Międzynarodowy Dzień LEGO: jaka jest Wasza ulubiona gra LEGO?

• 12
    Replies
  • 332
    views
  • TrendaTen's Avatar
    Level 52
    @Marcelek ja w 96% (dane ze steam za 2023) gier gram na padzie i moje dziecko na tyle opanowało padowanie że jak ostatnio miał zajęcia "matematyka z Minecraft" to poruszał się płynniej niż inni uczestnicy. Po za strzelankami online wszystko można grać na padzie. To nie są czasy GTA SA na playstation że tylko auto aim i nic więcej. Gałki analogów zmieniły się potwornie a i gry są bardziej pod konsole robione. My używamy standardu Xboxa i uważam, że tak jest fajno i polecam serdecznie. Na Legion Go pogrywałem w takie gierki jak Fallout (4), Boltgun (1), Wiedźmin (3), Gears (5), Forza Horizon (4) i było przyjemnie
    [Kliknij aby dodać podpis]
  • Marcelek's Avatar
    Level 52
    @TrendaTen Nie tłumacz mi, bo to wiem. Po prostu nie nauczyłem się nigdy grać na kontrolerze w nic inengo niż gry wyścigowe.
    There are things in this world that the human mind cannot comprehend.
    Pudding is one of them ❤🍮
  • TrendaTen's Avatar
    Level 52
    @Marcelek ja jak większość dzieciaków w latach 90 zaczynałem od kontrolera. Kiedyś byłem zagorzałym fanem myszy (po doświadczeniach z GTA XD) ale teraz jestem zagorzałym fanem fotela i telewizora z PC. Tyle że ja nie gram online nic (poza wieczorami gier)
    [Kliknij aby dodać podpis]