5️⃣ Najmniej trafiony prezent, który dostaliście

• 8
    Replies
  • 541
    views
  • Aaricia's Avatar
    Community Manager
    Hej wszystkim!

Wczoraj zaczęliśmy dyskusję na temat najlepszych prezentów dla graczy, jakie kiedykolwiek dostaliście - dzisiaj pójdźmy więc w drugą stronę 😀

Niekoniecznie muszą to być prezenty typowo dla graczy, ale spośród wszystkich prezentów, jakie kiedykolwiek dostaliście, jaki był według Was najmniej trafiony?

Ja osobiście nie przypominam sobie konkretów, ale posłużę się przykładem prezentu na Secret Santa, który sprezentował, co prawda nie mnie, ale innej osobie, kolega z pracy 😀

Name:  image(1).jpg
Views: 88
Size:  20.3 KB

Powiem tylko, że po obdarowanym było widać zdziwienie 😂

A jaki prezent wywołał u Was zdziwienie na twarzy? 😀
    • Jakiej gry nie możesz doczekać się w 2025 roku? Powiedz nam tutaj 🎮
    • Zobacz nowe produkty Lenovo tutaj oraz tutaj💻
    • Masz jakieś hobby poza graniem? Opowiedz nam w tym temacie🌍
  • 8 Replies

• Saka's Avatar
    Level 52
    @Aaricia Od klasowego Secret Santa dostałam niegdyś zestaw z mydełkiem Fa i dezodorantem. 🤨
    Unamused Snarktooth. Advocate for hearing loss & accessibility. Person, friend and a terrible/terrific* artist.
    *delete as appropriate
  • Deminy's Avatar
    Level 18
    W szkole często dostawało się niechciane kosmetyki, ale uważam, że i tak jest to lepsze niż jeden prezent, w którym otrzymałam... Książkę i małego kaktusa. Śmiało mogę powiedzieć, że była to najsłabsza książka (w dodatku kryminał, fuj), którą przeczytałam... w dodatku kaktusa zabiłam, bo nie mam ręki do roślin xD
  • Prywatny's Avatar
    Level 52
    Moja dewiza to: Za darmo to i ocet słodki 😉
    Starszy Gracz
  • AmrAli1's Avatar
    Level 52
    Hej wszystkim!

Wczoraj zaczęliśmy dyskusję na temat najlepszych prezentów dla graczy, jakie kiedykolwiek dostaliście - dzisiaj pójdźmy więc w drugą stronę 😀

Niekoniecznie muszą to być prezenty typowo dla graczy, ale spośród wszystkich prezentów, jakie kiedykolwiek dostaliście, jaki był według Was najmniej trafiony?

Ja osobiście nie przypominam sobie konkretów, ale posłużę się przykładem prezentu na Secret Santa, który sprezentował, co prawda nie mnie, ale innej osobie, kolega z pracy 😀

Name:  image(1).jpg
Views: 88
Size:  20.3 KB

Powiem tylko, że po obdarowanym było widać zdziwienie 😂

A jaki prezent wywołał u Was zdziwienie na twarzy? 😀

W szkole podstawowej, gdy byłem bardzo mały, dziewczyna chciała wyrazić mi swoją miłość, więc podarowała mi małego kurczaka 😂😂😂😂 To było naprawdę bardzo dziwne, nie zrozumiałem tego do teraz. Dlaczego kupiła kurczaka, żeby mi go podarować? Czy żartowała ze mnie, czy co? 😂😂😂😂 Ale pamiętam, że go wychowałem, aż dorósł i go zjadłem 🤣🤣🤣 Następnym razem mam nadzieję, że podarujesz mi zestaw z KFC, zamiast dawać mi żywego kurczaka
  • Aaricia's Avatar
    Community Manager
    @Aaricia Od klasowego Secret Santa dostałam niegdyś zestaw z mydełkiem Fa i dezodorantem. 🤨

@Saka kiedyś to był chyba kultowy prezent 😂
  • Aaricia's Avatar
    Community Manager
    W szkole często dostawało się niechciane kosmetyki, ale uważam, że i tak jest to lepsze niż jeden prezent, w którym otrzymałam... Książkę i małego kaktusa. Śmiało mogę powiedzieć, że była to najsłabsza książka (w dodatku kryminał, fuj), którą przeczytałam... w dodatku kaktusa zabiłam, bo nie mam ręki do roślin xD

@Deminy u mnie jest podobnie z roślinami, lepiej mi ich nie dawać, jeśli się chce, żeby im się dobrze wiodło 🤣
  • Aaricia's Avatar
    Community Manager
    Moja dewiza to: Za darmo to i ocet słodki 😉

@Prywatny coś w tym jest 😀
  • Aaricia's Avatar
    Community Manager
    W szkole podstawowej, gdy byłem bardzo mały, dziewczyna chciała wyrazić mi swoją miłość, więc podarowała mi małego kurczaka 😂😂😂😂 To było naprawdę bardzo dziwne, nie zrozumiałem tego do teraz. Dlaczego kupiła kurczaka, żeby mi go podarować? Czy żartowała ze mnie, czy co? 😂😂😂😂 Ale pamiętam, że go wychowałem, aż dorósł i go zjadłem 🤣🤣🤣 Następnym razem mam nadzieję, że podarujesz mi zestaw z KFC, zamiast dawać mi żywego kurczaka

@AmrAli1 czytałam Twoją odpowiedź i aż do momentu, gdy było jasne, że to był prawdziwy kurczak, myślałam, że jednak kurczaka-pluszaka czy coś takiego 😂 To dopiero prezent! Ja kiedyś dostałam kota od znajomego w liceum, był to mój najukochańszy kot, więc raczej sytuacja odwrotnie się rozwinęła 😂