KONKURS - Gaming Spot - wygraj wyposażenie pokoju gamingowego 🖥️
-
370Replies
-
29537views
-
Dlaczego to właśnie do mnie powinien powędrować ten odjazdowy zestaw? Dlatego, że nie powędrowałby do mnie, a do NAS. Razem z narzeczoną jesteśmy wiernymi fanami gier i granie razem jest dla nas czystą przyjemnością. To niesamowite uczucie, gdy możemy ramię w ramię walczyć w strzelankach, budować i odkrywać w survivalach, czy rywalizować w ścigałkach. Granie z przyjaciółmi jest fajne, ale dopiero możliwość spędzenia czasu na mojej ulubionej czynności jaką jest granie z osobą, którą kocham sprawiło, że poczułem, iż wszedłem na wyższy level grania w gry video. Granie wspólnie z moją drugą połówką sprawia, że trochę też inaczej patrzę na same gry. Ileż człowiek się nawkurza, gdy jego kobieta noob totalny nie ogarnia prostych rzeczy jak orientacja na mapie, za to potrafi raz dwa załapać rzeczy cięższe, które to mnie sprawiają problem... Z drugiej strony ilość pozytywnej zabawy, czy żartobliwego dogryzania sobie na wzajem w czasie grania nie zastąpi grania solo. Ale wracając do pytania konkursowego, dlaczego my? Dlatego, że zwyczajnie w świecie mielibyśmy lepsze warunki pod wspólne granie. Odpowiednie biurko, wygodne krzesło, miejsce dla drugiego kompa. Obecnie trochę się gnieździmy, bo biurko jest jedno, nie za wielkie i ciężko nam się pomieścić z PCtem oraz starym, 11-letnim laptopem... Zawsze mi żal mojej kobiety, że gra na tym rzęchu, ale bardzo lubi laptopowe klawiatury. Niestety ten dziad ma problem z większością gier i niejednokrotnie grania na najniższych delatach w grach bywa dla niego ciężkie. Taki sprzęt jaki oferuje nam Lenovo to byłaby bajka. Wiem, że wtedy moja narzeczona poczułaby się jak księżniczka mając swoje własne miejsce oraz sprzęt do grania i coś czuję, że szybko mogę tego pożałować w takich grach jak Call of Duty ;) Nie mniej bardzo bym chciał sprawić jej taki prezent jak ten świetny zestaw od najlepszej marki jaką jest Lenovo.
-
Brązowe oczy,ciemna karnacja nie wysoki,lecz ciągle rośnie.
Uwielbia grać w gry na komputerze, lubi jeździć rowerem,ale i grać w piłkę nożną.
Spokojny z charakteru,ale wie jak walczyć o swoje!
Taki jest on!
Mój syn Filip!
Przeszedł sporo w życiu,bo rozwód rodziców prosty nie jest.
Zamknął się trochę w sobie,lecz ciągle buduje w nim wartości,aby pewnie kroczył przez życie!
Z podniesioną głową człowiekowi lżej się idzie!
Ma mnie!
Osobę która skoczyła by za nim w ogień i nie da zrobić krzywdy!
12 lat razem znamy się bardzo dobrze!
Przyszedł czas,aby spełnić jego marzenia!
Marzenia o miejscu w którym mógłby grać w grę i zapomnieć przez chwilę o tym co mu w duszy gra!
Miejsce tzn biurko co prawda jest,ale nie takie z prawdziwego zdarzenia!
Nie przystosowane do długiego grania w gry!
Patrząc na niego przypominam sobie jaka ja byłam 🙈
Do 2 nad ranem człowiek grał w Quake i rano musiał wstać heh
Fajne czasy..
Teraz?!
Człowiek jedynie popatrzy jak syn w coś gra i trudno mi odejść od biurka...
Taki zestaw na jego urodziny które ma w Lipcu?
Wow! Sztos totalny 🙈
Syn chyba by z wrażenia nie spał w łóżku tylko przy biurku hehe
A ja? No co by mi zostało? Pozwolić zagrać do tej 2nad ranem i patrzeć jak rano ledwo patrzy na oczy hehehehe
Pozdrawiam ciepło!
Powodzenia wszystkim. -
@Aaricia mój synek fascynuje się graniem ale również programowaniem a że względu na zła sytuację finansową nie stać mnie na zakup takiego sprzętu więc zdecydowałam się na udział w konkursie może tym razem się uda
- - - Updated - - -
@Aaricia witam mój synek uwielbia grać ale również interesuje się programowaniem że względu na trudną sytuację finansową nie stać mnie na zakup takiego sprzętu sama wychowuje syna -
Adam Hej mam na imię Adam i sądze że ja powinienem wygrać konkurs dla tego bo pracuje mam jeden komputer i nie za dużo sprzętu gamingowego i od zawsze chciał bym skompletować stanowisko które ułatwiło by mi pracę a moja praca jest najważniejsza ale taki zestaw ułatwi mi życie Adam Sz[...] pozdrawia
Legiona docencie moje starania dziękuje i jeszcze jedno wuliebiam grać i chciał bym grać z moim bratem którego kocham nad życie ale ja nie mam swojego gamingowego stanowiska i chciałbym z bratem zagrać czy to w minecrfta czy coś dziękuję za wzięcie udziałuLast edited by Aaricia; 17-05-23 at 10:17.
-
@Aaricia Kochane Lenovo,
Z wielką radością informuję Was, że otrzymałem zgodę mojej dziewczyny na zagospodarowanie 4-metrów naszego nowiusieńkiego apartamentu (30 metrów luksusu) do nauki* i pracy*. Na ten moment nie ma nawet co wrzucać zdjęcia, bo jedyne co jest to tynk i kable, a w związku z niestety innymi potrzebami wygląda na to, że bez Waszej pomocy, moje plany stworzenia miejsca do nauki* i pracy* nie będą za szybko wykonane ;-( dziewczyna o tym wie i pewnie dlatego się zgodziła – to się teraz zdziwi! ;-)
- Lenovo Legion 5 15ARH7: Ten laptop gamingowy jest esencją mojej twórczości i byłby dla mnie jak drugie serce. Dziewczyna może mieć focha, może iść na zakupy czy do koleżanek, ale on, Lenovo Legion będzie czekał… a może to ja będę wyczekiwał wolnej chwili z nim. Niewątpliwą zaletą jest to, że z takimi podzespołami spokojnie może służyć jako dodatkowe ogrzewanie w kawalerce.
- Monitor Lenovo Legion Y25-30: Co tu dużo pisać – obiecałem, że nie będzie to miejsce tylko dla mnie, ale także (od czasu do czasu) jednak wleci Netflix & chill – także ekstra moniotr gwarantuje mi, ze nie zostanę zwyzywany od egoistów
- Biurko gamingowe automatyczne z podświetleniem RGB – ponoć w każdym mieszkaniu ma być efekt wow przy wejściu, myślę, że z takim biurkiem spokojnie nie musze się już o to martwić – obiecuję podesłać zdjęcie jak to razem wygląda!
- Fotel gamingowy z podświetleniem RGB. Mówię szczerze – uważam się za osobę ‘na czasie’, ale jednak.. studiowanie po nocach i praca w tygodniu.. chyba jednak się starzeję… Fotel z podświetlaniem?! Krzesło, które trzeba ładować?! Nie mogę się doczekać miny rodziców…
- Słuchawki Lenovo Legion H500 PRO 7.1: Praca zdalna, granie po nocach – oczywiście nie mógłbym się obyć bez porządnych słuchawek. Współczuje tylko mojej dziewczynie, która po nocach nie będzie słyszeć oprócz mojego radosnego śmiechu podczas rozgrywek multiplayer (bo wiadomo, że gra multiplayer wiąże się tylko z radością, zgranym zespołem, wspólnym świętowaniu po wygranym meczu, dzięki sprawnej komunikacji i koordynacji :-D )
- Klawiatura Lenovo Legion K500 RGB i Myszka Lenovo Legion M500 RGB: Co tu dużo mówić, wygodna i precyzyjna myszka oraz klawiatura to niezbędne narzędzia dla każdego użytkownika komputera. Jedyny minus jaki widze, że od teraz nie mógłbym zwalać winy na to, że coś mi się zacięło, no ale trudno, wymyśle coś innego.
- Podkładka Lenovo Legion Gaming Control Mouse Pad L: zestaw musi wyglądać profesjonalnie, a poza tym to musze przyznać, że jestem trochę pedantyczny – całe szczęście, że jest w tym zestawie, bo nie przeżyłbym żadnych rys na biurku (ponoć są ludzie co kładą myszkę bezpośrednio na laptopa!!!) Kolejny dobry powód to: obiecuje dbać o sprzęt!
- Mata RGB pod krzesło: Przyznaje, że musiałem to wygooglować – może to nie żart, że się starzeje. Kosmos! Chce to mieć! J Nie wiem jak wyjaśnię to dziewczynie, ale może uda się to podłączyć jako światło nocne na czujnik ruchu, pomyśle, pokombinuje!
- Głośniki 2+1 Logitech Z407: Co prawda są już słuchawki w zestawie, no ale niech będzie do jakiś wspólnych wieczorów przy serialach
Z miłością i entuzjazmem,
Wasz oddany fan!
*grania
-
Hmm dlaczego taki zestaw powinien trafić do mnie? Poza tym, że sprzęt komputerowy mam już z innej epoki, to już niedługo mój syn zacznie chodzić do szkoły, a jak wiadomo to bardzo przyda mu się w nauce, jak nie w pierwszych klasach, to później. Sprzęt tej klasy spokojnie powinien wystarczy na kilka lub naście lat więc może i jego siostra (jeszcze nie narodzona, ale już w drodze 😉) też skorzysta ?
-
@Aaricia No co ja mogę powiedzieć. Dla mnie aktualne stanowisko jest spoko ale nie pogardziłbym jakimś bardziej wyrafinowanym sprzętem gamingowym.

-
@Aaricia Myślę, że ten zestaw bardzo by mi się przydał. Uwielbiam grać w gry singleplayer i multiplayer, z wieloma grami jednak mój laptop sobie nie poradzi. Od dłuższego czasu marzę o przejściu cyberpunka czy assasina vallhali. Moje stanowisko też raczej do gamingowych nie należy. Posiadam stary fotel od którego bolą mnie plecy, a w dodatku niestabilne biurko. W słuchawkach natomiast jedna strona działa ciszej. Jestem od dawna fanem gamingu i brakuje mi rzucającego się w oczy osprzętu, a nie zwykłych i przestarzałych sprzętów jakie posiadam. Widzę, że zestaw zawiera dużo RGB co pozwoliłoby mi przenieść się w świat gamingu i wspaniale wykorzystać wakacje na przechodzeniu wielu znanych tytułów gier.
-
Cześć. To właśnie ja powinnam wygrać ten niesamowity zestaw. A dlaczego? Bo chce go podarować mojemu wspaniałemu chłopakowi, który jest zapalonym graczem. A niedługo wynajmujemy mieszkanie, które szukałam długo ponieważ musiał mieć dla niego pokój gamingowy! Więc pokój jest ale brakuje sprzętu. Nagram wam reakcję i wyślę, będzie niesamowita :)
-
@Aaricia Spędzam dużo czasu przed komputerem, uczę się, gram, programuje, robię modele 3D, oglądam i rysuje. Poza kilkoma innymi rzeczami to właśnie przed komputerem spędzam swój wolny czas. Z takim zestawem mógłbym zacząć się wreszcie realizować, bo mój komputer już nie domaga
To join the conversation, please Log in or Sign up