Wasze ulubione zdjęcia!

• 17
    Replies
  • 343
    views
  • Aaricia's Avatar
    Community Manager
    @Molkar dzięki za informację! Sprawdziłam, gdzie to jest, i bardzo daleko od moich rodzinnych stron! Ale kiedyś byłam w tamtych okolicach, jadąc do Lwowa na wycieczkę 🙂
    • Jakiej gry nie możesz doczekać się w 2025 roku? Powiedz nam tutaj 🎮
    • Zobacz nowe produkty Lenovo tutaj oraz tutaj💻
    • Masz jakieś hobby poza graniem? Opowiedz nam w tym temacie🌍
  • Saka's Avatar
    Level 52
    @Aaricia Starałam się dokopać do zdjęć (nie profesjonalnych, robionych telefonem. Mam w szafie głęboko schowaną lustrzankę, ale ciężko mi ją taszczyć, w dodatku to już antyk). Nie są to jakieś śnieżne labirynty, bo na razie znalazłam przedział między 2019 a 2020. Linux na laptopie mi pokazał trzeci palec, nie chce mi się teraz z nim użerać (eksploduje sobie tak raz na jakiś czas...).

Zamarznięte jezioro (można po nim spokojnie chodzić i na skróty dojść do miasteczka na przeciwnym brzegu), zachód słońca w grudniu, czyli jakieś wczesne popołudnie.

Name:  winter wonderland.jpg
Views: 52
Size:  100.5 KB

To samo jezioro innego dnia, o późniejszej godzinie.

Name:  winter wonderland 2.jpg
Size:  50.2 KB

To w mieście jak jeszcze tam mieszkałam, wyszłam sobie na przechadzkę o północy i przez światła odbijające się od śniegu było tak jasno.

Name:  winter park.jpg
Size:  94.8 KB

Nieco w innym nastroju zdjęcie, pogodny dzień pod koniec lutego, powoli topniejący lód na jeziorze.

Name:  winter bench.jpg
Views: 53
Size:  97.4 KB

I bonusowo inne zdjęcie, które znalazłam przy okazji. Pikachu śpiący w mojej ogromniastej torbie.

Name:  pika pika.jpg
Size:  88.9 KB
  • Aaricia's Avatar
    Community Manager
    @Saka wygląda jak bajkowe królestwo, przepięknie 😍 a czy podczas takich spacerów, dziennych czy nocnych, dużo zwierząt można napotkać? Czy są tam renifery? 🤩

P.S. Pikachu robi konkurencję szablozębnemu 😀
  • Saka's Avatar
    Level 52
    @Aaricia najczęściej tylko zające i różne ptactwo. W okolicy są łosie, ale lepiej ich nie spotykać. Renifery są dopiero w okolicy kręgu polarnego, ode mnie jeszcze kawał na północ.

Mój chłop jak streamował StarCraft II to jako cam miał przeważnie tego Pikachu śpiącego na jego kompie. Załączam zdjęcie tego "setupa". Widać, gdzie kamera jest skierowana. 😂

Name:  IMG_20220811_202846.jpg
Views: 50
Size:  93.9 KB
  • Aaricia's Avatar
    Community Manager
    @Saka idealne miejsce dla Pikachu 😀 cały setup prezentuje się super, dużo mojego ulubionego fioletu 😊 Twój partner streamuje często?

Co do łosi, spotkanie z nimi może być groźne? Wyobrażałam sobie, że tak jak sarny, uciekałyby od ludzi 🤔
  • Saka's Avatar
    Level 52
    @Saka idealne miejsce dla Pikachu 😀 cały setup prezentuje się super, dużo mojego ulubionego fioletu 😊 Twój partner streamuje często?

Co do łosi, spotkanie z nimi może być groźne? Wyobrażałam sobie, że tak jak sarny, uciekałyby od ludzi 🤔

Ostatnio dawno nie streamował, bo przez zamieszanie z moim zdrowiem się za bardzo stresuje, żeby się skupić na 1v1. No i bez grania nie ma streamowania. Gra tam w jakieś inne gry no i rajduje w wowie, "ale kto by tam to oglądał".

Łosie hm, nie są raczej agresywne, chyba że sprowokowane, ale hm... są wielkie, jak się je spotka na drodze to bywa że auto do kasacji. Są odpowiedzialne za wiele wypadków drogowych w Finlandii. W letniej porze o ile pamiętam to wokół nich są muchy, które strasznie gryzą i można od tego mieć niefajne reakcje uczuleniowe.

Ciekawostka, znak ostrzegawczy przed dzikimi zwierzętami przedstawia łosia. Ale na północy kraju się zmienia i już w okolicach Rovaniemi na znaku znajduje się renifer.
  • Aaricia's Avatar
    Community Manager
    @Saka myślę, że akurat WoW cieszy się dużym powodzeniem, jeśli chodzi o streamy, no ale wiadomo, jak coś się dzieje, to człowiek skupia się na tym, mam nadzieję, że kłopoty ze zdrowiem niebawem miną 🤗

Tego się po łosiach nie spodziewałam, myślałam, że raczej będą uciekać przed samochodami i że są raczej "grzeczne", a tu takie coś 😀 Ale mimo wszystko marzy mi się kiedyś spotkać łosia, może niekoniecznie z baaardzo bliskiej odległości w takim razie 😂
  • Saka's Avatar
    Level 52
    @Saka myślę, że akurat WoW cieszy się dużym powodzeniem, jeśli chodzi o streamy,

PoV raid leadera: "Spread out, spread out! Now stack back up on triangle!" 🤣