Najdłuższa gra?

• 6
    Replies
  • 78
    views
  • Aaricia's Avatar
    Community Manager
    Hej wszystkim!

Każdy z nas z pewnością grał w przeróżne rodzaje gier - od tych kilkuplanszowych, do przejścia w kilka godzin, czy też jeden dzień, do tych ciągnących się dniami, a może i tygodniami!

Do tego należy dodać, że niektóre gry nigdy się tak naprawdę nie kończą, jak chociażby nasz Minecraft 🤗 W moim przypadku bardzo często do niego wracam i zawsze znajdzie się coś nowego i ciekawego do odkrycia i przeżycia!

Name:  Screenshot 2022-06-15 145445.jpg
Views: 54
Size:  95.9 KB

W jaką grę do tej pory graliście najdłużej i dlaczego? Czy to z powodu stopnia trudności, czy dlatego, że gra sama w sobie nie ma zakończenia? A może dlatego, że chętnie do niej wracacie? 🙂
    • Jakiej gry nie możesz doczekać się w 2025 roku? Powiedz nam tutaj 🎮
    • Zobacz nowe produkty Lenovo tutaj oraz tutaj💻
    • Masz jakieś hobby poza graniem? Opowiedz nam w tym temacie🌍
  • 6 Replies

• Prywatny's Avatar
    Level 52
    @Aaricia Mój rekord to ponad 1800godz w grze Fallout 4. Dokonałem tego w 4 lata od 2018 do 2022.
    Po ukończeniu głównego wątku gra oferuje możliwość dalszej eksploracji świata, podnoszenia poziomu postaci, mój to 134 czy zdobywanie osiągnięć pominiętych w głównej rozgrywce. Tak więc jest co robić zwłaszcza, że osady w których mój bohater jest szefem są często napadane przez nieprzyjazne frakcje.

Name:  Zrzut ekranu 2022-06-23 000126.jpg
Views: 48
Size:  103.5 KB

Obecnie przymierzam się do rozegrania fanowskiego dodatku do gry Northern Springs DLC.
    To modyfikacja oferująca całkiem nową lokację (nie przeróbkę już istniejącej), 4 nowych towarzyszy, 3 osady do rozbudowy i 50 miejsc do odkrycia.
    To wszystko za darmo do pobrania z:

Fallout 4 Northern Springs DLC at Fallout 4 Nexus - Mods and community (nexusmods.com)
    Starszy Gracz
  • Aaricia's Avatar
    Community Manager
    @Prywatny w przeliczeniu wychodzi 2,5 miesiąca, jestem pod wrażeniem! A były takie momenty, że miałeś dosyć i myślałeś, że już do niej nie wrócisz? Jeszcze z ciekawości, jaki jest poziom maksymalny postaci?
  • Prywatny's Avatar
    Level 52
    @Aaricia To aż tyle 😁 To się zasiedziałem w Bostonie 😎 (wynik trochę zafałszowany ponieważ czasami byłem w grze bez kontynuowania rozgrywki).
    Odpowiadając na pytanie o zniechęcenie to nie nie miałem chwil zwątpienia. Tylko te błędy a jest ich sporo zmuszały do powtarzania zadań (chciałem zdobyć wszystkie osiągnięcia).
    Ile jest poziomów rozwoju postaci? Wg niektórych źródeł 275 według innych nie ma ograniczenia. Jeszcze sporo czasu spędzę w Bostonie.
    Starszy Gracz
  • Aaricia's Avatar
    Community Manager
    @Prywatny wiem, co masz na myśli, ja też zawsze muszę przejść wszystkie misje, zdobyć wszystko co jest do zdobycia itd 😀 W takim razie życzę miłego pobytu w Bostonie, wrzuć kilka fotek 😀
  • Prywatny's Avatar
    Level 52
    @Aaricia Postapokaliptyczny świat nie jest zbyt piękny. Poniżej panorama Bostonu zza moich pleców z lokacji Zamek:
    Name:  20220629082341_1.jpg
Views: 32
Size:  84.8 KB
    Jedna z towarzyszek z którą przemierzam świat gry. Cait na scenie w siedzibie frakcji Operatorów w Nuka-World.
    Name:  20220626152417_1.jpg
Size:  94.5 KB
    Część kolekcji łupów wojennych:
    Name:  20220629082433_1.jpg
Size:  99.3 KB
    Starszy Gracz
  • Aaricia's Avatar
    Community Manager
    @Prywatny faktycznie odrobinę przerażający świat! Ale z drugiej strony ciekawy 🙂 Na ostatnim screenshocie to kombinezony?