KONKURS - Gaming Spot - wygraj wyposażenie pokoju gamingowego 🖥️

• 370
    Replies
  • 29577
    views
  • Hellvard's Avatar
    Level 2
    @Aaricia
    Jestem tutaj pierwszy raz, więc chyba wypadałoby się przywitać? ;)

Cześć! Jestem Paweł i gry są moją pasją właściwie od zawsze. Niestety z różnych względów mam spore zaległości gamingowe, nie miałem jeszcze okazji sprawdzić wielu hitów ostatnich lat i czas w końcu naprawić ten skandaliczny błąd ;) Niestety mój leciwy sprzęt nie pozwala mi cieszyć się płynną rozgrywką, ani podziwianiem najnowszych produkcji w full detalach. Dodatkowo, pewnego pięknego dnia pomyślałem sobie, że skoro lubię gry, to może spróbuję jakąś zrobić? Tak zaczęła się moja przygoda z Unreal Engine :) Te potężne narzędzie jest jednak dosyć wymagające sprzętowo i moja maszyna nie pozwala mi w pełni cieszyć się jego możliwościami. Tak więc odpowiadając na pytanie konkursowe:
    Ten zestaw powinien trafić do mnie, żebym po latach odstawania od reszty społeczności graczy, mógł znów zaznać dobrodziejstw nowoczesnego gamingu, a kto wie, może w przyszłości sam stworzył produkcję, która będzie ogrywana na sprzęcie Lenovo ;)
    Pozdrawiam!
  • Sori's Avatar
    Level 1
    @Aaricia Uwielbiam każdego rodzaju gry już od malutkiego, niestety nigdy nie miałam okazji zagrać na dobrym sprzęcie dlatego jest to moja szansa i liczę, że raz w życiu będę miała szczęście!!
  • Yuvanti's Avatar
    Level 1
    Piękny zestaw!!! Biurko i krzesło bardzo by mi się przydały, aktualnie pracuję z domu, mam jedynie bardzo niewygodny stolik i fotel, więc większość czasu w pracy spędzam w pozycji pół-leżącej 🙈 tak, wiem, niezbyt to zdrowe dla kręgosłupa. 😶
    Laptop to mój prezent marzeń, mój kochany laptopik Lenovo jest już bardzo wysłużony a chciałabym się nauczyć obróbki wideo, gdzie niestety potrzebna jest konkretna moc.
  • brzozix's Avatar
    Level 1
    Zestaw gamingowy powinien trafić do mnie jak strzała w dziesiątkę! Jestem graczem pełnym pasji i zaangażowania, który nie boi się wyzwań. Moje umiejętności są jak płomień, gotowe zapłonąć jeszcze mocniej z nowymi technologicznymi możliwościami tego zestawu. Twórczość i streaming to moje drugie imię - chcę podzielić się swoimi przygodami w wirtualnym świecie z innymi, zarażając ich swoją pasją. Marzę o karierze w branży gier i ten zestaw byłby jak klucz do magicznych drzwi, prowadzących mnie do spełnienia moich największych marzeń. Nie tylko to, zestaw ten pozwoliłby mi odpłynąć w świat fantazji, zapewniając mi dawkę emocji, odprężenie i niezapomniane wrażenia. Razem, stworzymy niepowtarzalną opowieść, pełną ekscytujących przygód, której nie można przegapić!
  • WiedzmaCzarownica's Avatar
    Level 2
    A ja taki zestawik chciałabym wygrać dla mojego Syna (lat 17 prawie), który pomimo tego, że uwielbia spędzać czas z bohaterami przeróżnych gier, to nie zapomina o ważnej dla niego aktywności fizycznej i ważnych dla mnie obowiązkach domowych😉. I chociaż niektórzy twierdzą, że "za dużo siedzi przed ekranem" to ja jednak myślę, że potrafi to idealnie zrównoważyć. Po za tym marzy Mu się kariera programisty gier komputerowych, więc taki sprzęt na pewno ułatwił by start w tej branży.
  • Acogdybynie's Avatar
    Level 1
    Chciałbym wygrać taki zestaw ponieważ uwielbiam grać a mój obecny komputer nie wyrabia z prawie żadnym tytułem i ten zestaw by mi pomógł, pozatym od kilku lat interesuje się programowaniem i taki sprzęt bardzo by mi pomógł w rozwoju w tym kierunku
  • foremkaaaa's Avatar
    Level 2
    @Aaricia Akurat jestem w trakcie wykańczania mieszkania i oczywiście nie może zabraknąć w nim miejsca zwanego "pinkie world" w którym będę mogła przenieść się do świata gamingowego. Ten zestaw idealnie dopełni przestrzeń i spełni moje marzenie o pokoju przeznaczonym tylko do grania. Dzieki niemu bede mogla jednego dnia być studentka Hogwartu, a drugie zaś "szaloną" ziomalka podijajacą Los Santos swoim różowym autem jak na fankę różu przystało.
    A dlaczego właśnie ja? Bo dopiero przed 30 zaczęłam wkręcać się w świat gamingowy. Wiadomo, że jako dziewczyna to mój brat prawie nigdy nie dopuszczał mnie do grania. Wcześniej byłam tylko cichym obserwatorem 😁
    Prawda jest taka,że do dziś nie znam się na bardzo na sprzęcie, dlatego odpalam różne gry w oknie wielkości kalkulatora by się zbytnio nie cięło. Myślę, że ten zestaw odmieniłby moje gamingowe życie i wreszcie poznałabym jego wszystkie elementy.
    Obiecuje dbać o niego z należytym szacunkiem tak jak o moj profesjonakny zestaw do makijażu.
  • Dorlena28's Avatar
    Level 1
    Dlaczego ten zestaw powinien trafić do mnie? Ponieważ od zawsze marzyłam o takim miejscu gamingowym i choć jestem kobietą, to odkąd pamiętam, uwielbiam pograć w strzelanki, skradanki, a czasem nawet w Simsy. Niektórzy dziwnie na mnie patrzą, bo co to ja mam za marzenie? Przecież jestem dziewczyną, chyba mam nie po kolei w głowie. Może i mam, ale uwielbiam oderwać się od codzienności, odmóżdżyć się, po prostu uciec wirtualnie do innego świata, to sprawia mi radość. I choć nie mogę sobie teraz pozwolić nawet na dobry komputer, to może uda mi się wygrać ten zestaw. No chciałabym bardzo! To byłyby wyjątkowe 29 urodziny!❤️
  • agim80's Avatar
    Level 2
    "AKT OSKARŻENIA:
    Na podstawie art. 798 k.p.k. oskarżam firmę LENOVO o to, że:
    * Po 1 - skradł czas moim dzieciom, które od momentu ukazania się konkursu, wzdychają, jęczą
    i przeglądają nagrody,

* Po 2 – kradnie mój czas, kiedy w kółko słucham o zaletach firmy Lenovo Legion Legion 5 15ARH7
    i funkcjonalności monitora Lenovo Legion Y25-30

* Po 3 – coraz częściej słyszę, w jakich ciężkich warunkach przyszło im żyć, bo nie mają biurka gamingowego, automatycznego z podświetleniem RGB oraz fotela gamingowego z podświetleniem RGB
    * Po 4 - pojawiają się pierwsze objawy problemów ze słuchem. Powtarzają, że będą lepiej słyszeć tylko ze słuchawkami Lenovo Legion H500 PRO 7.1. Powtarzają w kółko, że najlepiej usłyszą moje prośby o sprzątanie pokoju tylko, kiedy mój głos będzie przechodził przez Głośniki 2+1 Logitech Z407
    * Po 5 – pojawił się zły humor, płaczliwość, oznaki niezadowolenia. Jak mantrę powtarzają słowa: myszka Lenovo Legion M500 RGB, klawiatura Lenovo Legion K500 RGB, podkładka Lenovo Legion Gaming Control Mouse Pad L, mata RGB pod krzesło

ZADOŚĆUCZYNIENIE: Wnoszę, aby firma Lenovo w ramach świadczenia odszkodowawczego obdarowała moje dzieciaki nagrodą główną, czyli wyposażeniem pokoju gamingowego..
    UZASADNIENIE: Stan, w którym są obecnie moje dzieci utrzymuje się od pojawienia się konkursu
    i jest wysoce zaraźliwy. Wygrana w konkursie oszczędzi pozostałych uczestników i pozwoli na powrót normalności w moim domu.”
    Wnosząca oskarżenie: MAMA dwójki niesfornych dzieci.

• Gamingowamama's Avatar
    Level 1
    @Aaricia ten zestaw to idealny prezent na 30 dla mojego wspaniałego męża. Przy dwójce dzieci ciężko znaleźć czas na grę, a ten zestaw na pewno by umilił trudy bycia rodzicem