REDkit do gry Wiedźmin 3: Dziki Gon już 21 maja!

• 5
    Replies
  • 276
    views
  • Aaricia's Avatar
    Community Manager
    Hej wszystkim!

Dobra wiadomość dla posiadaczy gry Wiedźmin 3: Dziki Gon - CD Projekt RED ogłosił premierę REDkita - edytora modów, bazującego na silniku produkcji, umożliwiającego graczom „niemal nieograniczoną swobodę w modowaniu”. Do tego, REDkit będzie dostępny bezpłatnie dla wszystkich posiadaczy trzeciej części przygód Wiedźmina.

Name:  redkit.jpg
Views: 59
Size:  50.6 KB

Co sądzicie o tym rozwiązaniu? Macie zamiar zgarnąć REDkita? 🧐
    • Jakiej gry nie możesz doczekać się w 2025 roku? Powiedz nam tutaj 🎮
    • Zobacz nowe produkty Lenovo tutaj oraz tutaj💻
    • Masz jakieś hobby poza graniem? Opowiedz nam w tym temacie🌍
  • 5 Replies

• TrendaTen's Avatar
    Level 52
    Hmm może moja postać będzie mnie przypominać? Może któryś z bagiennych potworów będzie zielonym ogrem?
    [Kliknij aby dodać podpis]
  • Aaricia's Avatar
    Community Manager
    @TrendaTen będziemy czekać na screenshoty 😀
  • TrendaTen's Avatar
    Level 52
    Jeszcze nic nie obiecuję. Nie wiem jak będzie ten RED kit wyglądać
    [Kliknij aby dodać podpis]
  • ramax's Avatar
    @Aaricia To jest REDKIT CYBERPUNK'a. Narobił on sporo bałaganu i wielu twórców MOD zrezygnowało po nim. Moje mody stały się niekompatybilne z nowymi wersjami gry, ponieważ system jest ekskluzywny (tzn. musisz przerobić WSZYSTKIE MOD za pomocą tego zestawu).

Tak czy inaczej, zamierzam przestać tworzyć MOD, zajmuje mi to zbyt dużo czasu i w końcu jest tak mało szacunku ze strony wydawców, którzy wykorzystują MOD do ulepszania swoich gier.

Na przykład w CONAN EXILES, FUNCOM decyduje się w ciągu jednej nocy zmienić zmienną w DEVKIT SILNIKA UNREAL i wszystkie MOD stają się natychmiast przestarzałe. Bez ostrzeżenia, bez względu na pracę twórców MODów.

Myślą, że pracujemy dla nich 8 godzin dziennie za darmo... nawet jeśli robimy to w wolnym czasie.

Dla THE WITCHER: nauka programowania na REDkit, dla gry pod koniec jej życia? W czasie, gdy zapowiadają zmianę silnika graficznego (na UNREAL ENGINE), a co za tym idzie ponowną naukę nowej technologii, nowego języka .... Spasuję :)
  • Aaricia's Avatar
    Community Manager
    @ramax czy dobrze rozumiem, że gracze współtworzyli REDkit? Myślałam, że jest to produkt twórców gry 🤔