Nowa gra mobilna Blizzard: Warcraft Arclight Rumble!

• 2
    Replies
  • 192
    views
  • Aaricia's Avatar
    Community Manager
    Name:  NuevoJuegoWarcraftMoviles.jpg
Views: 69
Size:  96.0 KB

Hej wszystkim!

Jeśli śledziliście wczoraj wieści ze świata gier, to zapewne słyszeliście już o nowo ogłoszonej grze Blizzard - Warcraft Arclight Rumble! Gra zapowiada się naprawdę ciekawie, wnioskując po oficjalnym opisie:

"Warcraft® Arclight Rumble™ to mobilna, strategiczna gra akcji umieszczona w świecie Warcraft. Zbierz kolekcję mini, które ożywają na polu walki, by brać udział w dynamicznych starciach. Masz do wyboru różnorodne tryby: kampanię dla jednego gracza, zaciętą rywalizację w epickich bitwach PvP, współpracę i nie tylko."

Screenshoty również wyglądają ciekawie 😎

Name:  Clipboard01.jpg
Views: 66
Size:  85.9 KB

Name:  Clipboard012.jpg
Views: 64
Size:  76.6 KB

Więcej informacji możecie znaleźć na oficjalnej stronie, jak również w poniższym video:

Jak podoba Wam się nowa gra Blizzard? 🙂
    • Jakiej gry nie możesz doczekać się w 2025 roku? Powiedz nam tutaj 🎮
    • Zobacz nowe produkty Lenovo tutaj oraz tutaj💻
    • Masz jakieś hobby poza graniem? Opowiedz nam w tym temacie🌍
  • 2 Replies

• Prywatny's Avatar
    Level 52
    @Aaricia Gra zapowiada się ciekawie. W google play można już zarejestrować się wstępnie do gry. Czy ktoś oprócz mnie już to zrobił?
    Starszy Gracz
  • Aaricia's Avatar
    Community Manager
    @Prywatny ja jeszcze się nie zarejestrowałam, póki co zamierzam powrócić do WoWa , bo skończyło się na obiecaniu sobie a potem Minecraft mnie porwał 😀 Ale właśnie niedawno przedłużyłam subskrypcję, także mam nadzieję trochę więcej pograć :)
    • Jakiej gry nie możesz doczekać się w 2025 roku? Powiedz nam tutaj 🎮
    • Zobacz nowe produkty Lenovo tutaj oraz tutaj💻
    • Masz jakieś hobby poza graniem? Opowiedz nam w tym temacie🌍