Witajcie

• 12
    Replies
  • 303
    views
  • oHNo's Avatar
    Level 3
    Nazywam się Robert, i jestem szczęśliwym posiadaczem LeGo. Pozdrawiam wszystkich.
  • 12 Replies

• Aaricia's Avatar
    Community Manager
    @oHNo serdecznie witamy! 🤗 Ciekawy skrót nazwy stworzyłeś 😁 I jak się spisuje? 🧐
    • Jakiej gry nie możesz doczekać się w 2025 roku? Powiedz nam tutaj 🎮
    • Zobacz nowe produkty Lenovo tutaj oraz tutaj💻
    • Masz jakieś hobby poza graniem? Opowiedz nam w tym temacie🌍
  • oHNo's Avatar
    Level 3
    @oHNo serdecznie witamy! 🤗 Ciekawy skrót nazwy stworzyłeś 😁 I jak się spisuje? 🧐

A dziękuję 🙂 Nie narzekam, rozmiar oraz możliwości tego urządzenia popchnęły mnie w dość ciekawym kierunku, odkrywam gry, na które wcześniej nie zwracałem uwagi.
  • Marcelek's Avatar
    Level 52
    @oHNo Podasz jakieś tytuły? Mi tego typu urządzenia zawsze kojarzyły się jako idealny sprzęt do gier typu Terraria.
    There are things in this world that the human mind cannot comprehend.
    Pudding is one of them ❤🍮
  • TrendaTen's Avatar
    Level 52
    W sumie to też jestem ciekaw. Ja jako miłośnik grania na padach, nie zauważyłem u siebie zmiany upodobań. Co Ciebie urzekło @oHNo ?
    [Kliknij aby dodać podpis]
  • oHNo's Avatar
    Level 3
    @oHNo Podasz jakieś tytuły? Mi tego typu urządzenia zawsze kojarzyły się jako idealny sprzęt do gier typu Terraria.

Dla przykładu: Prince of Percia The Lost crown, Darkest Dungeon 2, Curse of the dead gods czy też Hades. Czyli metroidvania oraz roguelike 🙂
  • Marcelek's Avatar
    Level 52
    @oHNo Prince of Persia The Lost Crown właśnie wygląda mi jak na dobry przykład gry na handhelda. Nie grałem, ale sterowanie po prostu wygląda, jakby mialo sens. Dla typowych gier AAA jednak lepiej sprawdzi się większy ekran. Swoją drogą, ciekawe to Prince of Persia? Kiedyś grałem w wersję 3D, ale już nic nie pamiętam.
  • oHNo's Avatar
    Level 3
    @Marcelek Bardzo podobny do Ori and the blind forest, jeżeli chodzi o rozwój postaci i postęp w grze. Gra ogólnie fajna, polecam.
  • TrendaTen's Avatar
    Level 52
    @Marcelek czy Wiedźmin III, albo Hogwarts Legacy albo Fallout 4 czy Forza Horizon 4 są grami AAA? W te gry grałem i było fajno. Legion Go to nie urządzenie dla hardkorowych graczy. To urządzenie, żeby sobie w fotelu albo nawet łóżku (!) popykać. Tu jedynie widzę ograniczenia związane z mocą i baterią. Ten ekran nie nadaje się do excela czy programowania. Ten ekran to żyleta, którą trzymasz całkiem blisko twarzy (najdalej to na wyciągnięcie rąk) i immersja jest niezła. Szczególnie na słuchawkach (konsola na obrotach trochę szumi a głośnik jest bo jest), ale bez słuchawek też się da grać. Na pewno gra się na tym lepiej niż na laptopie, ze względu że możesz to sobie trochę inaczej ustawić. Tam z tyłu jest taka nóżka, że jak siedzisz czy leżysz to opierasz o siebie całość. Jakoś tak naturalniej jest. Optymalniej. Oprócz grania, to również oglądam filmy i seriale na Legion GO. Fakt na telewizorze jest wygodniej ale tu chodzi, że mogę wtedy kiedy nie mam telewizora albo ten jest zajęty treściami 7+. Mój laptop zadomowił się w szafce i wyciągam go tylko gdy potrzebuję dużej, fizycznej klawiatury. Oczywiście podstawowym sprzętem jest blaszak podłączony do TV, chociaż jakbym miał smart TV to może i on by poszedł na wakacje. No chyba, że na 4te obchody społeczności byłby do wygrania potężny PC z super kartą i ja bym go wygrał. To taki by nie poszedł na wakacje.
    [Kliknij aby dodać podpis]
  • Marcelek's Avatar
    Level 52
    @TrendaTen Trochę nie rozumiem. Piszesz tak, jakbyś się nie zgadzał z tym, co napisałem, ale potem się zgadzasz. Nie twierdzę, że Wiedźmin 3 lub inne gry AAA będą złym dświadczeniem na Legion GO. Twierdzę tylko, że takie gry najlepiej działają na mocniejszym sprzęcie i większym ekranie.