KONKURS - Gaming Spot - wygraj wyposażenie pokoju gamingowego 🖥️
-
370Replies
-
29568views
-
@CzuprynaZeHej aha no dodam jeszcze że mam problemy z kręgosłupem więc przydało by się fajne krzesło zwłaszcza przy tylu godzinach na siedząco xD
-
Uważam że powinienem otrzymać ten zestaw gdyż nie mam tyle pieniędzy aby go kupić pozdrawiam serdecznie
-
@Aaricia Siema! Mam na imię Patryk, mam 17 lat i chodzę do drugiej liceum, kocham astronomię oraz literaturę, gry wideo to według mnie świetny sposób na spędzanie wolnego czasu, a na swoje hobby zawsze warto poświęcić te dodatkowe grosze, aby sprzęt był jak najlepszy, gry chodziły jak marzenie a otoczenie było w sam raz do zatopienia się w wirtualny świat. Albert Einstein mawiał, że najcenniejszych rzeczy w życiu nie nabywa się za pieniądze. Z całym moim szacunkiem do Einsteina, uważam, że się mylił! Podróż z ukochaną, własny kąt lub nawet możliwość przeżywania wirtualnych przygód można znacznie ułatwić dzięki forsie!
Niestety, tej właśnie mi brakuje, z racji, że ciągle się uczę i nie mam własnego źródła zarobku nie mam możliwości aby wyciułać 14 tysięcy na taki niesamowity sprzęt. Moje biurko jest mocno poniszczone, w wielu miejscach widać zarysy i wgniecenia, klawiatura ma już kilka lat, myszka również. Monitor też nie jest najnowszy. Komputer mam sprzed około 5 lat. Jest w porządku, ale niestety Jedi Survivor, grę która jest drugą częścią gry Star Wars Jedi Fallen Order i która ma według mnie KOSMICZNE wymagania graficzne, nie uciągnie. Bardzo ubolewam nad tym faktem, z racji tego, że jestem wielkim fanem Gwiezdnych Wojen ( Sokół Millenium i Gwiazdka śmierci jako tapeta na ścianie ) to boli mnie to podwójnie. Szczerze mówiąc poza podkładką i słuchawkami cały mój gamingowy zestaw liczy sobie minimum 4 lata wstecz, co jest bardzo dużym czasem w świecie szybko rozwijającej się grafiki i wzrastających wymagań graficznych. Dzięki waszemu potężnemu zestawowi, mógłbym odkrywać nowe światy w najnowszych grach, przy okazji w bardzo komfortowych warunkach :)
Winston Groom w swojej książce "Forrest Gump" napisał, że życie jest jak pudełko czekoladek - nigdy nie wiesz, co ci się trafi. Wszyscy którzy biorą udział w tym konkursie właśnie kupują własne pudełka czekoladek, otworzą je w czerwcu, i tylko jedno pudełko będzie pełne. Niech dobry humor wam sprzyja podczas wybierania szczęśliwego zwycięzcy. Od siebie mogę dodać, że życzę powodzenia każdemu z was, niech najlepszy komentarz wygra! Na koniec zostawiłem najbardziej adekwatny cytat w z Duke Nukem 3D -It's time to kick ass and chew bubblegum... and I'm all outta gum.
Czas skopać tyłki i żuć gumę balonową... a guma mi się skończyła
Powodzenia! :) -
@Aaricia
To odjazdowy i idealny zestaw, który spełniłby moje małe marzenia o gamingowym pokoju! 😎
Zastanawiając się, dlaczego miałby on powędrować właśnie do mnie... Pomyślałem, że codzienne rozgrywki i bycie zapalonym graczem wpasowuje się idealnie w klimat całego sprzętu, który jest do zgarnięcia. Przy takim zestawie każda rozgrywka ma niepowtarzalny klimat, a wyniki same prowadzą do zwycięstwa 🙊
Lenovo Legion 5 15ARH7 i monitor Lenovo Legion Y25-30 to idealny duet, który pozwoliłby mi na płynne i bezproblemowe granie w najnowsze tytuły. Oczywiście, nie zapomnielibyśmy o pozostałych akcesoriach - myszka Lenovo Legion M500 RGB i klawiatura Lenovo Legion K500 RGB są niezbędne do szybkiej i precyzyjnej akcji, a słuchawki Lenovo Legion H500 PRO 7.1 zagwarantują immersyjne doznania i świetną jakość dźwięku 🗣
Za to biurko gamingowe razem z fotelem i podświetleniem RGB idealnie zastąpiłyby zasłużonych od kilku dobrych lat poprzedników, którzy swoim wyglądem sami proszą o przejście na emeryturę 😁 Oczywiście, wykorzystałbym je do stworzenia idealnej strefy gamingowej w moim pokoju. Biurko z podświetleniem RGB pozwoliłoby mi na dostosowanie oświetlenia do mojego nastroju, a automatyczne podnoszenie i opuszczanie blatu ułatwiłoby mi zmianę pozycji podczas długich sesji. Fotel z podświetleniem RGB to nie tylko estetyczny dodatek, ale przede wszystkim wygodne miejsce do siedzenia podczas gier.
Na koniec, matę RGB pod krzesło i głośniki 2+1 Logitech Z407 wykorzystałbym, aby stworzyć kompletną przestrzeń do grania. Mata pod krzesło uchroniłaby moją podłogę przed ścieraniem, tutaj muszę przyznać, że człowiek uczy się na błędach, bo w poprzednim drugim pokoju, niestety podłoga nie miała takiego szczęścia i trochę przecierpiała. Za to głośniki zapewniłyby świetny dźwięk podczas oglądania filmów czy słuchania muzyki 🎶
Podsumowując, ten odjazdowy zestaw idealnie wpisuje się w moją pasję do gier i pozwoliłby mi na jeszcze większą frajdę z grania. Z przyjemnością wykorzystałbym go w swoim pokoju, a całym sprzętem na pewno chwaliłbym się znajomym i przyjaciołom nie tylko na żywo, ale również we wszystkich socjalach 😍 -
@stgg Człeniu jakie to jest świetne!
-
@Aaricia Hej! 😁
Myślę że zestaw powinien trafić do mnie ponieważ całe dzieciństwo spędziłem na graniu w gry- wychowywałem się na nich, nauczyłem się dzięki nim angielskiego, poznawałem w nich nowych przyjaciół z którymi kontakt mam nawet do dziś. Rodzicom wtedy powodziło się całkiem dobrze więc było nas stać na komputer na którym mogłem grać w większość gier.
Teraz mam już 26 lat i niestety nie zarabiam na tyle dobrze żebym mógł sprawić sobie taki setup, prawdopodobnie nigdy nie kupię go na własną rękę. Marzę o powrocie z pracy do domu w którym zastałbym takie cacko 😍
Fun fact: moja obecna karta graficzna dosłownie upiekła się od grania w gry w lato- jest dość stara i przez wysoką temperaturę rozstopiły się luty, nie mam pieniędzy na nową więc już 2 razy musiałem ją upiec w piekarniku żeby odnowić owe luty, o dziwo działa hahaha ha 😁 -
@Aaricia
Myśl pozytywnie mówiła mama, a ja o Lenovo zestawie myślę od dziejów zarania...
Bo dzieciństwo choć szczęśliwe to mało w nim gamingu było, a dorosłe życie gaming obowiązkami i wydatkami przyćmiło.
A w duszy nadal ta iskra nadziei się żarzy i o zestawie gamingowym od Lenovo Legion marzy.
Obecnie laptop biurowy mi się ostał, a w domu laptop co pamięta jedynie grę Postal.
Gdyby tak ekipa Lenovo Legion maila przysłała, że będę miał sprzęt co pociągnie nie tylko Postala, takiemu zespołowi chwała (oj rację mama miała) 😉
Lenovo Legion 5 maszyna jak z bajki, nawet Geralt z Rivii potwierdza przechwałki.
Monitor też ekstra oczy raduje 240Hz odświeżania ja chyba zwariuje.
Solidne biurko i gamingowy fotel, fizjoterapeuta właśnie stracił robotę.
Peryferia po wygooglowaniu mnie zszokowały i ambicjami gamingowymi naładowały.
Zawsze marzyłem żeby mieć swój taki technologiczny kącik.
Pozdrawiam i życzę Wszystkim powodzenia :D -
@Patrryk hahahahaha dzięki wielkie <3 :))
-
W życiu bardzo istotną rolę odgrywa synergia w każdej sferze naszego życia.
Ani ja bez odpowiedniego sprzętu komputerowego nie będę wyatarczająco przedsiębiorczym człowiekiem; ani też najlepszy sprzęt bez odpowiedniej osoby, nie stanie na wysokości zdania do którego został de'facto stworzony. Uważam, że ja sam jestem idealnym dopełnieniem dla takiego wypasionego sprzętu.
Na codzień nie jestem może wybitnym graczem ale sprzęt komputerowy towarzyszy mi głównie w codziennych sprawach osobistych i zawodowych. Sprawny sprzęt komputerowy i ergonomiczne biurko z fotelem, to coś co dałoby mi prawdziwy komfort i wybawienie podczas pracy, jak i w trakcie rozrywki.
Niezadwodość marki LENOVO tkwi właśnie w jego wysokiej jakości i szybkości, które dla człowieka przedsiębiorczego, jakim jestem są istotne, ułatwiając przy tym funkcjonowanie w świecie biznesu. Prywatnie na codzień funkcjonuje w świecie ekonomi i marketingu, gdzie wydajny sprzęt z oprzyżądowaniem byłby nie tyle spełnieniem marzeń, co dopełnieniem w moim życiu zawodowym i prywatnym, ułatwiając obracanie się w branży finansowej.
Synergia, czyli połączenie niezawodności marki LENOVO, niezastąpionej jakości owego sprzętu, i jego szybkości oraz ergonomii, jest dla współczesnego młodego człowieka sprawą priorytetową.
Sprzęt LENOVO, to zestaw prpduktów zaprojektowanych z myślą o wymagających potrzebach ludzi przedsiębiorczych - jak ja. LENOVO, to ucieleśniona perfekcja. Symbol luksusu i skumulowanej mega-mocy.
To join the conversation, please Log in or Sign up