Lenovo Legion oraz Nvidia na CES 💻

• 8
    Replies
  • 873
    views
  • Aaricia's Avatar
    Community Manager
    Hej wszystkim!

Na dobry koniec 2024 roku (i początek 2025 😁) mamy dla Was coś wyjątkowego!

A mianowicie, macie szansę na wygranie nie jednego, ale dwóch niezwykle limitowanych biletów na GeForce Lan50 w Berlinie 🌃!

Name:  3541823-ces25-gtmk-tune-in-social-partner-find-out-1280x720-engb.png.jpg
Views: 110
Size:  105.9 KB

Począwszy od soboty 4 stycznia i kończąc na watch party w środę 7 stycznia o północy czasu środkowoeuropejskiego, organizujemy 4-dniową imprezę z Legionem i Nvidią, na której z pewnością nie zabraknie niespodzianek w postaci konkursów LAN, turniejów i loterii z nagrodami. Nie zapominajmy też o torbach z gadżetami, których nie można absolutnie przegapić!

Jest ich zaledwie 200 na CAŁYM ŚWIECIE! Co więc trzeba zrobić, aby wygrać te rzadkie, bardzo poszukiwane bilety? To naprawdę proste, wystarczy odpowiedzieć na post na specjalnym angielskim dedykowanym podforum i powiedzieć nam:

Co według Ciebie będzie największym wydarzeniem tegorocznych targów CES?

Więcej informacji oraz regulamin znajdziecie także w angielskim wątku, zgłoszenia możecie zamieszczać do 28 grudnia 😎

Jeśli nie możecie przybyć na wydarzenie, mamy jeszcze jedną niespodziankę!

Wieczorem w środę 7 stycznia @MrSnow będzie gospodarzem specjalnego Wieczoru Gier, który rozpocznie się o 21:00 czasu środkowoeuropejskiego i potrwa do północy! Podczas wieczoru zagramy w Marvel Rivals i rozdamy specjalną odznakę okolicznościową, która będzie dostępna tylko ten jeden raz!

O północy rozpoczniemy ekskluzywną transmisję Legion CES i Nvidia Livestream prowadzoną przez naszą @UnapologeticDino, którą niektórzy z Was mogą znać z naszych Wieczorów Gier i podcastów HerLegion Clan. Gościnnie na imprezie pojawi się również @Raine !

Ja już nie mogę się doczekać wydarzenia, a Wy? 😁
    Last edited by Aaricia; 20-12-24 at 12:21.
    • Jakiej gry nie możesz doczekać się w 2025 roku? Powiedz nam tutaj 🎮
    • Zobacz nowe produkty Lenovo tutaj oraz tutaj💻
    • Masz jakieś hobby poza graniem? Opowiedz nam w tym temacie🌍
  • 8 Replies

• TrendaTen's Avatar
    Level 52
    Nie lada gratka. Mi niestety terminy nie odpowiadają także nie startuję. Nie wiem czy uda mi się na rivals dołączyć ale na pewno nie do północy. Gdzie w moim wieku! Zwłaszcza jak się idzie do pracy na następny dzień.

Ps wg mojego kalendarza 7.01.2025 jest we wtorek czasu polskiego :D

- - - Updated - - -

Btw ja to bym potrzebował 3 biletów
    [Kliknij aby dodać podpis]
  • Prywatny's Avatar
    Level 52
    Lubię to 👍
    Starszy Gracz
  • Aaricia's Avatar
    Community Manager
    @TrendaTen to szkoda, że terminy nie pasują, od nas chyba do Berlina dość dogodny dojazd jest 😀 Według mojego rozumienia to jest noc z wtorku na środę 🤔 Nawet jeśli nie dotrwasz do północy, nic nie szkodzi, ja pewnie też tak długo nie dam rady siedzieć 😂
  • TrendaTen's Avatar
    Level 52
    @Aaricia dojazd znalazłem, powrotu nie ma 😑
  • Aaricia's Avatar
    Community Manager
    @TrendaTen może przy innej okazji się uda 😥
  • TrendaTen's Avatar
    Level 52
    @Aaricia jeszcze wyszło, że musiałem urlop skrócić i pracować w weekend
  • Aaricia's Avatar
    Community Manager
    @TrendaTen no to pracowity początek nowego roku faktycznie 🙈
  • Aaricia's Avatar
    Community Manager
    Mam dla Was kilka aktualizacji:

Aktualizacja 1: Gratulacje dla @Klaw, który jest szczęśliwym zwycięzcą dwóch biletów na LAN50. Z niecierpliwością czekamy na informacje o Twoich przygodach! 🙂

Aktualizacja 2: Ze względu na przesunięcie inauguracyjnego przemówienia CEO Nvidii, Jensena Huanga, na 2.30 GMT / 3.30CET, nie będziemy mogli oglądać transmisji na żywo - myślę, że to trochę za późno dla nas w Europie. Przypominamy, że Wieczór Gier jest nadal aktualny 🤓