Lenovo y520 - Mocniejsze wiatraki kiedyś...

• 3
    Replies
  • 126
    views
  • BBartex36's Avatar
    Level 1
    Jako użytkownik tego laptopa byłem z niego mega zadowolony i dalej jestem z wyjątkiem, który firma Lenovo SPOWODOWAŁA.
    Czuje sie Okradziony z świetnie funkcjonalnej aplikacji o nazwie Lenovo Nerve, a zastąpionej tandetą i badziewiem które nie obsługuje nawet połowy tego co Nerve, a mianowicie Lenovo Ventage- czy jakoś tak.

ale do rzeczy...
    Jak, każdy laptop prędzej czy później wymaga formatu- jednak nie spodziewałbym si ,ze po jego wykonaniu program który służył do wielu zadań, a mianowicie Lenovo Nerve, raptem nie działa i nie ma go z kąt pobrać, w zamian za to otrzymujemy program który jest zupełnym NIEPOROZUMIENIEM,.
    Przestały działać mi skróty klawiszowe, skróty które odpalały ekstra wiatraki, nie działają skróty odpowiedzialne za nagrywanie, NIC NIE DZIAŁA jak należy, bo jakiś niespełna rozumu mądrala stwierdził, ze wycofa program który dawał pełnie funkcjonalności, raptem zostałem pozbawiony wielu funkcji które dawały więcej frajdy z użytkowania, raptem czytam, że żeby zainstalować Nerve musze wykonać jakieś pseudo instalacje by korzystać z pełni sprzętu który ZAKUPIŁEM.

Raptem czytam ,że musze kupić nowy laptop, bo FIRMIE LENOVO ZNUDZIŁO sie prowadzenie programu który w obecnym sprzęcie działał wręcz nader fantastycznie, raptem czuje sie OKRADZIONY z funkcji własnego sprzętu i ZMUSZONY do kupna nowego- Taka jest państwa polityka, tak ?? !!!

W pierwszej kolejności skłaniam sie do napisania tego postu w celu pozyskania programu dzięki któremu mogłem w pełni korzystać z funkcji swojego laptopa.
    Mogłem...
    Nagrywać,
    Wł/Wył - ekstra chłodzenie
    Dźwięki
    ect.

Dlatego proszę o udostępnienie pełnej wersji programu, a nie nędznego zastępstwa za owy program,
    Chce na nowo poczuć możliwości mojego sprzętu i mieć na nim Program Lenovo Nerve CENTER- który wraz z zakupem został do niego przydzielony.

Pragnę również zauważyć, ze ta czynnością pozbawienia tego programu użytkowników wielu z nich jest zmuszonych iść do konkurencji- nie rozumiem ,to naprawdę jest celem firmy ??? Tracić klientów ?

Na koniec...
    Przykro mi, że musze używać ironii i sarkazmów, bo byłem naprawdę zadowlony z każdego sprzętu Lenovo jaki kupiłem ale teraz jest wręcz załamany i zmuszony zrezygnować z dalszego kupowania lenovo, bo nie wiem czego sie po was spodziewać :(
  • 3 Replies

• Aaricia's Avatar
    Community Manager
    Cześć @BBartex36!

Przykro mi słyszeć, że brakuje Ci funkcji aplikacji Lenovo Nerve Center. Firma Lenovo dąży do ciągłego ulepszania swoich produktów, a aplikacja ta została niestety zastąpiona inną. Rozumiem, że nie jest łatwo przestawić się na inną aplikację, dlatego przekażę Twoje uwagi do odpowiedzialnego zespołu, aby mogły zostać uwzględnione w przyszłych udoskonaleniach.
    • Jakiej gry nie możesz doczekać się w 2025 roku? Powiedz nam tutaj 🎮
    • Zobacz nowe produkty Lenovo tutaj oraz tutaj💻
    • Masz jakieś hobby poza graniem? Opowiedz nam w tym temacie🌍
  • BBartex36's Avatar
    Level 1
    @Aaricia
    Dzień Dobry :)
    Bardzo dziękuje za poświęcony czas.

Ja chce tylko by wszystko w sprzęcie działało, jak powinno... Nie mogę dłużej niż 4 godziny bo bez wiatraków mocno sie grzeje... Przy obróbce grafik to samo.

Tylko tyle, nie wiem no zwykła nakładka do programu, funkcje poprzedniego programu juz załatwiły by sprawę ale tak musiałem wydać 10 tyś, na nowy laptop, innej firmy która mam nadzieje nie nawali.... Mimo iż ten bardzo pozytywnie zaskakiwał...
    Last edited by BBartex36; 21-05-22 at 04:10.
  • Aaricia's Avatar
    Community Manager
    @BBartex36 dzięki za odpowiedź! Jeśli masz jakieś wątpliwości co do ogólnej funkcjonalności laptopa lub też potrzebujesz wsparcia technicznego, możesz skontaktować się z odpowiednim działem - pod tym linkiem znajdziesz wszystkie informacje na temat możliwości kontaktu oraz wsparcia 🙏
    • Jakiej gry nie możesz doczekać się w 2025 roku? Powiedz nam tutaj 🎮
    • Zobacz nowe produkty Lenovo tutaj oraz tutaj💻
    • Masz jakieś hobby poza graniem? Opowiedz nam w tym temacie🌍