Społecznościowa ankieta z nagrodami!

• 33
    Replies
  • 1904
    views
  • Aaricia's Avatar
    Community Manager
    Hej wszystkim!

Jesteśmy niezmiernie szczęśliwi, że jesteście tu z nami i współtworzycie naszą wspaniałą Społeczność 🤗 Cieszymy się, gdy dzielicie się z nami opiniami o naszych produktach, o ekscytujących grach, które udało Wam się na nich ograć, czy też gdy wrzucacie zdjęcia Waszych zwierzaków, ulubionych potraw czy wakacyjnych widoków 🙂

Jednym słowem - cieszymy się z zawartych z Wami znajomości i chcielibyśmy poznać Was jeszcze lepiej i dowiedzieć się, jak możemy jeszcze bardziej rozwinąć i ulepszyć naszą społeczność oraz nasze produkty dla Was 🤗

Name:  Konkurs_800x400(1).jpg
Views: 542
Size:  60.3 KB

Przygotowaliśmy specjalną ankietę, dzięki której możecie podzielić się z nami swoimi opiniami. Ale to nie wszystko! Spośród wszystkich użytkowników, którzy wezmą udział w ankiecie i odpowiedzą na pytanie konkursowe, wybierzemy 10 szczęśliwców, którzy otrzymają od nas nagrody!

Mamy dla Was 10 zestawów gadżetów Lenovo Legion składających się z:

• czapka
    • bidon
    • otwieracz do butelek
    • worek
    A oto link do ankiety:

[Ankieta dobiegła końca]

Na jej wypełnienie macie czas do 17 listopada 2023 (23:59).

W razie jakichkolwiek pytań piszcie śmiało w komentarzach 🙂 Raz jeszcze dziękujemy za Wasz wkład w społeczność!
    Attached Images Attached Images
    Last edited by Aaricia; 29-11-23 at 12:53.
    • Jakiej gry nie możesz doczekać się w 2025 roku? Powiedz nam tutaj 🎮
    • Zobacz nowe produkty Lenovo tutaj oraz tutaj💻
    • Masz jakieś hobby poza graniem? Opowiedz nam w tym temacie🌍
  • 33 Replies

• Saka's Avatar
    Level 52
    Może nastepnym razem przydałoby się otwarte pytanie dotyczące społeczności. Też powinno być moim zdaniem więcej opcji do wyboru w pytaniu o użytkowanie legionowego sprzętu. To, co robię na nim, nie bardzo liczy się jako "codzienne użytkowanie". Zajmuję się tak niszowym tematem, że chat gpt zapytany o poradę się zapętla. 🤣
    Unamused Snarktooth. Advocate for hearing loss & accessibility. Person, friend and a terrible/terrific* artist.
    *delete as appropriate
  • Sinber's Avatar
    Level 40
    Wysłana odpowiedź, nad niektórymi pytaniami musiałem się srogo zastanowić ;)

- - - Updated - - -

ps: Mam nadzieję, że odpowiedzi członków społeczności, pomogą wam i rozjaśnią drogę na przyszłość 😅 @Aaricia
  • Aaricia's Avatar
    Community Manager
    Może nastepnym razem przydałoby się otwarte pytanie dotyczące społeczności. Też powinno być moim zdaniem więcej opcji do wyboru w pytaniu o użytkowanie legionowego sprzętu. To, co robię na nim, nie bardzo liczy się jako "codzienne użytkowanie". Zajmuję się tak niszowym tematem, że chat gpt zapytany o poradę się zapętla. 🤣

@Saka jesteś jak tajny agent, nawet AI nie wie, czym się zajmujesz 😂
  • Aaricia's Avatar
    Community Manager
    Wysłana odpowiedź, nad niektórymi pytaniami musiałem się srogo zastanowić ;)

- - - Updated - - -

ps: Mam nadzieję, że odpowiedzi członków społeczności, pomogą wam i rozjaśnią drogę na przyszłość 😅 @Aaricia

@Sinber dziękuję, wszystkie odpowiedzi będą dla nas jak najbardziej pomocne 😊
  • Saka's Avatar
    Level 52
    @Saka jesteś jak tajny agent, nawet AI nie wie, czym się zajmujesz 😂
    Szkoda tylko, że nie bardzo mam kogo pytać o poradę jak utknę. 😂

To mi przypomniało jak w latach 80. rozmowy telefoniczne były podsłuchiwane przez agentów. Mój ojciec, wówczas doktor na politechnice, rozmawiał ze znajomym z innego miasta na jakiś temat w okolicy matematyki stosowanej, coś znanego tylko kilkunastu pasjonatom w kraju. W pewnym momencie w słuchawce słychać głos agenta: przypominam że rozmowa jest nadzorowana (czy coś w tym rodzaju, nie pamiętam dokładnego tekstu).

Agent myslał, że oni rozmawiali jakimś szyfrem. A to tylko pewnie coś o głębokich wykopach, palach czy fundamentach. 🤣
    Unamused Snarktooth. Advocate for hearing loss & accessibility. Person, friend and a terrible/terrific* artist.
    *delete as appropriate
  • Aaricia's Avatar
    Community Manager
    @Saka nie miałam pojęcia, że tak kiedyś było 😨 to w takim razie znajomość niezwykłych rzeczy jest u Was rodzinna 😂
  • Marcelek's Avatar
    Level 52
    Zrobione!
    Szkoda tylko, że jest pytanie "Jakich twórców gamingowych śledzisz?". Brak czasu na oglądanie streamów i trzeba kombinować z odpowiedzią :P
    There are things in this world that the human mind cannot comprehend.
    Pudding is one of them ❤🍮
  • Aaricia's Avatar
    Community Manager
    @Marcelek można jak najbardziej napisać dokładnie tak, jak napisałeś tutaj - że aktualnie czas nie pozwala na oglądanie streamów 😊
  • MaMiX's Avatar
    Level 6
    Co do pytań, to szkoda, że w pytaniach były "Lenovo Legion", a nie po prostu samo "Lenovo", bo mam Lenovo Y580.
    No chyba że to nie przeoczenie, tylko chodziło tylko o nowy sprzęt.

Chat GPT to się tylko nadaje do tłumaczenia. Spytany praktycznie o cokolwiek innego, odpowiada nie na temat, podaje błędne, nieprawdziwe dane itp. I to nawet na tak proste pytania ile godzin jest między godziną X a godziną Y itp. nawet w pisowni, jak poprosisz by np. napisał zdanie X wyrazowe/znakowe albo zawierający tylko dane wyrazy lub zaczynające się na dane litery, to i tak nie posłucha.
    Dosłownie Chat GPT przypomina mi takie osoby, które zostały zaskoczone na ulicy i dostały podchwytliwe pytanie typu: "Ile miałbyś/abyś lat, gdybyś urodził/a się X lat temu...", przez co zamiast powiedzieć "X lat" to od swojego wieku odejmują X, bo ignorują kwestię "urodzenia" i traktują pytanie jak o wiek X lat temu.

@**[Saka](https://dev-v1-lenovo.giantsplatform...hp?u=112201)** nie miałam pojęcia, że tak kiedyś było 😨 to w takim razie znajomość niezwykłych rzeczy jest u Was rodzinna 😂
    Kiedyś słyszałem, że w przeszłości telefony stacjonarne potrafiły siebie zagłuszać i lub przenikać, że ktoś obcy mógł usłyszeć rozmowę.

- - - Updated - - -

@Marcelek można jak najbardziej napisać dokładnie tak, jak napisałeś tutaj - że aktualnie czas nie pozwala na oglądanie streamów 😊
    Ja właśnie nie wiedziałem, jak potraktować to pytanie, czy że "śledzę na bieżąco" czy że mam suby/follow u tych twórców, więc napisałem na zasadzie suby/follow, których oglądam raz na jakiś czas.

W ankiecie było też bardzo dużo pytań o sprzęt, więc też nie wiedziałem, czy "twórcy gamingowi", to chodziło tylko i wyłącznie 100% czasu gracze, czy też liczą się np. twórcy na YT, którzy recenzują, testują sprzęt gamingowy, komputery, podzespoły gamingowe.
    Jak np. ZMASLO, TechLipton itp. Więc ich też dodałem :)

Mam nadzieję, że to bardziej otwarte pytania i że wszystkie odpowiedzi mogą być poprawne.
    Tak każdy może mieć inne spojrzenia na to i napisać coś ciekawego.
    Jeśli jednak nie, to no pytania mogłyby być wtedy bardziej doprecyzowane.
    Nomen omen. Non omnis moriar.