Widzieliście Legion 7 Showdown pomiędzy SypherPK i Typical Gamer?

• 2
    Replies
  • 108
    views
  • Aaricia's Avatar
    Community Manager
    Hej wszystkim!

SypherPK i Typical Gamer zmierzyli się na najnowszych laptopach Legion 7, a ich ostateczny pojedynek jest jednym z najpopularniejszych filmów na Youtube. Widzieliście go już?

Jeśli go przegapiliście, możecie zobaczyć część 1 tutaj. Typical Gamer rzucił wyzwanie SypherPK, aby znalazł on nieznanego mistrza Fortnite, z którym mógłby zagrać, po czym zmierzyli się w serii wyzwań. Przegrany w każdej rundzie otrzymywał określoną karę, a ostateczny zwycięzca wracał do domu z pakietem nagród Lenovo Legion 7.

Czy zmierzylibyście się z SypherPK lub Typical Gamer w pojedynku 1 na 1? 😎
    • Jakiej gry nie możesz doczekać się w 2025 roku? Powiedz nam tutaj 🎮
    • Zobacz nowe produkty Lenovo tutaj oraz tutaj💻
    • Masz jakieś hobby poza graniem? Opowiedz nam w tym temacie🌍
  • 2 Replies

• Prywatny's Avatar
    Level 52
    @Aaricia Film fajny. Pomad milion wyświetleń w kilka dni! Wow to robi wrażenie. Co do Twojego pytania to bez owijania w bawełnę przyznają, że film z moim udziałem nie trwał by aż tak długo 😏Obawiam się, że dużo brakuje mi do formy jaką zaprezentował Typical Game w pojedynku z SypherPK. No i czy możliwość przetestowania nowych Legionów musi kończyć się oblaniem cieczą 😎
    Starszy Gracz
  • Aaricia's Avatar
    Community Manager
    @Prywatny myślę, że różne rodzaje "kar" za przegranie dodały całej rozgrywce dreszczyku 😀 ale koniec końców, warto było się poświęcić 😁 jeśli to Ty miałbyś zmierzyć się z SypherPK albo Typical Gamer, jaką grę wybrałbyś? 🙂
    • Jakiej gry nie możesz doczekać się w 2025 roku? Powiedz nam tutaj 🎮
    • Zobacz nowe produkty Lenovo tutaj oraz tutaj💻
    • Masz jakieś hobby poza graniem? Opowiedz nam w tym temacie🌍