Mini recenzja monitora Lenovo G24e-20

• 1
    Reply
  • 342
    views
  • Deminy's Avatar
    Level 18
    Monitor (z konkursu: Zostań testerem laptopa Lenovo LOQ!) przybył i był wczoraj zawzięcie testowany!

Name:  08_lenovo_g27e_20_oraz_lenovo_g24e_20_monitory_do_gier_z_odswiezaniem_120_hz_oraz_obsluga_amd_fr.jpg
Views: 106
Size:  93.3 KB

Tak oto prezentuje się na zdjęciu produktowym, a na żywo wygląda nie mniej obłędnie. Cienka i elegancka ramka, przyciski nie zaburzające całościowego designu i trójkątna podstawka, dodająca tego gamingowego pazura i zadziorności. Niebieski akcent na podstawce bardzo przyjemny dla oka - w dodatku nie gryzie się jakoś bardzo z moim czerwonym staruchem.

Nachylenie ekranu jest regulowane, co zdecydowanie jest ogromną zaletą w tym przedziale cenowym. Czy będzie można grać jeszcze dłużej bez bólu karku? Być może. 👀

I punkt najważniejszy (zwłaszcza dla mnie) - czyli jak zachowują się barwy na ekranie?

Name:  monitor.jpg
Views: 101
Size:  91.3 KB
    Załączam skromne stanowisko pracy - polecam budowanie podstawki do laptopa z książek 😂

Dla fanów czerwieni mam świetne wieści - wszelakie magenty i odcienie czerwonego wyglądają nieziemsko (a na załączonym zdjęciu nawet nie podciągałam kolorów w konfiguracjach!). Ekran monitora świeci dość mocno i w późniejszym ustawieniu osobiście odpowiadało mi podciągnięcie kontrastu i lekkie zmniejszenie jasności. Nasycenie podstawowych barw ekranu było tak silne, że czułam się, jakbym została przeniesiona do jakiegoś magicznego świata!

Żadnych problemów technicznych też nie uświadczyłam, więc z czystym sercem mogę polecić ten model.
    Bardzo dziękuję za możliwość przetestowania sprzętu! 💗
  • 1 Reply

• Aaricia's Avatar
    Community Manager
    @Deminy ślicznie dziękujemy za podzielenie się opinią na temat monitora, prezentuje się przepięknie 🤩 Oby dobrze i długo służył! 🤗
    • Jakiej gry nie możesz doczekać się w 2025 roku? Powiedz nam tutaj 🎮
    • Zobacz nowe produkty Lenovo tutaj oraz tutaj💻
    • Masz jakieś hobby poza graniem? Opowiedz nam w tym temacie🌍