Witajcie

• 12
    Replies
  • 304
    views
  • TrendaTen's Avatar
    Level 52
    @Marcelek abo piszesz o ekranie a to nie ekran stanowiłby przeszkodę. Tylko bebechy. Ekran jest super ekstra. Starsze (albo mniej wymagające typu Hogwarts Legacy) gry AAA działają super (Wiedźmin 3 wyszedł 10lat temu).
    Podsumowując:
    Zgadzam się co do bebechów - Nowe gry AAA często potrzebują "pure power"
    Nie zgadzam się co do ekranu - Te 8,8" daje fajną immersję a jego jakość jest rewelacyjna. Nawet obniżyłem rozdziałkę z maksa na średnią i tak jest super

Dla typowych gier AAA jednak lepiej sprawdzi się większy ekran.
    [Kliknij aby dodać podpis]
  • Marcelek's Avatar
    Level 52
    @TrendaTen Ekran kilka cali to jest "super ekstra" jak nie masz wzroku o klarowności mętnego moczu.
    Głównie chodziło mi o całe doświadczenie, na które składa się sterowanie, ekran i wydajność. Nie twierdzę, że gra w Wiedźmina czy inne gry AAA nie jest przyjemna. Po prostu uważam, że handheldy królują jeśli chodzi o platformówki i prostsze gry typu Mario Kart, które często nie mają tak małych szczegółów, interface się lepiej skaluje i grasz w pełnej rozdzielczości przy dobrej wydajności, czyli po prostu bez kompromisów.
    There are things in this world that the human mind cannot comprehend.
    Pudding is one of them ❤🍮
  • TrendaTen's Avatar
    Level 52
    @Marcelek to tu chciałbym pochwalić steam za tryb steam deck w grach. Interface się skaluje rewelacyjnie. Ja ogólnie to tak nie za bardzo lubię platformówki. Ale powiem, Ci że wygoda grania w łóżku albo zabieranie GO w podróż to bajka
    [Kliknij aby dodać podpis]