Witam serdecznie chciałbym się podzielić moja historią z gamingiem. Gram w gry od ponad 10 lat. Kiedy byłem mały mama dawała mi swój stary laptop na którym grałem kiedy byłem sam w domu czekając na nią. Zawsze marzyłem o tym by mieć mój dream setup. Uważam że powinienem dostać ten komputer ponieważ były to moje marzenie od dziecka by grać w gry na wysokich fpsach. Mam również znajomego którego bym wspomógł oddając mu część nagród. Ma chwilowo problemy pieniężne i sprzedaż takiego np biurka mogłaby mu pomóc w spłacie kredytu. Wziął go kiedy kupował sobie samochód by mógł dojeżdżać do pracy lecz teraz ledwo wiąże koniec z końcem. Z góry dziękuję za szanse wzięcia udziału w tym konkursie
KONKURS - Gaming Spot - wygraj wyposażenie pokoju gamingowego 🖥️
-
370Replies
-
29561views
-
@Aaricia
Witam serdecznie chciałbym się podzielić moja historią z gamingiem. Gram w gry od ponad 10 lat. Kiedy byłem mały mama dawała mi swój stary laptop na którym grałem kiedy byłem sam w domu czekając na nią. Zawsze marzyłem o tym by mieć mój dream setup. Uważam że powinienem dostać ten komputer ponieważ były to moje marzenie od dziecka by grać w gry na wysokich fpsach. Mam również znajomego którego bym wspomógł oddając mu część nagród. Ma chwilowo problemy pieniężne i sprzedaż takiego np biurka mogłaby mu pomóc w spłacie kredytu. Wziął go kiedy kupował sobie samochód by mógł dojeżdżać do pracy lecz teraz ledwo wiąże koniec z końcem. Z góry dziękuję za szanse wzięcia udziału w tym konkursie -
@Aaricia
Może wstyd się przyznać, ale trafiłem tutaj zainteresowany wzięciem udziału w konkursie. Widzę, że to bardzo interesujące miejsce. Od lat nie jestem już graczem... zatrzymałem się gdzieś pomiędzy GTA V, a Worms World Party :) Odkąd w moim życiu pojawiły się dzieci, żona, utrzymanie domu, to gry spadły w głęboka otchłań. Na szczęście ta otchłań ma dno którego można w odpowiednim momencie dosięgnąć. Mam wrażenie, że ten dzień nadchodzi wielkimi krokami. Synowie coraz starsi, coraz częściej są dopuszczani do multimediów, zaczynają interesować się tym, co kręciło w młodości mnie. Wyremontowany dom przestał być czasopochłaniaczem. Nadchodzi czas na relaks. Ale niestety, stare komputery które są w moim posiadaniu potrafią odtworzyć tylko te stare prehistoryczne tytuły, o których mało kto chce słyszeć. A dzieci są bystre... wiedzą, że czeka na nich nowy Farming Simulator, cała seria gier LEGO, Minecraft, Forza i wszystko to, co przez ostatnie lata mnie ominęło. No i wiadomo, tata wieczorami również, chciałby rozsiąść się w fotelu i dać pochłonąć w nadchodzącym świecie GTA VI. Czy może być lepszy powód niż Revive dla utraconego gracza, aby dać mu szansę na powrót wirtualnego świata na możliwie najlepszym sprzęcie? -
Jestem ogromnym fanem gier komputerowych i mam nieprawdopodobną kolekcję tytułów na platformach takich jak Steam, GOG, Origin, Uplay i Epic Games. Moja miłość do gier jest niesamowita, spędzam wiele godzin na badaniu wirtualnych światów i eksplorowaniu niesamowitych przygód.
Niestety, mój obecny komputer już dawno przestał spełniać wymagania nowych gier. Oznacza to, że nie mogę cieszyć się najnowszymi tytułami z wysokimi ustawieniami graficznymi i płynnością, o jakiej marzę. Moje doświadczenie w grach jest ograniczone przez słabą wydajność mojego komputera, a to jest naprawdę frustrujące.
Dlatego uważam, że powinienem wygrać ten niesamowity zestaw gamingowy o wartości 14000 zł. Zaktualizowanie mojej sprzętowej konfiguracji pozwoliłoby mi w pełni doświadczać najnowszych gier, cieszyć się ich wizualną i dźwiękową jakością oraz zanurzyć się w rozgrywce bez żadnych ograniczeń.
Wygrana w tym konkursie dałaby mi szansę rozwijania się jako gracza, poszerzania moich horyzontów w świecie gier komputerowych i czerpania jeszcze większej radości z tego, co kocham najbardziej. To jest moje marzenie - mieć wreszcie sprzęt, który pozwoli mi korzystać z najnowszych technologii i doświadczać gier w pełni ich potencjału.
Będę wdzięczny za tę szansę, ponieważ wierzę, że jestem godnym kandydatem. Moja pasja, moja ogromna biblioteka gier i pragnienie posiadania sprzętu, który pozwoli mi grać bez przeszkód, sprawiają, że to ja powinienem być zwycięzcą tego konkursu.
Dziękuję za uwzględnienie mojej prośby i życzę wszystkim uczestnikom powodzenia! -
@Aaricia
Dzień dobry, cześć i czołem kochani!
Zanim odpowiem na pytanie konkursowe pozwólcie że się trochę wyżalę, otóż ostatnio powstała u mnie tragedia, a dokładnie mój dzielny towarzysz po 5 Latach ciężkiej pracy, mam na myśli dysk HDD 1 TB, nagle umarł [*], nie mam do niego nic za złe spisał się świetnie, ale niestety przez to straciłem wszystkie moje projekty 3D zrobione w blenderze, wszystkie addony do niego, VST, Video które robiłem na prace licencjacką a co najgorsze, wszystkie moje pliki i projekty na studia przepadły przez co delikatnie jestem w kropce. Ale solidny znicz dla tego oto dysku [*] zasłużył.
A teraz wracając do pytania konkursowego "dlaczego to właśnie do Ciebie powinien powędrować ten odjazdowy zestaw":
Trudno mi odpowiedzieć na to pytanie ponieważ nie lubię odpowiadać na pytanie dlaczego ja mam dostać a nie ktoś inny >:C każdy w jakimś stopniu zasługuje na nagrodę!
ale jakbym miał napisać jakbym wykorzystał nagrodę, to na pewno na wygodny rozwój osobisty i naukę w dziedzinie Gamedevu (wiele osób mówi że jestem człowiekiem orkiestrą bo mam wiedzę z każdego działu po trochu x"D) w przyszłości pragnę zostać VFX Artist przez co potrzebuję porządnego sprzętu.
Z tego co widziałem do wygrania jest Laptop w porównaniu do mojej stacjonarki (która potrzebuje upgrade, bo potrafi się przycinać jak pracuję w Unity czy w blenderze 3D, nie wspominając o programach do montażu filmów X"D, albo nawet nie odpali do biosu przez płytę główną :'C), to na pewno brałbym tego laptopa ze sobą na Game Jamy bez obaw o pożyczonego przez brata laptopa, A także mamusia by na mnie nie krzyczała o rachunek za prąd bo laptopy są mało energożerne x"D
Ale najbardziej to mi się oczy świecą do tego fotelu, przez to że potrafię siedzieć po 5-6 Godzin non stop na pufie bez oparcia i delikatnie już mi kręgosłup siada x"D, Dlatego kochani pamiętajcie zdrowie jest ważniejsze niż jakakolwiek nagroda.
i raczej to tyle ode mnie tak jak mówiłem nie lubię odpowiadać dlaczego ja mam dostać a nie ktoś inny ponieważ każdy w jakimś stopniu zasługuje na tą nagrodę! a tak pod koniec napisze wam drobną motywacje, byście nigdy się nie poddawali! jak upadniecie na twarz wstańcie i biegnijcie dalej. Osiągajcie sukcesy a może i wy w przyszłości zmienicie świat na lepsze!
Trzymam za was kciuki i wierze w was! -
@Aaricia mi by się by bardzo przydał, lubię grać w różne gry lol, cs go i tym podobne ale mój sprzęt nie radzi sobie najlepiej. Chciałbym kupić nowy ale mam ciężką sytuacja budżetową
-
@Aaricia poza graniem w destiny 2, Dying light 2 równie często pracuje i dla mnie to świetny zestaw do hybrydowej pracy i komfortowego grania
gdy jestem w domu dysponuje set-upem takim że głowa mała ale kiedy mam zlecenie albo potrzebuję gdzieś wyjechać to mam przy sobie broń doskonałą- elegancki sprzęt o smoczej wydajności
Oprócz tego jestem zakochany w stylistyce Legionów- proste i przyjemne dla oka i mające w środku potężną moc
Dziwnie to może brzmieć ale nie tylko siedzeniem przy biurku człowiek żyje -
@Aaricia bardzo ale to bardzo marzy mi się wygrana takiego cennego sprzętu od Lenovo Legion nigdy nie maiałem styczności z takim ogromnym i zaawansowanym sprzętem. Chce go ponieważ dobrze mi posłuży głównie do gier ale nie tylko, również do nauki oraz do przeglądania social mediów.
-
Dlaczego to ja powinnam dostać taki fajny zestawik gamingowy? 🤭
Bo takie fajne rzeczy przydałyby mi się nie tylko do grania, ale i tworzenia. Oprócz zawodu gamer, jestem też z wykształcenia grafikiem. Dziś nawet miałam pewne myśli, by zapewnić sobie fajne komponenty do tworzenia i projektowania, a tu patrzę i widzę na Fb post odnośnie konkursu.
Nowy sprzęt, dodatkowy monitor, kolejne biurko czy słuchawki na pewno ułatwiłyby mi pracę 😏
Jednak wiadomo, że poza grafiką, mogłabym również zagrywać się w wygodnym, podświetlanym fotelu w moje ulubione gierki. A co najważniejsze! Taki sprzęt na pewno przydałby się na premierę najnowszego Diablo, który już dawno kupiony czeka w bibliotece, by w końcu ograć go w całości. A na w takiej oprawie i na takim sprzęcie to by się dopiero grało 🥰
Co jeszcze chciałam dodać, to to, że oprócz wyżej wymienionych kwestii, od jakichś 2 lat sama próbuję swoich sił w gamedevie i amatorsko, w programie Unity tworzę jakieś swoje pomniejsze tytuły w klimatach rpg oraz dróg. Na razie do szuflady, ale kto wie, może ten sprzęt napędzi mnie do powrotu do tworzenia i coś może się w końcu ukaże na jakiejś platformie? 😎
Szczerze w to wierzę! ♥️ -
@Aaricia W mojej grupie rówieśników jestem jednym z niewielu który nie posiada komputera lub nawet monitora. Gram na ps4 na której co chwila wywala minecrafta i na 15 letnim telewizorze któremu czasem pojawia się nagle kreska na cały ekran która bardzo utrudnia mi grę. Moja konsola zacina się i czasem nie chce wczytać niektórych gier. Granie na komputerze dało by mi dostęp do wielu innych gier a granie stało by się dla mnie bardziej wygodne i mniej denerwujące. Mój 15 letni telewizor jest dosyć wysoko na szafce ponieważ nie ma na niego miejsca na biurku, więc ciężko się grę ze względu na to że jest on daleko ode mnie a jego grafika gier na ekranie nie zadowala.
To join the conversation, please Log in or Sign up