Prima Aprilis - nabraliście kogoś czy daliście się nabrać?

• 10
    Replies
  • 280
    views
  • Aaricia's Avatar
    Community Manager
    Name:  Screenshot2025-04-03114505.jpg
Views: 38
Size:  66.8 KB

Hej wszystkim!

Prima Aprilis już za nami, i jak co roku, staramy się nabrać bliskie nam osoby dla zabawy, lub też sami stajemy się ofiarami żartów, czy to bliskich czy też ogólnych informacji ze świata.

Ja w tym roku na szczęście uniknęłam żartów, chociaż przyznam, że widziałam informację o locie Concorde'a i pomyślałam, o czyżby coś zmienili i ten typ samolotu wraca w przestworza? Po czasie okazało się, że to jednak był żart znanej strony oferującej śledzenie samolotów na całym świecie 😀

A jak to było u Was, udało Wam się kogoś nabrać, czy to Wam nabrano? 🧐
    • Jakiej gry nie możesz doczekać się w 2025 roku? Powiedz nam tutaj 🎮
    • Zobacz nowe produkty Lenovo tutaj oraz tutaj💻
    • Masz jakieś hobby poza graniem? Opowiedz nam w tym temacie🌍
  • 10 Replies

• TrendaTen's Avatar
    Level 52
    Ja jako zawodowy żartowniś unikam żartów 1 kwietnia. Dobry żart przychodzi sam i nie potrzebuje ustawowej daty w kalendarzu. Ogólnie nie brałem też na poważnie niczego co przeczytałem w internecie
    [Kliknij aby dodać podpis]
  • Aaricia's Avatar
    Community Manager
    @TrendaTen to dobra taktyka 😀 W sumie też szanse większe na nabranie kogoś w dzień inny niż Prima Aprilis 😁
  • Marcelek's Avatar
    Level 52
    Chyba na nic się nie nabrałem. Zrobili teaser nowego tytułu filmu o Spider-Manie chyba pierwszego kwietnia (ciężko stwierdzić, bo różnica dat + niektórzy i tak nie trafiają i robią 31.03 lub 02.04) i na początku stwierdziłem "fake". Teraz każdy to traktuje, jakby było legit, więc poczekam na kolejne informacje i zobaczymy. Swoją drogą, brzmi ciekawie. Logo mi się podoba, a "Brand New Day" jest fajnym tytułem, który odwołuje się do komiksu. Mieliśmy "home trilogy", to teraz by pewnie była "day trilogy", ewentualnie kolejne części typu "Brand New Night".
    There are things in this world that the human mind cannot comprehend.
    Pudding is one of them ❤🍮
  • Prywatny's Avatar
    Level 52
    Ostatnio żarty się mnie nie trymają 🤔
    Starszy Gracz
  • Aaricia's Avatar
    Community Manager
    Chyba na nic się nie nabrałem. Zrobili teaser nowego tytułu filmu o Spider-Manie chyba pierwszego kwietnia (ciężko stwierdzić, bo różnica dat + niektórzy i tak nie trafiają i robią 31.03 lub 02.04) i na początku stwierdziłem "fake". Teraz każdy to traktuje, jakby było legit, więc poczekam na kolejne informacje i zobaczymy. Swoją drogą, brzmi ciekawie. Logo mi się podoba, a "Brand New Day" jest fajnym tytułem, który odwołuje się do komiksu. Mieliśmy "home trilogy", to teraz by pewnie była "day trilogy", ewentualnie kolejne części typu "Brand New Night".

@Marcelek chyba też się gdzieś coś mi przewinęło, czy to ten z Venomem? 🤔
  • Aaricia's Avatar
    Community Manager
    Ostatnio żarty się mnie nie trymają 🤔

@Prywatny czasem tak bywa 🤔
  • Marcelek's Avatar
    Level 52
    @Aaricia Nie rozumiem kontekstu z Venomem. Chodzi mi o kolejną część po Spider-Man: No Way Home
  • Aaricia's Avatar
    Community Manager
    @Marcelek to może coś innego widziałam, bo było pokazane jakieś combo, Spiderman i Venom w jakimś nadchodzącym, prawdziwym lub zmyślonym filmie 😅
  • Marcelek's Avatar
    Level 52
    @Aaricia Pewnie Screen Culture lub inne szambo, które pompuje do sieci fake trailery. Ostatnio było głośno o tym, że firmy typu Disney zamiast robić copyright strike, to po prostu pobierają monetyzację, bo te "trailery" mają sporo wyświetleń. Pamiętam, jak jeszcze nie było generatorów wideo i przynajmniej wtedy jakoś próbowali sklejać kawałki różnych filmów, więc jakaś wizja artystyczna była. Teraz to clickbaitowe gówno.