Światowy Dzień Kota 🐱

• 6
    Replies
  • 104
    views
  • Aaricia's Avatar
    Community Manager
    Name:  Screenshot2025-02-17161400.jpg
Views: 29
Size:  88.3 KB

Hej wszystkim!

Dziś obchodzimy Światowy Dzień Kota - jednego z najukochańszych zwierząt (dzikich lub domowych 😀). Z tej okazji podzielmy się raz jeszcze zdjęciami swoich ukochanych pupili lub też kotów, które są Waszym zdaniem najpiękniejsze. Na powyższym zdjęciu co prawda nie mój, ale dawno temu miałam identycznego 🤩

A jak się prezentują Wasi milusińscy? 😺
    • Jakiej gry nie możesz doczekać się w 2025 roku? Powiedz nam tutaj 🎮
    • Zobacz nowe produkty Lenovo tutaj oraz tutaj💻
    • Masz jakieś hobby poza graniem? Opowiedz nam w tym temacie🌍
  • 6 Replies

• Marcelek's Avatar
    Level 52
    Jaka rasa na zdjęciu? Wygląda ładnie.

Nigdy większej styczności z kotami nie miałem. Kiedyś "sąsiedzi" z klatki mieli kota i w zimę, przy śniegu i minusowych temperaturach, wypuszczali biedrnego kota, który się chował od zimna. Do dzisiaj żałuję, że tego nie zgłosiłem. Chciałem, ale nawet nie wiedziałem gdzie i jak. Kiedy już chciałem dzwonić do schroniska, to kot przestał się pojawiać, a potem "sąsiedzi" się wyprowadzili.

Name:  IMG_20221121_141754.jpg
Views: 28
Size:  98.8 KB

Wiem, że popełniłem błąd. Może ktoś zobaczy to i jest w podobnej sytuacji. Warto reagować bez czekania.
    There are things in this world that the human mind cannot comprehend.
    Pudding is one of them ❤🍮
  • Prywatny's Avatar
    Level 52
    Name:  Zrzutekranu2025-02-18104443.jpg
Views: 24
Size:  35.3 KB
    Sylwester. Mój ulubiony 😁
    Starszy Gracz
  • Aaricia's Avatar
    Community Manager
    Jaka rasa na zdjęciu? Wygląda ładnie.

Nigdy większej styczności z kotami nie miałem. Kiedyś "sąsiedzi" z klatki mieli kota i w zimę, przy śniegu i minusowych temperaturach, wypuszczali biedrnego kota, który się chował od zimna. Do dzisiaj żałuję, że tego nie zgłosiłem. Chciałem, ale nawet nie wiedziałem gdzie i jak. Kiedy już chciałem dzwonić do schroniska, to kot przestał się pojawiać, a potem "sąsiedzi" się wyprowadzili.

Name:  IMG_20221121_141754.jpg
Views: 28
Size:  98.8 KB

Wiem, że popełniłem błąd. Może ktoś zobaczy to i jest w podobnej sytuacji. Warto reagować bez czekania.

@Marcelek ten z "mojego" zdjęcia to syjamski, kiedyś taki urodził się po prostu kotce nierasowej, nikt nie wiedział jakim cudem, bo nigdy w naszych okolicach takiego kota nie był. Był piękny 🤩

To faktycznie niemiłe zachowanie ze strony Twoich dawnych sąsiadów, miałeś dobre intencje, nie zawsze wiemy co dokładnie zrobić czy gdzie zadzwonić itd. Dobrze, że o tym wspominasz, taka wiedza pomoże komuś innemu 🤗 A kotek piękny!
  • Aaricia's Avatar
    Community Manager
    Name:  Zrzutekranu2025-02-18104443.jpg
Views: 24
Size:  35.3 KB
    Sylwester. Mój ulubiony 😁

@Prywatny oj tak, pamiętam go, też go bardzo lubiłam 😁
  • Marcelek's Avatar
    Level 52
    @Aaricia Był trochę dziki. Wydaje mi się, że dziecko chciało kotka, a potem się znudził.
    Jak ktoś był w podobnej sytuacji, to niech może napisze gdzie to się zgłasza. Schronisko? Policja?
    There are things in this world that the human mind cannot comprehend.
    Pudding is one of them ❤🍮
  • Aaricia's Avatar
    Community Manager
    @Marcelek Hmm czy jest u nas coś takiego jak PETA , albo jakaś służba ochrony zwierząt? Sama nie wiem, musiałabym też googlować 🤔