Kalendarz Adwentowy Dzień 2- Dzyń Dzyń na sankach!

• 4
    Replies
  • 309
    views
  • Sinber's Avatar
    Level 40
    Nikt nie zaczyna więc ja postanowiłem być pierwszym :D

"Chciałbym was zapytać o wspomnienia z dzieciństwa i nie tylko związanych z zabawą/przygodami na sankach."

Ja mam w pamięci, jak będąc dzieckiem, a lata w śnieg obfitujące to były.... Razem z tatą i gromadką znajomych, ciągnąc saneczki szliśmy do lasu, gdzie znajdowała się duuża górka. Śnieg nie ubity wpierw trzeba było rozjeździć, by potem organizować zawody " kto dalej dojedzie i nie spadnie " Godziny mijały, błoga radość w powietrzu aż się gotowała. Ta beztroska, ten spokój i ta radość całej ekipy utkwiły mi tak w pamięci, że chyba do końca swych dni nie zapomnę tych momentów. 😆
  • 4 Replies

• TrendaTen's Avatar
    Level 52
    O kurczę! Obiecałem, że zacznę ale całkiem z głowy mi wyleciało!

Ale wracając do tematu, to moim wspomnieniem z sanek jest jak mnie mama zabrała do parku na większą górkę niż na osiedlu mieliśmy. Pamiętam, że starsze dzieciaki zjeżdżały na swoich sankach na brzuchu i ja też bardzo chciałem. Mama się nie zgadzała ale wierciłem jej w brzuchu aż się ugięła. Pozwoliła mi i zjechałem. Tyle, że górka była tak zrobiona, że na samym dole ktoś zajechał mi drogę i przywaliłem nosem i zębami w jego sanki i tak skończyła się ta przygoda 🤣
    [Kliknij aby dodać podpis]
  • Keyma's Avatar
    Level 24
    tradycyjnie, budowanie z rodzeństwem ogromnego bałwana ;D
  • Prywatny's Avatar
    Level 52
    Lubiłem patrzeć jak pada śnieg ❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄ ❄
    Starszy Gracz
  • Aaricia's Avatar
    Community Manager
    @Sinber coś w tym jest, ja też pamiętam beztroskę zimowych śnieżnych przygód, chociaż moje sankowe przygody były coś w deseń tych od @TrendaTen tylko mniej drastyczne 😅

Za to bardzo lubiłam budować bałwana jak @Keyma i patrzeć na prószący śnieg z okna kuchni, podczas gdy w piecu palił się ogień, a mama pichciła obiad 😊
    • Jakiej gry nie możesz doczekać się w 2025 roku? Powiedz nam tutaj 🎮
    • Zobacz nowe produkty Lenovo tutaj oraz tutaj💻
    • Masz jakieś hobby poza graniem? Opowiedz nam w tym temacie🌍