Google Stadia Pro - Wasze opinie 🙂

• 59
    Replies
  • 4740
    views
  • Albundie's Avatar
    Level 19
    @none20
    Spojzalem do rutera, TV jest polaczony z pasmem 5Ghz a ChromeCast 2,4Ghz ... pomimo tego przez
    ChromeCast nie mam zaklocen i jest swietny obraz HDR
    Nie rozumiem, nie lubie gdy mi sie cos samo zmienia.
  • Eryk's Avatar
    Level 1
    Hej świetna usługa gram gdzie chce i na czym chce, internet mój to 300 mb, chodzi świetnie czasem tylko są problemy na wifi ale jeśli jestem blisko routera i połączony po wifi 5 GHz to bezproblemów prowadzę rozgrywkę :), szkoda, że jakość obrazu niektórych tytułów nie jest lepsza. Zaciekawiła mnie gra control i jak tylko odpaliłem, to chłonąłem wszystko, co w niej było i tak 38 godzin pyłko jak by to była chwila, również w Cyperpanku spędziłem 31 godzin i nie były to źle spędzone chwile :), jakość w 4K jaką pozwalała mi rozgrywka w Stadi Pro była wręcz wymorzona :), co komputer pc, który posiadam nie dałby rady odpalić najnowsze tytuły, a nie mówiąc już o rozgrywce więc jestem szczęśliwym posiadaczem Stadi. Gorąco polecam !!
  • PTRKNN's Avatar
    Level 5
    W sumie sama usługa działa bez problemu, jestem z niej mega zadowolony, tylko cena pro odrzuca, ale w przyszłosci chcę kontynuować subskrypcję :)
  • Albundie's Avatar
    Level 19
    Szesc miesiecy Stadia PRO [COLOR=#c0392b ] ZA DARMO [/COLOR][COLOR=#c0392b ][/COLOR]

Pisalem juz ze za jedyne 1,99€ dostaniecie Stadia Pro na szesc miesiecy.

Calkowicie za darmo otzymacie Stadie PRO gdy zainstalujecie aplikacje Google Ankieta (tytul moze brzmiec
    inaczej, nie uzywam polskiej wersjii)
    Google Ankieta zadaje pytania, za ktorych odpowiedzi wyplaca nam gotowke. Pytania sa smieszne i proste,
    na przyklad otrzymuje czesto "czy w moim gospodarstwie domowym jest male dziecko"
    Chyba 50 razy odpowiadam "nie" i otrzymuje 8 Cent
    Za te przychody nie mozna kupic zadnych przedmiotow, np: chrome cast, mozna kupic programy albo
    filmy lub na przyklad abonament uslug Google.

Czasem pojawiaja sie akcje i wtedy za abonament otrzymuje sie prezenty w postaci hartware.
    W ten sposob dostalem gloscik Nest Mini za roczny abonament Google ONE.
    Ten sam glosnik za Youtube Music.

Aaricja rozprowadza numerki do Stadia PRO na 3 miesiace, ten numerek wprowadzic dopiero
    po wykupieniu abonamentu Google One 100GB w platnosci miesiecznej za 1,99/miesiac.
    (nie zapomniec o rezygnacji z abonamentu przed uplywem nastepnego miesiaca)

Czyli
    1 zrobic Google Ankieta i uzbierac 1,99€ (macie czas bo akcja PRO na Lenovo ma jeszcze pare miesiecy trwac)
    2 zalozyc nowe konto na Google Stadia po okolo 3 dniach na Google One
    3 poprosic ladnie o numerek na Lenovo w wprowadzic do stadia

Nie pomieszac kolejnosci !
    Google One nie daje numerkow do stadii, posiadacz Google One otrzymuje 3 mies. PRO automatycznie.

🤑

Last edited by Albundie; 11-01-22 at 20:41.
  • Tomekzev's Avatar
    Level 1
    Internet 100Mb/s czasem złapie laga, Córka gra prawie codziennie w Just Dance 2021, generalnie fajna sprawa tylko przydałby się do tego lepszy internet.
  • mcone1's Avatar
    Level 1
    Dzięki za kod granie po kablu rewelacja zero ścinek. Niestety granie na wifi mimo 5G straszne ścinki lagi i spadki jakości.
    Szkoda że nie uda mi się ograć wszystkich tytułów z darmowej biblioteki.
    Plus taki że mój młody przeszedł Psi Patrol na 100% :D
  • xray669's Avatar
    Level 2
    Hej! Jestem zadowolony z Google Stadia. Jakość streama jest bardzo dobra, a gry odpalają się bardzo szybko. Biblioteka gier stale się powiększa i platforma wydaje się przyszłościowa. Super alternatywa dla kogoś kto nie posiada mocnego sprzętu, a chce pograć w nowsze produkcje.

Jeszcze raz dzięki za kod. Pozdrawiam :)
  • Albundie's Avatar
    Level 19
    @Albundie

UPDATE

Akcja "3 miesiace za abo Google One" zakonczona.

Mozna otrzymac 3 miesiace za Abo YouTube Premium, funkcionuje ponoc przy YouTube Premium-Probne abo.
    Na pewno w Niemczech i Szwajcarii, nie wiem jak w innych krajach?
    YouTube Premium-Probne abo nic nie kosztuje i przed uplywem miesiaca mozna zrezygnowac...

🤑

- - - Updated - - -

Hallo

Moje doswiadczenie uzycia Stadii na telewizorze LG Seria 31.

Pod koniec zeszlego roku LG zaopatrzyl moj TV w aplikacje Stadii.
    Wystartowalem gre, ktora wtedy byla udostepniona dla testow. Mozna bylo ja uzywac okolo godziny.
    Resident Evil Village byla w wersji 4K, HDR i chyba jakosci glosu surround sound 5.1
    Autorzy ostrzegali, ze jest w fazie rozwoju. Wydaje mi sie, ze ta gra przestawila ustawienia programu bo
    po jej zakonczeniu i przejsciu do innych gier glos pojawial sie tylko z haedset.

Dopiero po ponownym zainstalowaniu aplikacji na telewizorze powrocil glos poprzez glosniki.

Telewizor powinien byc polaczony kablem bezposrednio z ruterem, mozliwie bez switch box.
    Na tym samym TV probowalem gre przy pomocy ChromeCast ultra, ktora byla w zestawie
    Stadia Premium Edition. Gra Avicii pozwalala osiagnac okolo 30-40% , gdy przeszedlem na polaczenie
    LAN uzyskiwalem 80% i wiecej.

Pozdrowienia
    AlBundie
  • Albundie's Avatar
    Level 19
    LenovoEDU konczy akcje "Stadia Pro 3 miesiace za darmo" 30 kwietnia 2022
  • Aaricia's Avatar
    Community Manager
    LenovoEDU konczy akcje "Stadia Pro 3 miesiace za darmo" 30 kwietnia 2022

@Albundie dzięki za informację! :)
    • Jakiej gry nie możesz doczekać się w 2025 roku? Powiedz nam tutaj 🎮
    • Zobacz nowe produkty Lenovo tutaj oraz tutaj💻