KONKURS - Gaming Spot - wygraj wyposażenie pokoju gamingowego 🖥️

• 370
    Replies
  • 29572
    views
  • Meyisi's Avatar
    Level 3
    Dlaczego to do mnie powinien powędrować ten odjazdowy zestaw?
    Powodów jest kilka. Pierwszym z nich jest aktualna sytuacja jaka panuje. Kolejna rzecz, kończę właśnie studia architektury wnętrz, a żeby rozpocząć prace dobry sprzęt jest niezmiernie ważny. Taki zestaw mógłby zapewnić dobry start na przyszłość. Oczywiste, że jako zestaw dla gracza też jest to świetna opcja, lubię od czasu do czasu pograć w jakieś nowości, aktualnie jestem na etapie Hogwart Legacy i ciężko jest wygodnie się rozsiąść i spokojnie grać. Marzy mi się własny kąt. Mój chłopak ma już swoje stanowisko do grania, idealnie dobrane do jego potrzeb. Dla mnie jest to świetny konkurs, który może pomóc rozwiązać wiele nurtujących pytań co dalej? Z tak świetnie wyposażonym stanowiskiem żadna praca nie będzie nudna! :) Całość jako komplet idealnie wpasuje się do mojego ponurego(aktualnie) stanowiska do pracy, czy nauki. Podsumowując, każdy ma równe szanse, ale liczę że szczęście przed obroną może jeszcze dopisać.
    Jestem tutaj nowa, ale jak to mówią trzeba wszystkiego w życiu spróbować.
  • Nudisco's Avatar
    Level 3
    @Aaricia
    A dzień dobry :) A dlatego że Legion Commanderem wtedym wygrywał bym wszystkie mecze w docie ;). A szczerze, to druga 10 miesięczna córka daje spać w nocy (nie to co pierwsza) i w gabinecie mam miejsce na ten zestaw który by wystrzelił mnie w obszar odprężenia od popracowego bobo na rączkach noszenia.
  • ealexa's Avatar
    Level 2
    Mój mąż twierdzi, że gwiazdy muszą się odpowiednio ułożyć, żebym zaczęła grać w jakąś grę. No ale wiecie jak jest – bez odpowiedniego miejsca ciężko jest się dobrze ułożyć do grania. A to krzesło za bardzo się buja, na biurku jest za ciasno, nóg nie mam gdzie położyć, bo przeszkadza mi głośnik. Słuchawki są za ciche, myszka za głośno klika, od monitora bolą oczy, a w klawiaturze czasem blokuje się lewy shift… Jak już się jednak prawidłowo usadowię i tytuł okaże się warty mojej uwagi, to potrafię wciągnąć się tak, że gram godzinami. Lubię wczuwać się w fabułę całą sobą – ja mam świetną rozrywkę, a chłop trochę świętego spokoju. Dlaczego więc to ja powinnam wygrać zestaw gamingowy? Żeby już więcej żadne gwiazdy nie musiały się ustawiać w rządku przed moim graniem! Chciałabym po prostu wrócić do domu po pracy, usiąść w fotelu i zanurzyć się w świat, którym będę jeszcze żyła przez co najmniej kilka kolejnych dni. Pomożecie mi spełnić to marzenie? 😄💭
  • PIX3L's Avatar
    Level 1
    @Aaricia Dlaczego? Ponieważ ja i mój świeżo upieczony mąż przeprowadzamy się od pierwszego do nowego i w końcu wspólnego mieszkania i fajnie by było urządzić pokój z nowym sprzętem, by móc wieczorami ogrywać go podczas ulubionych rozgrywek :D
  • Lollypolyon's Avatar
    Level 2
    @Aaricia
    Od pierwszej komunii, kiedy dostałam pierwszego laptopa, zaczęłam coraz to więcej czasu poświęcać grom. I przez ten długi czas grałam coraz więcej, więcej i więcej, aż do teraz! Od zawsze służyły mi laptopy, wymienianego miałam go dwa razy i moim drugim laptopem jest właśnie Lenovo, z którego jestem zadowolona. Jednak nie ma co się oszukiwać, od dawna już marzę o prawdziwym komputerze gamingowym i o pięknym stanowisku. Dużo czasu poświęcam po wróceniu z uczelni na odpoczynek i spędzanie czasu z najbliższymi przyjaciółmi oraz moim chłopakiem. Laptop spełnia swoje wymagania sprzętowe, ale już większe gry chodzą wolniej, przycinają się czasami, jednak staram się zawsze szukać pozytywów. Myślę, że ten zestaw znajdzie się w dobrych rękach, jeżeli zdecydujecie się posłać go w moje ręce. Na pewno zadbam o niego najlepiej jak potrafię!
    Moje aktualne stanowisko wygląda właśnie tak.
    Name:  inbound5513778742422074096.jpg
Views: 176
Size:  93.2 KB

- - - Updated - - -

@Aaricia
    Od pierwszej komunii, kiedy dostałam pierwszego laptopa, zaczęłam coraz to więcej czasu poświęcać grom. I przez ten długi czas grałam coraz więcej, więcej i więcej, aż do teraz! Od zawsze służyły mi laptopy, wymienianego miałam go dwa razy i moim drugim laptopem jest właśnie Lenovo, z którego jestem zadowolona. Jednak nie ma co się oszukiwać, od dawna już marzę o prawdziwym komputerze gamingowym i o pięknym stanowisku. Dużo czasu poświęcam po wróceniu z uczelni na odpoczynek i spędzanie czasu z najbliższymi przyjaciółmi oraz moim chłopakiem. Laptop spełnia swoje wymagania sprzętowe, ale już większe gry chodzą wolniej, przycinają się czasami, jednak staram się zawsze szukać pozytywów. Myślę, że ten zestaw znajdzie się w dobrych rękach, jeżeli zdecydujecie się posłać go w moje ręce. Na pewno zadbam o niego najlepiej jak potrafię!
    Moje aktualne stanowisko wygląda właśnie tak.
    Name:  inbound5513778742422074096.jpg
Views: 176
Size:  93.2 KB
  • ddariusz352's Avatar
    Level 1
    Pasja do gier: jestem prawdziwym entuzjastą gier komputerowych i poświęcam dużo czasu na grę, to zestaw gamingowy Lenovo Legion byłby idealnym wyposażeniem dla mnie. Mogę wykorzystać go do czerpania jeszcze większej radości z ulubionych tytułów i rozwijania swoich umiejętności w grach.pozdrawiam
  • Vandel's Avatar
    Level 1
    Cześć, ten zestaw gamingowy powinien trafić do mnie, żebym mogła grać z moim chłopakiem w gry razem i spędzać z nim więcej czasu w ten sposób. Wiem ze on to lubi bo ma sprzęt do grania a chciałabym mu potowarzyszyć jak dobra kobieta 😂 myśle ze to byłby dobry prezent na urodziny, a jakbym nie nauczyła się grać tak dobrze jak on to oddam jemu i przynajmniej nie będzie mi zabierał mojego biurka przy którym pracuje.
  • TheCarmel's Avatar
    Level 4
    Dlaczego to właśnie ja powinnam wygrać wyposażenie? To bardzo proste w świecie komputerowym jestem dopiero od 3 lat i codziennie uczę się go na nowo i coraz więcej się uczę. Swoje pierwsze kroki w świecie elektroniki i grach stawiałam przy swoim bracie, który pomógł mi skomplementować pierwszy sprzęt, ucząc mnie to pierwszych rzeczy z tym związane. Wygrany sprzęt chciałabym podzielić na pół, z moim bratem, tak by odwdzięczyć mu się za poświęcony czas i który dalej poświęca, by mi pomóc. Chce mu się odwdzięczyć i pokazać też, że może liczyć na mnie w tych tematach, pomimo że strasznie mało o nich wiem. Swoją przyszłość chce wiązać ze światem internetowym, jestem na etapie pisania książki, która jest udostępniana internetowo, mam powoli raczkujący kanał, który powoli stawia swoje pierwsze kroki, całemu światu komputerowemu strasznie dużo zawdzięczam, dzięki niemu poznałam dużo wspaniałych osób, które również mi pomagając w coraz to nowszych tematach, poznałam dużo wspaniałych gier, w których świetnie bawię się ze znajomymi. Komfort grania jest najważniejszy, tak by te godziny spędzone przed komputerem były najprzyjemniejsze. Dlatego to ja powinnam wygrać konkurs, bo chce się oświadczyć bratu i jeszcze bardziej zagłębiać się w komputery i internet. Jako nowicjuszka chce pokazać, że też dużo umiem i mogę się odwdzięczyć. Chce się rozwijać dalej a część sprzętu, która zostanie u mnie, strasznie mi pomoże. Miłego dnia!
  • Ollivander's Avatar
    Level 1
    @Aaricia Chciałbym aby ten zestaw powędrował do mnie, gdyż mój 9 letni laptop z pieniędzy z komunii, przestaje już dawać radę przy najlżejszych grach, jego bateria całkowicie już umarła, a na ekranie pojawiają się martwe piksele. Jedyne co dostałem w życiu to swój własny pokój i pieniądze na komunię, z których kupiłem laptopa (mojego pierwszego, a zarazem jedynego). Bardzo długi czas mi służył, ale to chyba już najwyższa pora na nowy sprzęt. Nigdy też nie miałem porządnej myszki, ani biurka, które pozwoliłoby mi korzystać komfortowo z komputera czy też uczyć się. Tak niesamowity zestaw na pewno dałby mi opcję przetestowania tych bardziej wymagających gier, czy też lepszego zadbania o kręgosłup podczas nauki i gry.
  • Blacha21's Avatar
    Level 4
    @Aaricia dlaczego właśnie do mnie powinien powędrować taki zestaw? Przez ostatnie 2 dni zastanawiałem się co tu napisać, żeby nie minąć się z prawdą. Jestem osobą, która raczej większą część dnia stara się spędzić aktywnie nie siedząc przy tym całego dnia przy komputerze. Jednak będąc młodą osobą, która raczej jest na bieżąco z wszystkimi nowinkami technologicznymi ciężko by mi było z tego komputera nie korzystać. Uważam, że powoli zbliża się czas wymiany mojego sprzętu na nowy, gdyż podstawowe aplikacje, czy mniej zaawansowane aplikacje tracą swoją płynność i się zacinają. Oczywiście komputer służy mi do wielu rzeczy takich jak pisanie prac na studia, przeglądanie najnowszych treści czy też analizowanie wykresów giełd, ale oczywiście jak kolega napisze do mnie "jesteś na jednego" to wiadomo, że nie odmówię. 😅 Nowy sprzęt to tak naprawdę każdej osoby, która ma jakie kolwiek doczynienia z grami, bądź w jakimś stopniu posługuje się na codzień komputerem. I jak to się mówi, szczęściu trzeba dopomóc, także może i mi się tym razem uda! Powodzenia Wszysykim!