Myszka Legion M7

• 1
    Reply
  • 78
    views
  • ponypolo's Avatar
    Level 3
    Powitalny post już za mną, więc czas na konkrety.

Po 6,5 roku myszka M200, z której świetnie mi się korzystało (i nadal tak jest) zaczyna wysyłać mi sygnały o tym, że czas rozejrzeć się za jej zamienniczką. Będę zachwalał design obecnej, jej kształt i w ogóle wszystko super, spędziliśmy wiele miłych chwil razem :)

Ale skoro czas się rozstać, to z żalem rozglądam się za czymś nowym.

I tak trzymając się miłości do serii Legion czytam najróżniejsze opinie w sieci dostępnych myszek.
    Po sprawdzeniu użytkowanej przez żonę bezprzewodowej myszki wertykalnej innego producenta zacząłem rozważać: 1. bezprzewodowość, 2. pochyły układ myszy, 3. osiągi + design.

Niestety, chyba żadna z myszek Legionu dostępnych na naszym rynku nie spełnia na tę chwilę wszystkich warunków, a w oko wpadła mi tytułowa M7, która ma fajne recki na youtube za granicą. Osiągi spoko (26k DPI), ciekawy design, układ idzie w stronę wertykalną, no i działa bez kabla. Więc trafiam na coś, co spełniłoby moje oczekiwania.

Ale... w tej historii pojawia się oczywiście haczyk, M7 z niewiadomych powodów nie jest sprzedawane poza Chinami - jak do tego doszło, pewnie tylko najwyższa góra Lenovo wie... Ale może właśnie tu trafię na kogoś z miłośników Legionu, kto zdecydował się na sprowadzenie sobie tej myszki z Chin i byłby w stanie podzielić się opinią, czy warto? Czy nie wysyłają jakichś chińskich podróbek? Będę wdzięczny!
  • 1 Reply

• Aaricia's Avatar
    Community Manager
    @ponypolo miło słyszeć, że przypadła Ci do gustu myszka Legion - niestety czasem bywa tak, że dostępność produktów różni się w zależności od rynku, dlatego też nie wszystko może być dostępne u nas 😥 Zerknęłam na tę myszkę online, i wygląda ciekawie, ja sama niestety nie miałam jeszcze z nią styczności, także niewiele mogę doradzić odnośnie tego konkretnego modelu.

Tak przy okazji wspomnę jednak, że mam obecnie konkurs, w którym do wygrania jest myszka, co prawda inna 🤓
    • Jakiej gry nie możesz doczekać się w 2025 roku? Powiedz nam tutaj 🎮
    • Zobacz nowe produkty Lenovo tutaj oraz tutaj💻
    • Masz jakieś hobby poza graniem? Opowiedz nam w tym temacie🌍