
Size:  62.3 KB
    Do rozgrywki podchodziłem kilka razy aż w końcu pucharek był mój 🏆
    Starszy Gracz
  • Aaricia's Avatar
    Community Manager
    To chyba zależy od gry, w którą zamierzamy grać. Są typowe, w których aż się prosi, żeby dobrać swoich ludzi i razem stawić czoła wirtualnej ekipie znajdującej się po drugiej stronie barykady. Grałem swego czasu w League of Legends, najpierw samemu w pojedynkę, kosztowało to trochę nerwów jak algorytm dobiera do drużyny przypadkowych ludzi z łapanki, każdy gra sam dla siebie, żadnej współpracy, niczego. Później spróbowałem ze znajomi utworzyć swoją drużynę. Zupełnie inna gra, komunikacja, pomaganie sobie nawzajem, rozmowy itp. większa satysfakcja z gry i wygranych. Ale jak i się przegrywa to też inaczej i na własnych zasadach. Minus nie zawsze każdy ma czas i chęci w danej chwili grać. Ja ogólnie lubie gry tego typu. A samemu to najlepiej się gra w szachy z przeciwnikiem online. No chyba, że przy prawdziwej szachownicy, w cztery ślepia:)

@paczekgrubas istnieje duże prawdopodobieństwo, że trafiłeś na mnie w League of Legends 😀 Pamiętam, że pierwszy raz weszłam do gry nie wiedząc co i jak, mój zespół zapewne nie był zadowolony 😂

Co do szachów, nie jestem zbyt dobra, za to warcaby już lepiej 🙂
    • Jakiej gry nie możesz doczekać się w 2025 roku? Powiedz nam tutaj 🎮
    • Zobacz nowe produkty Lenovo tutaj oraz tutaj💻
    • Masz jakieś hobby poza graniem? Opowiedz nam w tym temacie🌍
  • Aaricia's Avatar
    Community Manager
    No właśnie, nie lubię grać "po łebkach" tylko wycisnąć z gry jak najwięcej się da. Mój ostani wynik to 100% w grze A Plage Tale
    Name:  Screenshot_20221215-184226_Xbox Beta.jpg
Views: 30
Size:  62.3 KB
    Do rozgrywki podchodziłem kilka razy aż w końcu pucharek był mój 🏆

@Prywatny gratulacje! 🤗
    • Jakiej gry nie możesz doczekać się w 2025 roku? Powiedz nam tutaj 🎮
    • Zobacz nowe produkty Lenovo tutaj oraz tutaj💻
    • Masz jakieś hobby poza graniem? Opowiedz nam w tym temacie🌍