TURNIEJ ZAKOŃCZONY - Zapraszamy na 9-tą edycję Turnieju Fortnite!

• 249
    Replies
  • 11881
    views
  • Pixelekfn's Avatar
    Level 2
    @Aarcia biore udzial

nick: Pixelek .
  • 1338colin's Avatar
    Level 3
    @Aaricia

Nazwa postaci: Cień Wichru

Rzadkość: Legendarny

Opis: Wojownik nocy, którego moc czerpie z burzowych wichrów i mrocznych cieni. Tajemniczy, szybki jak błyskawica i nieuchwytny jak wiatr.

Wygląd:

Cień Wichru to postać o smukłej, atletycznej sylwetce, ubrana w futurystyczną zbroję wykonaną z czarno-fioletowego, matowego materiału, który zdaje się absorbować światło. Na ramionach ma rozwiane, półprzezroczyste peleryny przypominające strzępy burzowej chmury. Jego pancerz jest pokryty dynamicznymi wzorami w postaci świetlistych, neonowych linii, które pulsują delikatnym, niebiesko-fioletowym światłem.

Maska i twarz:

Jego twarz jest ukryta za metalową maską, przypominającą hełm samuraja, ale z nowoczesnym, cyberpunkowym twistem. Oczy świecą intensywnie lodowym błękitem, a gdy postać się porusza, za nią ciągnie się lekka smuga fioletowej energii.

Rękawice i buty:

Dłonie są pokryte czarnymi, bojowymi rękawicami, które mają zintegrowane generatory energii, zdolne emitować iskrzące wyładowania elektryczne. Buty przypominają futurystyczne, magnetyczne obuwie, które umożliwia krótkotrwałe lewitowanie nad ziemią.

mam nadzieję że się spodobało! i liczę że wygram tablecik <3

• xmannn's Avatar
    Level 3
    @Aaricia Siema biorę udział nick: DELFINEK XMAN
  • PatryKK's Avatar
    Level 3
    @Aaricia
    nick z fn: kref

kref.

BIORE UDZIAL

- - - Updated - - -

@Aaricia
    nick z fn: kref

kref.

• Aaricia's Avatar
    Community Manager
    @Karz3l @1338colin @Pixelekfn @xmannn @PatryKK jesteście na liście turniejowej 😎
    • Jakiej gry nie możesz doczekać się w 2025 roku? Powiedz nam tutaj 🎮
    • Zobacz nowe produkty Lenovo tutaj oraz tutaj💻
    • Masz jakieś hobby poza graniem? Opowiedz nam w tym temacie🌍
  • Jasper75's Avatar
    Level 2
    Siemka, jestem chętny do zagrania turnieju! Nick: Jasper 75 Moja wymarzona postać w Fortnite to "Człowiek z przyszłości" – Max!
    Każde pokolenie ma swoich bohaterów. Moje pokolenie to pokolenie superbohaterów. A Max, który pochodzi z przyszłości, mógłby być idealnym dodatkiem do Fortnite. Wyobraź sobie chłopaka, który zamiast supermocy, ma futurystyczną zbroję i maszynę czasu w plecaku. W jego świecie karabin to norma, ale w grze Max może wykorzystać te wszystkie techniki z przyszłości, które pomogłyby mu wygrać bitwę.
    Max chodzi w metalowej zbroi, którą sam skonstruował z części z przyszłości. Zamiast zwykłej broni, ma na plecach urządzenie, które zamienia energię na różne rodzaje amunicji – od strzałów laserowych po mini-granaty. Poza tym, potrafi teleportować się na krótką odległość, robiąc to w czasie, w którym przeciwnicy jeszcze nie zauważają, co się stało. A co najlepsze? Jego superumiejętność to możliwość wywołania "strefy chaosu", która zatrzymuje czas na kilka sekund – wtedy Max może przewidzieć ruchy przeciwników, wyciągnąć broń i jednym strzałem zakończyć grę.
    Max to chłopak z przyszłości, który nie tylko zna technologie, ale potrafi z nich korzystać w najlepszy możliwy sposób, żeby pokonać każdego w Fortnite. To połączenie magii z technologią, który, mając spryt i odpowiednie narzędzia, zawsze znajdzie sposób, by wygrać!
  • matil's Avatar
    Level 3
    @Aaricia biore udzial w turnieju, nick: matil.

- - - Updated - - -

@Aaricia biore udzial w turnieju, nick: matil.
  • makowiec's Avatar
    Level 1
    @Aaricia Biorę udział w turnieju, Nick w fortnite : makowinho gaúcho
  • hubercik75's Avatar
    Level 2
    @Aaricia
    biorę udział w turnieju
    nick:hubercikfvǃ
  • TonyPanettoni's Avatar
    Level 1
    @Aaricia biore udzial nick z fortnite (X7 TonyFvǃㅤㅤㅤ)są tutaj niewidzialne znaczki