WYDARZENIE: It's Go Time!

• 24
    Replies
  • 2307
    views
  • Saka's Avatar
    Level 52
    @TrendaTen Jasne. U mnie bywa problem z określeniem, do jakiej społeczności należę. Pamiętam na mistrzostwach Europy w kendo się prawie modliłam żeby Finlandia nie grała z Polską, bo w obu teamach byli ludzie, których osobiście znam... 😂
    Unamused Snarktooth. Advocate for hearing loss & accessibility. Person, friend and a terrible/terrific* artist.
    *delete as appropriate
  • Aaricia's Avatar
    Community Manager
    @TrendaTen @Saka w imieniu społeczności polskiej dziękuję za życzenia 😁 Już nie mogę się doczekać live stream 🤩
    • Jakiej gry nie możesz doczekać się w 2025 roku? Powiedz nam tutaj 🎮
    • Zobacz nowe produkty Lenovo tutaj oraz tutaj💻
    • Masz jakieś hobby poza graniem? Opowiedz nam w tym temacie🌍
  • tomrollauer's Avatar
    Level 27
    Hej! Było naprawdę cooool! Organizacja na światowym poziomie. Wszyscy czuliśmy się jak gwiazdy.
    Co do zarzutów które się tutaj pojawiły.
    Nie znam nikogo z Lenovo. Na evencie były zupełnie randomowe osoby ze społeczności. Łączyło ich to że są zajawione grami i kochają ten świat. Nigdy nie poznałem Aaricii i nie wiem nawet kim jest w realu. Mój kanał powstał po tym jak dostałem szansę wyjazdu do Mediolanu. Prócz nas byli profesjonalni streamerzy z insta czy YT. Nie wiem dlaczego to ja zostałem wybrany ale dziękuję jury za wybór!
    Lubię to community. Uważam że powinniśmy więcej pisać. Prowadzić dyskusje. Powinnismy razem grać.
    W Mediolanie poznałem graczy z różnych stron świata i doskonale się dogadywaliśmy.
    Bo tak naprawdę łączy nas wspólna pasja. Ja mam ponad 40 lat i na co dzień nie mam z kim pogadać o grach czy sprzęcie. Dlatego to community jest dla mnie ważne.

- - - Updated - - -

Trzymamy kciuki za @tomrollauer. Jako simracer z pewnością zdeklasujesz przeciwników. Pokażesz im gdzie raki zimują. Twoje zwycięstwo to zwycięstwo całej polskiej społeczności, także pokaż co potrafisz!
    Masz jakąś frazę przedwyscigowową jak Zygzak McQueen?

- - - Updated - - -
    @taxbwithu och, tak się złożyło że konta na YT nie miał jak dostał nominację na wyjazd. Ale nie dostał możliwości wyjazdu ze względu na działalność na YT tylko za działalność na LGC. Szczególnie że udziela się w kategoriach samochodowo wyścigowych. A tam pojechał się ścigać. W lutym tego roku ja dostałem zaproszenie na IEM a na moim koncie YT mam jeszcze mniej subskrypcji i wyświetleń.

https://dev-v1-lenovo.giantsplatform...o-w-Katowicach!

Wnioski wyciągnij sam
    P. S. Aaricię (i resztę lenovo teamu) poznałem dopiero na IEM

W F1 pewnie tak ale Overcooked to nie moja bajka :D
  • Aaricia's Avatar
    Community Manager
    @tomrollauer cieszę się, że dobrze się bawiłeś podczas premiery Legion Go - wszyscy Community Managerowie, poza oczywiście @UnapologeticDino, która miała okazję poznać Was na żywo i również uczestniczyć, z zapartym tchem śledzili live stream i Wasze poczynania 😁

Fajnie, że udało Ci się podczas eventu nawiązać ciekawe znajomości i dziękuję Ci za reprezentowanie naszej społeczności 🤗 Jeśli masz jakieś zdjęcia/filmiki, którymi zechcesz się z nami podzielić, będziemy wdzięczni 😊
  • tomrollauer's Avatar
    Level 27
    @tomrollauer cieszę się, że dobrze się bawiłeś podczas premiery Legion Go - wszyscy Community Managerowie, poza oczywiście @UnapologeticDino, która miała okazję poznać Was na żywo i również uczestniczyć, z zapartym tchem śledzili live stream i Wasze poczynania 😁

Fajnie, że udało Ci się podczas eventu nawiązać ciekawe znajomości i dziękuję Ci za reprezentowanie naszej społeczności 🤗 Jeśli masz jakieś zdjęcia/filmiki, którymi zechcesz się z nami podzielić, będziemy wdzięczni 😊

Pewnie trudno w to uwierzyć ale nie mieliśmy czasu na robienie zdjęć i filmów :D Nasz wypad były zorganizowany co do minuty. To co mam dzisiaj wrzucę.
  • Aaricia's Avatar
    Community Manager
    @tomrollauer mogę sobie tylko wyobrazić, nie brałam jeszcze udziału w wydarzeniu streamowanym na żywo 😀 Dziękujemy! 🤗
  • TrendaTen's Avatar
    Level 52
    W F1 pewnie tak ale Overcooked to nie moja bajka :D

Oglądałem stream z myślą, że będziesz się ścigał, trochę mnie to rozczarowało w wydarzeniu, że wasza (w sensie członków społeczności) aktywność ograniczyła się do gotowania na czas. Stream się ciągle zacinał także nawet nie wiem czy ten tor wyścigowy widziałeś na własne oczy. Byłeś tam?
    [Kliknij aby dodać podpis]
  • Aaricia's Avatar
    Community Manager
    @tomrollauer świetne zdjęcia, dziękujemy! Widać, że się dobrze bawiliście 😀 I pogoda dopisała!
  • tomrollauer's Avatar
    Level 27
    Oglądałem stream z myślą, że będziesz się ścigał, trochę mnie to rozczarowało w wydarzeniu, że wasza (w sensie członków społeczności) aktywność ograniczyła się do gotowania na czas. Stream się ciągle zacinał także nawet nie wiem czy ten tor wyścigowy widziałeś na własne oczy. Byłeś tam?
    Nie. Na torze nas nie było. Ten event odbywał się wcześniej. Ale z tego co wiem to Community wygrało jeśli chodzi o F1 23.