Lenovo Legion oraz Nvidia na CES 馃捇

• 8
    Replies
  • 867
    views
  • Aaricia's Avatar
    Community Manager
    Hej wszystkim!

Na dobry koniec 2024 roku (i pocz膮tek 2025 馃榿) mamy dla Was co艣 wyj膮tkowego!

A mianowicie, macie szans臋 na wygranie nie jednego, ale dw贸ch niezwykle limitowanych bilet贸w na GeForce Lan50 w Berlinie 馃寖!

Name:  3541823-ces25-gtmk-tune-in-social-partner-find-out-1280x720-engb.png.jpg
Views: 106
Size:  105.9 KB

Pocz膮wszy od soboty 4 stycznia i ko艅cz膮c na watch party w 艣rod臋 7 stycznia o p贸艂nocy czasu 艣rodkowoeuropejskiego, organizujemy 4-dniow膮 imprez臋 z Legionem i Nvidi膮, na kt贸rej z pewno艣ci膮 nie zabraknie niespodzianek w postaci konkurs贸w LAN, turniej贸w i loterii z nagrodami. Nie zapominajmy te偶 o torbach z gad偶etami, kt贸rych nie mo偶na absolutnie przegapi膰!

Jest ich zaledwie 200 na CA艁YM 艢WIECIE! Co wi臋c trzeba zrobi膰, aby wygra膰 te rzadkie, bardzo poszukiwane bilety? To naprawd臋 proste, wystarczy odpowiedzie膰 na post na specjalnym angielskim dedykowanym podforum i powiedzie膰 nam:

Co wed艂ug Ciebie b臋dzie najwi臋kszym wydarzeniem tegorocznych targ贸w CES?

Wi臋cej informacji oraz regulamin znajdziecie tak偶e w angielskim w膮tku, zg艂oszenia mo偶ecie zamieszcza膰 do 28 grudnia 馃槑

Je艣li nie mo偶ecie przyby膰 na wydarzenie, mamy jeszcze jedn膮 niespodziank臋!

Wieczorem w 艣rod臋 7 stycznia @MrSnow b臋dzie gospodarzem specjalnego Wieczoru Gier, kt贸ry rozpocznie si臋 o 21:00 czasu 艣rodkowoeuropejskiego i potrwa do p贸艂nocy! Podczas wieczoru zagramy w Marvel Rivals i rozdamy specjaln膮 odznak臋 okoliczno艣ciow膮, kt贸ra b臋dzie dost臋pna tylko ten jeden raz!

O p贸艂nocy rozpoczniemy ekskluzywn膮 transmisj臋 Legion CES i Nvidia Livestream prowadzon膮 przez nasz膮 @UnapologeticDino, kt贸r膮 niekt贸rzy z Was mog膮 zna膰 z naszych Wieczor贸w Gier i podcast贸w HerLegion Clan. Go艣cinnie na imprezie pojawi si臋 r贸wnie偶 @Raine !

Ja ju偶 nie mog臋 si臋 doczeka膰 wydarzenia, a Wy? 馃榿
    Last edited by Aaricia; 20-12-24 at 12:21.
    • Jakiej gry nie mo偶esz doczeka膰 si臋 w 2025 roku? Powiedz nam tutaj 馃幃
    • Zobacz nowe produkty Lenovo tutaj oraz tutaj馃捇
    • Masz jakie艣 hobby poza graniem? Opowiedz nam w tym temacie馃實
  • 8 Replies

• TrendaTen's Avatar
    Level 52
    Nie lada gratka. Mi niestety terminy nie odpowiadaj膮 tak偶e nie startuj臋. Nie wiem czy uda mi si臋 na rivals do艂膮czy膰 ale na pewno nie do p贸艂nocy. Gdzie w moim wieku! Zw艂aszcza jak si臋 idzie do pracy na nast臋pny dzie艅.

Ps wg mojego kalendarza 7.01.2025 jest we wtorek czasu polskiego :D

- - - Updated - - -

Btw ja to bym potrzebowa艂 3 bilet贸w
    [Kliknij aby doda膰 podpis]
  • Prywatny's Avatar
    Level 52
    Lubi臋 to 馃憤
    Starszy Gracz
  • Aaricia's Avatar
    Community Manager
    @TrendaTen to szkoda, 偶e terminy nie pasuj膮, od nas chyba do Berlina do艣膰 dogodny dojazd jest 馃榾 Wed艂ug mojego rozumienia to jest noc z wtorku na 艣rod臋 馃 Nawet je艣li nie dotrwasz do p贸艂nocy, nic nie szkodzi, ja pewnie te偶 tak d艂ugo nie dam rady siedzie膰 馃槀
  • TrendaTen's Avatar
    Level 52
    @Aaricia dojazd znalaz艂em, powrotu nie ma 馃槕
  • Aaricia's Avatar
    Community Manager
    @TrendaTen mo偶e przy innej okazji si臋 uda 馃槬
  • TrendaTen's Avatar
    Level 52
    @Aaricia jeszcze wysz艂o, 偶e musia艂em urlop skr贸ci膰 i pracowa膰 w weekend
  • Aaricia's Avatar
    Community Manager
    @TrendaTen no to pracowity pocz膮tek nowego roku faktycznie 馃檲
  • Aaricia's Avatar
    Community Manager
    Mam dla Was kilka aktualizacji:

Aktualizacja 1: Gratulacje dla @Klaw, kt贸ry jest szcz臋艣liwym zwyci臋zc膮 dw贸ch bilet贸w na LAN50. Z niecierpliwo艣ci膮 czekamy na informacje o Twoich przygodach! 馃檪

Aktualizacja 2: Ze wzgl臋du na przesuni臋cie inauguracyjnego przem贸wienia CEO Nvidii, Jensena Huanga, na 2.30 GMT / 3.30CET, nie b臋dziemy mogli ogl膮da膰 transmisji na 偶ywo - my艣l臋, 偶e to troch臋 za p贸藕no dla nas w Europie. Przypominamy, 偶e Wiecz贸r Gier jest nadal aktualny 馃