1️⃣1️⃣ Świąteczne historie

• 4
    Replies
  • 461
    views
  • Aaricia's Avatar
    Community Manager
    Name:  Screenshot2023-12-11173224.jpg
Views: 72
Size:  96.5 KB

Hej wszystkim!

Dziś czas na podzielenie się świątecznymi historiami, tymi niezwykłymi, wesołymi, śmiesznymi, niespodziewanymi czy też strasznymi! 👻

Ja swoją przerażająco-śmieszną historię z odwiedzinami pana z siekierą już opowiedziałam chyba ze 3 razy przy różnych okazjach, także dzisiaj podzielę się historią zasłyszaną od @MrSnow niedawno 😀

A oto ona:

Pan i Pani Snow spędzali święta w krajach skandynawskich u rodziny i po wigilii postanowili przejść się lasem z powrotem do domu i podziwiać zimową scenerię ❄️

W pewnym momencie spaceru przez ośnieżony las, nagle prosto przed nimi wyskoczył ogromny wilk 🐺 Stanęli jak wryci, a za wilkiem zaczęła wyłaniać się cała wataha i powoli przekraczać ścieżkę. Na domiar złego, Państwo Snow byli w towarzystwie pieska, który z natury był bardzo ożywiony - na szczęście w tym momencie piesek zrozumiał, że to nie odpowiedni czas na popisy 😂 Po chwili grozy wataha przekroczyła ścieżkę na druga stronę lasu, a ogromny wilk, który cały czas stał "na straży" ruszył spokojnie za nią.

Tak oto przygoda Państwa Snow skończyła się dobrze, szkoda tylko, że wilk na koniec nie zagadał ludzkim głosem 😀

A Wy pamiętacie jakąś ciekawą historię, która spotkała Was lub Waszych znajomych podczas Świąt? 😊
    • Jakiej gry nie możesz doczekać się w 2025 roku? Powiedz nam tutaj 🎮
    • Zobacz nowe produkty Lenovo tutaj oraz tutaj💻
    • Masz jakieś hobby poza graniem? Opowiedz nam w tym temacie🌍
  • 4 Replies

• AmrAli1's Avatar
    Level 52
    @Aaricia Ta historia jest naprawdę przerażająca 😂😂🤦🏻‍♂️ Gdybym zobaczył stado wilków, biegłbym jak najszybciej, nie zatrzymując się. Ale wiem, że w takich sytuacjach nie wolno patrzeć im w oczy 😂😂😂. Co do mnie, nie zdarzyła mi się żadna sytuacja podczas Bożego Narodzenia, ponieważ większość tego czasu spędzałem w domu grając w League of Legends

Name:  yl1fkcykyv9a1.jpg
Views: 61
Size:  98.8 KB
  • Aaricia's Avatar
    Community Manager
    @AmrAli1 zdecydowanie bezpieczniej niż w lesie z wilkami 😂
    • Jakiej gry nie możesz doczekać się w 2025 roku? Powiedz nam tutaj 🎮
    • Zobacz nowe produkty Lenovo tutaj oraz tutaj💻
    • Masz jakieś hobby poza graniem? Opowiedz nam w tym temacie🌍
  • AmrAli1's Avatar
    Level 52
    @Aaricia