Kup komputer Lenovo i zgarnij do 1500zł cashbacku!

• 4
    Replies
  • 333
    views
  • Aaricia's Avatar
    Community Manager
    Hej wszystkim!

Na dobry początek roku szkolnego Lenovo Polska rusza z nową promocją typu cashback na laptopy z systemem Windows 11.

Każdy, kto w terminie od 1 września do 7 października 2025 r. zdecyduje się na zakup wybranych modeli, może otrzymać zwrot nawet do 1500 zł. To świetna okazja, by wymienić komputer i przygotować się na nadchodzące zakończenie wsparcia dla Windows 10 🤓

Name:  unnamed.png
Views: 48
Size:  95.9 KB

Oferta obejmuje szeroką gamę urządzeń – od praktycznych laptopów IdeaPad, przez mobilne i stylowe modele Yoga, po wydajne konstrukcje gamingowe z serii LOQ i Legion. Wysokość zwrotu uzależniona jest od ceny wybranego urządzenia i wynosi od 100 zł do 1500 zł.

Jak skorzystać z promocji?

Aby otrzymać cashback, należy kupić objęty promocją model Lenovo do 7 października 2025 r. i zarejestrować zakup. Szczegółowa lista modeli dostępna jest w regulaminie oraz na stronie www.lenovopolska.pl/cashback. Formularz zgłoszeniowy trzeba wypełnić w ciągu 14 dni od daty zakupu, dołączając dowód zakupu oraz zdjęcie/scan numeru seryjnego urządzenia z kodem kreskowym.

Wysokość zwrotu wynosi:

• 100 zł przy zakupie do 2000 zł,
    • 200 zł dla kwoty od 2000 do 2999 zł,
    • 300 zł przy wydatkach od 3000 do 4999 zł,
    • 400 zł w przypadku zakupu od 5000 do 9999 zł,
    • 1500 zł przy transakcjach powyżej 9999 zł.
    Promocja obejmuje wyłącznie nowe urządzenia zakupione w sieciach Delkom, eLenovo, RTV Euro AGD, Komputronik, Media Expert, Media Markt, Morele, Neonet, Sferis oraz X-kom.pl. Akcja trwa do 7 października 2025 r. lub do wyczerpania puli produktów.

Jaki model z objętych promocją wpadł Wam w oko? 🧐
    • Jakiej gry nie możesz doczekać się w 2025 roku? Powiedz nam tutaj 🎮
    • Zobacz nowe produkty Lenovo tutaj oraz tutaj💻
    • Masz jakieś hobby poza graniem? Opowiedz nam w tym temacie🌍
  • 4 Replies

• DarthDecklen's Avatar
    Level 24
    Mam odpowiedni model legiona5 ale oczywiście z niewyjaśnionych przyczyn nie ma możliwości zakupu na bon dla nauczyciela
    ?
    Kiedy legiony 5 serii 10 i7-13650 z 5060 będą na listach z bonem dla nauczycieli? Asusy acery MSi są a lenovo brak
    Legion 5 i5 2060
  • Aaricia's Avatar
    Community Manager
    @DarthDecklen niestety nie mam takiej informacji, ale przekażę Twoje uwagi do odpowiednich osób 👍
  • DarthDecklen's Avatar
    Level 24
    @DarthDecklen niestety nie mam takiej informacji, ale przekażę Twoje uwagi do odpowiednich osób 👍

Jakie efekty ?? coś się dzieje z moim zapytaniem.
    Czyżbym musiał kupić Asusa z 5060 ?
    Legion 5 i5 2060
  • Aaricia's Avatar
    Community Manager
    @DarthDecklen niestety nie mam wglądu w dalsze działania w tej sprawie, jeśli uda się dodać Legiony do listy produktów z możliwością zakupu przez bon dla nauczyciela, ta zmiana będzie widoczna dla nauczycieli, natomiast ja nie mam możliwości wcześniejszego wglądu ani dodatkowych informacji 🙏