Assassin's Creed recenzja

• 1
    Reply
  • 92
    views
  • Prywatny's Avatar
    Level 52
    @Aaricia A Więc 😉Z serią Assassin’s Creed nie miałem dotąd wiele wspólnego. Słyszałem o niej i nawet odebrałem bezpłatne kopie gier w czasie rozdawnictwa przez platformę Ubisoft. Posiadam już :
    Attachment 4925Attachment 4928Name:  Zrzut ekranu 2022-03-06 085555.jpg
Views: 48
Size:  93.5 KB
    Przyznam że byłem sceptycznie nastawiony do gry. Transmisje kanału Ubisoft na Twitch gdzie głównie pokazywano brutalność i walkę podczas tzw. najazdów na osady nie zachęcały mnie do gry.
    Jakież było moje zdziwienie gdy podczas darmowego weekendu odkryłem, że w grze nie tylko macha się toporem ale można znacznie przyjemniej spędzać czas na eksploracji mapy pieszo, konno, wpław (woda jest zimna i trzeba szybko z niej wychodzić) i żeglując.
    Można polować i rozwiązywać zagadki związane z dostępem do zasobów i bogacenia się.
    Można zagrać w gry/zawody w kości, picia miodu na czas czy słowne "pyskówki".
    Liczne zadania poboczne sprawiają, że gra nie nudzi.
    Jednak dla mnie najbardziej ciekawa była możliwość obcowania ze wspaniale odwzorowaną fauną w ciekawych lokacjach 😀
    Name:  Assassin's Creed® Valhalla2022-2-26-14-54-34.jpg
Views: 50
Size:  93.7 KB
    Wszystkim niezdecydowanym - Polecam.
    Starszy Gracz
  • 1 Reply

• Aaricia's Avatar
    Community Manager
    @Prywatny pozwoliłam sobie wyodrębnić Twój wpis, ponieważ jest to bardzo interesująca recenzja 😊 Jeśli o mnie chodzi, ja także nie przepadam za brutalnością w grach, a Twój opis sprawił, że zupełnie inaczej spoglądam na Assassin's Creed :) Czy jest też możliwość gry zespołowej?
    • Jakiej gry nie możesz doczekać się w 2025 roku? Powiedz nam tutaj 🎮
    • Zobacz nowe produkty Lenovo tutaj oraz tutaj💻
    • Masz jakieś hobby poza graniem? Opowiedz nam w tym temacie🌍