TURNIEJ ZAKOŃCZONY - Zapraszamy na 9-tą edycję Turnieju Fortnite!

• 249
    Replies
  • 11923
    views
  • Aaricia's Avatar
    Community Manager
    Hej wszystkim!

Mam dla Was znakomite wieści - Wasz ulubiony Turniej Fortnite powraca po raz 9ty! Jak zwykle prowadzony będzie przez naszego wspaniałego gospodarza @hajtv i komentowany przez gościa specjalnego @Kamstar ! Tym razem oprócz nagród za podium w turnieju mamy dla Was także nagrody dodatkowe - przeczytajcie uważnie informacje poniżej 😎 Macie ochotę dołączyć?

Name:  Fortnite9.jpg
Views: 2985
Size:  50.2 KB

Zasady turnieju

• Aby zgłosić swój udział, należy zamieścić komentarz poniżej i podać swój nick z Fortnite. W turnieju może wziąć udział 200 osób. Każda osoba, która zamieści komentarz, ma zagwarantowany udział 👍 W przypadku większej ilości osób zostanie rozegrane kilka dodatkowych rund eliminacyjnych open.
    • Komentarze można zamieszczać od 18 lutego do 27 lutego 2025 r, do godz. 23:59. Kod dostępu zostanie przesłany w wiadomości prywatnej przeze mnie lub przez naszego Ambasadora. W przypadku wolnych miejsc, będzie możliwość dołączenia do turnieju podczas 2 pierwszych dni rozgrywek!
    • Turniej odbywać będzie się w dniach 28 lutego oraz 1 i 2 marca 2025 i będzie transmitowany na żywo na kanale naszego Ambasadora @hajtv 🙂
    • Godziny rozgrywek:
    Piątek - 17:00
    Sobota - 13:00
    Niedziela - 13:00

• Każdego dnia turnieju rozgrywane będą 3 gry custom, z których do 5 najlepszych osób przechodzi do kolejnego etapu. W przypadku większej ilości graczy zostanie rozegrana dodatkowa gra custom każdego dnia.
    • Gramy w trybie zero budowania.
    • W ostatni dzień turnieju - niedzielę, wszyscy finaliści spotkają się na ostatecznej rozgrywce, aby wyłonić zwycięzcę!
    Warunkiem udziału w turnieju jest ukończenie 18 lat w momencie zgłoszenia. Uczestnicy, którzy ukończyli 13 lat, a nie ukończyli 18 lat, mogą brać udział wyłącznie za wyraźną, pisemną zgodą rodzica lub opiekuna prawnego przesłaną na konkurs@lenovogaming.pl.

Nagrody

• Nagroda główna (1 szt.) – Lenovo Legion Go S
    • Nagroda dla 2 i 3 miejsca (2 szt.) – Słuchawki Lenovo Legion H600
    • Nagroda dodatkowa - tablet Lenovo M8 (3 szt.), wyniki zostaną ogłoszone w poniedziałek po turnieju! Wystarczy, że oprócz zgłoszenia narysujecie lub opiszecie swoją wymarzoną postać w Fortnite w komentarzu poniżej! Nasi prowadzący wybiorą 3 najciekawsze odpowiedzi!
    Zapraszamy do turnieju i życzymy dobrej zabawy! 🤗

P.S. W związku z wspomnianymi przez nas dodatkowymi środkami, wprowadzonymi ze względu na nawracające ataki spamu, Wasze posty mogą nie pojawiać się od razu, gdyż będą musiały być zatwierdzone przez moderatora (mnie 😀 ) Nie martwcie się - każdy post zostanie zatwierdzony, a ja otaguję Was w ramach potwierdzenia, że jesteście zapisani 🙂

*IMPREZA TA NIE JEST W ŻADEN SPOSÓB SPONSOROWANA, POPIERANA ANI ADMINISTROWANA PRZEZ SPÓŁKĘ EPIC GAMES, INC. INFORMACJE PODAWANE PRZEZ GRACZY W ZWIĄZKU Z TĄ IMPREZĄ SĄ PRZEKAZYWANE ORGANIZATOROWI IMPREZY, A NIE SPÓŁCE EPIC GAMES, INC.

Attached Images Attached Images
    Last edited by Aaricia; 05-03-25 at 10:45.
    • Jakiej gry nie możesz doczekać się w 2025 roku? Powiedz nam tutaj 🎮
    • Zobacz nowe produkty Lenovo tutaj oraz tutaj💻
    • Masz jakieś hobby poza graniem? Opowiedz nam w tym temacie🌍
  • 249 Replies

• TrendaTen's Avatar
    Level 52
    Fiu fiu fiu, nie lada gratka. Ja już wiem kogo mi brakuje w fortnite ale cxy uda mi się go narysować? Hmmm
    [Kliknij aby dodać podpis]
  • grinderdream's Avatar
    Level 4
    Biorę udział w turnieju
    Nick : Packung Dream
  • JacobJJ2249's Avatar
    Level 2
    Spróbuję zagrać te gry
    Nick:JacobJJ2249 lub BocikPoluPl
  • Aaricia's Avatar
    Community Manager
    Fiu fiu fiu, nie lada gratka. Ja już wiem kogo mi brakuje w fortnite ale cxy uda mi się go narysować? Hmmm

@TrendaTen można też opisać, wybór należy do Ciebie 😀
  • Aaricia's Avatar
    Community Manager
    @grinderdream @JacobJJ2249 jesteście zapisani 👍
  • TrendaTen's Avatar
    Level 52
    TrendaTen

Każde pokolenie ma swoich bohaterów. Moje pokolenie, to pokolenie Harrego Pottera. Jego bym widział w Fortnite. Chłopiec, który przeżył miałby szansę się ponownie wykazać swoimi umiejętnościami przeżywania. Czy nastoletni czarodziej nie może władać karabinem? Ano może. To rozwiązałoby sprawę Voldemorta trochę wcześniej niż w oryginale. Ja nie wiem czemu mugolski wychowanek nie wpadł na ten pomysł wcześniej. No dobra, przyjmijmy, że chłopiec, który wychowywał się w komórce pod schodami nie był zaznajomiony z mugolskimi technikami śmierci. Ale z pewnością był tam inny mugolski wychowanek, który widział na srebrnym ekranie jakiś film z Arnoldem Schwarzeneggerem i wie, jak postępować z różnymi predatorami. Nie ma silniejszej magii niż miłość granatnik. Moje umiejętności graficzne są marne, ale widzę oczyma wyobraźni Harrego Pottera w tej szacie do Quidditcha trzymającego zamiast miotły to bolter. Poza tym wprowadzenie magii dałoby nowe możliwości, jeśli chodzi o bronie i lotnie! Kto by nie chciał zlatywać z autobusu na miotle?! Kto by nie chciał pokonać ostatniego wroga uderzeniem tłuczka? Kto by nie chciał pomachać różdżką?
    [Kliknij aby dodać podpis]
  • JacobJJ2249's Avatar
    Level 2
    @Aaricia a czy mogę opisać postać jak jestem zapisany
  • OneBall2137's Avatar
    Level 1
    Siema Siema Jestem chętny na zagranie tego turnieju
    Nick: OneBall 20cm