Konkurs zakończony - Limitowana edycja podkładek pod mysz Legion do wygrania!

• 212
    Replies
  • 25115
    views
  • TrineAartje's Avatar
    Level 8
    @Aaricia Moja podkładka posypała się od spodu w zeszłym tygodniu, ale była epicka i świetnie służyła mi przez prawie 5 lat.
    IMG_20190211_081908.jpg
    JEST MEGAAAA !!!!
  • Drozdek's Avatar
    Level 8
    Podkładka mega wygląda. Moją wypadało by już wymienić po chyba 7 lub 8 latach użytkowania 😁
    Name:  281249827_1074082853520902_6218539987957258987_n.jpg
Views: 178
Size:  90.1 KB
  • thematrix20's Avatar
    Level 8
    Obecnie używam myszki Lenovo Legion M500. Świetna myszka, profesjonalny sprzęt. Myszki używam zarówno do grania jak i pracy, więc jest uniwersalna. Może nie jest to mysz gamingowa, ale daje radę i jestem z niej zadowolony. Niestety myszka pamięta czasy 90, Verbatim z papugami ARA ;) Ani to gamingowa, ani do pracy, myszka od Was ślizga się jak nie wiem co :) Limitowana podkładka Legion dopełniła by zestawu i przyjemność zarówno z grania jak i pracy byłaby większa niż teraz. Jestem zwykłym graczem (zapisałem się do społeczności Casual), bo jak mając taką myszkę, a taką podkładkę, być Hardkorowym lub Profesjonalnym graczem? Jeśli się uda to zarówno ja, jak i myszka będziemy bardzo zadowoleni ;) Wszystko zależy czy w Lenovo Legion jest MOC :)
    Name:  IMG_0552.jpg
Views: 139
Size:  90.3 KB
  • ThomAsBBor89's Avatar
    Level 9
    WitamTrochę Klikania było😎
    Moja podkładka to podkładka z mojej firmy co pracuję. (Produkt Lokowany). Mysz to "Tracer Killer". Laptop to Legion 5 Pro 16ACH6. Maszyna o niesamowitych osiągach. Służy do Grania i do Pracy. Planuję Kupić Game Pada firmy do kompletu"Playstation Dual Shock 4" Lub Podobnej budowy z innej firmy. Kształt i ergonomia pada mi najbardziej odpowiada. Pozdrawiam.
    Jestem starym Graczem. A zaczynałem na PSX(Playstatnion)😎
    Attached Images Attached Images  
    Last edited by ThomAsBBor89; 22-05-22 at 21:34. Reason: Błędny opis.
  • Aaricia's Avatar
    Community Manager
    Podkładka mega wygląda. Moją wypadało by już wymienić po chyba 7 lub 8 latach użytkowania 😁
    Name:  281249827_1074082853520902_6218539987957258987_n.jpg
Views: 178
Size:  90.1 KB
    @Drozdek jak na tak sędziwy wiek to i tak dobrze się trzyma 😁 a ja trzymam kciuki za powodzenie w konkursie!
    • Jakiej gry nie możesz doczekać się w 2025 roku? Powiedz nam tutaj 🎮
    • Zobacz nowe produkty Lenovo tutaj oraz tutaj💻
    • Masz jakieś hobby poza graniem? Opowiedz nam w tym temacie🌍
  • Aaricia's Avatar
    Community Manager
    Obecnie używam myszki Lenovo Legion M500. Świetna myszka, profesjonalny sprzęt. Myszki używam zarówno do grania jak i pracy, więc jest uniwersalna. Może nie jest to mysz gamingowa, ale daje radę i jestem z niej zadowolony. Niestety myszka pamięta czasy 90, Verbatim z papugami ARA ;) Ani to gamingowa, ani do pracy, myszka od Was ślizga się jak nie wiem co :) Limitowana podkładka Legion dopełniła by zestawu i przyjemność zarówno z grania jak i pracy byłaby większa niż teraz. Jestem zwykłym graczem (zapisałem się do społeczności Casual), bo jak mając taką myszkę, a taką podkładkę, być Hardkorowym lub Profesjonalnym graczem? Jeśli się uda to zarówno ja, jak i myszka będziemy bardzo zadowoleni ;) Wszystko zależy czy w Lenovo Legion jest MOC :)
    Name:  IMG_0552.jpg
Views: 139
Size:  90.3 KB

@thematrix20 myszka prezentuje się świetnie, no a na podkładce przepiękne papugi 😀 Mam nadzieję, że nie pogniewają się, jeśli uda Ci się zwyciężyć w konkursie i zostaną zastąpione podkładką Legion 😀 czy w takim wypadku zachowasz je gdzieś w szufladzie z sentymentu? 😀
  • Aaricia's Avatar
    Community Manager
    WitamTrochę Klikania było😎
    Moja podkładka to podkładka z mojej firmy co pracuję. (Produkt Lokowany). Mysz to "Tracer Killer". Laptop to Legion 5 Pro 16ACH6. Maszyna o niesamowitych osiągach. Służy do Grania i do Pracy. Planuję Kupić Game Pada firmy do kompletu"Playstation Dual Shock 4" Lub Podobnej budowy z innej firmy. Kształt i ergonomia pada mi najbardziej odpowiada. Pozdrawiam.
    Jestem starym Graczem. A zaczynałem na PSX(Playstatnion)😎

@ThomAsBBor89 ciekawy komplet posiadasz 😊 czy w myszce można zmienić kolor podświetlenia? 😊
  • ThomAsBBor89's Avatar
    Level 9
    @Aaricia Raczej tak. Szczerze to nie próbowałem.😉
  • Aaricia's Avatar
    Community Manager
    @ThomAsBBor89 tak pytam z ciekawości, bo moim ulubionym kolorem jest fioletowy 😀
  • ThomAsBBor89's Avatar
    Level 9
    @Aaricia Lewej strony są przyciski do zmiany. Efekt jest dopiero gdy jest ciemno. Samoczynnie się zmienia. Zauważyłem,że jak się długo użytkuje to kolory się zmieniają. 😎