Zapraszamy na uroczyste obchody 1. rocznicy społeczności!

• 3
    Replies
  • 454
    views
  • Aaricia's Avatar
    Community Manager
    Name:  polish (1).jpg
Views: 236
Size:  97.7 KB

Cześć wszystkim!

Niezależnie od tego, czy jesteście tu od pierwszego dnia, czy dołączyliście do nas z biegiem czasu, pomogliście nam stworzyć tę niesamowitą społeczność - miejsce, w którym możemy razem grać, rozmawiać o grach, naszym hobby, poznawać i wspierać się nawzajem, a przede wszystkim dobrze się bawić!

Czas leci, gdy się dobrze bawimy - mniej więcej o tej porze w zeszłym roku świętowaliśmy powstanie naszej społeczności! Dziś chcielibyśmy zaprosić Was na nasze specjalne obchody z okazji pierwszej rocznicy!

Kiedy?

6 kwietnia o godzinie 18:00!

Gdzie?

W Minecrafcie (serwer: 46.105.84.72:25565), z transmisją na Discordzie!

Ponieważ poznaliśmy wielu z was i wszyscy wnieśliście swój wkład na swój własny, unikalny sposób, postanowiliśmy rozdać kilka specjalnych nagród podczas ceremonii! Dołączcie do nas i dowiedzcie się, czy jesteście jednymi ze szczęśliwych zwycięzców...

Chcielibyście przyłączyć się do naszej wyjątkowej uroczystości? Dajcie nam znać w komentarzach!

P.S. Jeśli nie graliście ostatnio w Minecrafta, ale chcielibyście do nas dołączyć - dajcie nam znać! Możemy udostępnić Wam specjalny kod na Xbox Game Pass i pokazać Wam Minecrafta przed wydarzeniem, abyście mogli się zaznajomić z grą :)
    • Jakiej gry nie możesz doczekać się w 2025 roku? Powiedz nam tutaj 🎮
    • Zobacz nowe produkty Lenovo tutaj oraz tutaj💻
    • Masz jakieś hobby poza graniem? Opowiedz nam w tym temacie🌍
  • 3 Replies

• TrineAartje's Avatar
    Level 8
    @Aaricia no ja się z Wami spotkam ale mentalnie :D do Majnkrafta mi nie po drodze, ale będę o Was myślała o 18 stej :D
  • Aaricia's Avatar
    Community Manager
    @TrineAartje będziemy także streamować ceremonię na naszym Discordzie, będziesz mogła także śledzić przebieg tam :)
  • Aaricia's Avatar
    Community Manager
    Dziękuję wszystkim, którzy uczestniczyli w naszej wczorajszej ceremonii - widziałam @Prywatny i @Irvs na naszym Discordzie, i jeszcze kilka innych osób, których do tej pory nie widziałam w społeczności - dziękuję Wam za przybycie! :)

Serdecznie gratulacje dla wszystkich zwycięzców - w najbliższym czasie opublikujemy szczegółowe sprawozdanie, ale ja już chciałam raz jeszcze pogratulować:
    @Irvs - najwyższa punktacja łącznie w naszej tablicy medalowej 🎉
    @Prywatny - najzabawniejszy komentator 🎉
    @Albundie - ekspert Stadia 🎉
    @Marcysia21 - najbardziej pomocna 🎉

Wczoraj rozdawaliśmy nagrody w Minecrafcie (jeśli zechcecie dołączyć do naszej wioski, nagrody będą na Was czekać :) ) , chcemy jednak przekazać wyróżnienie również w obrębie społeczności. Otrzymacie niebawem specjalne odznaki na Waszych profilach :)

Raz jeszcze gratuluję i serdecznie dziękuję za Wasz udział!