Konkurs zakończony - Zostań testerem laptopa Lenovo LOQ!

• 113
    Replies
  • 9990
    views
  • Keyma's Avatar
    Level 24
    @Sinber chyba coś pomyliłeś, mój Lenovo ma 6-7 lat 🙈
  • Sinber's Avatar
    Level 40
    @Keyma A.. To wybacz, widocznie nicki źle mi się zapamiętały 😆
  • lucyfugus's Avatar
    Level 2
    1. Pierwszą grą którą był uruchomił to oczywiście Euro Truck Simulator 2, z racji mojego zawodu Byłaby to prawdziwa Incepcja, transcendentalne przeżycie. Gra na nowym laptopie w kabinie ciężarówki to jak wstąpienie do magicznego królestwa, gdzie twoje marzenia o podroży i grach komputerowych łączą się w jedno, tworząc najbardziej epicką podróż, jaką kiedykolwiek zafundowałeś swojemu nowemu sprzętowi!
    2. Ponieważ jestem kierowcą ciężarówki, a moja praca to prawdziwe wyzwanie, postanowiłem poddać ten laptop prawdziwemu testowi bojowemu! Niech się rozejmie, że moja ciężarówka to prawdziwa maszyna, która pokonuje dziurawe drogi, nagłe hamowania i przeciążenia bez mrugnięcia okiem. To dla mnie żadne wyzwanie! A co do tego laptopa... Ha! Jestem pewien, że te wibracje i kurze nie stanowią dla niego żadnego problemu. Pracując w ciasnej i słabo wentylowanej kabinie, wiem, że układ chłodzenia tego laptopa będzie musiał dać z siebie wszystko. Ale spójrzmy prawdzie w oczy, tutaj na drodze liczą się tylko prawdziwe twardziele, a ten laptop? To dopiero prawdziwy twardziel, gotów na każde wyzwanie! Będę testował go na baterii, bo przecież nawet w najbardziej odległych zakątkach muszę być online i gotowy do akcji. Sprawdzę, czy ten laptop to prawdziwy bohater, który nie zawiedzie mnie nawet w najtrudniejszych warunkach drogowych. Ale wiem jedno – jestem gotów na to wyzwanie, a ten laptop? Czy jest gotowy na mnie? Czas to sprawdzić!"

3. Kuba Klawiter jest jak magiczny czarodziej technologicznych nowinek! Jego recenzje są jak zaklęcia, które przekształcają skomplikowane gadżety w magiczne przygody. Jego dowcipy są szybsze niż najnowszy procesor, a jego charyzma sprawia, że nawet najbardziej nudne specyfikacje stają się fascynujące opowieścią. To jakbyś oglądał blockbuster filmowy, ale zamiast superbohaterów, masz genialnego recenzenta technologii! Kuba Klawiter po prostu rzuca urok na wszystko, co dotknie, sprawiając, że zaczynasz kochać technologię tak bardzo, jakbyś był jej najlepszym przyjacielem
  • TrendaTen's Avatar
    Level 52
    @Sinber to @Justi wygrała pokój
    [Kliknij aby dodać podpis]
  • piter9876's Avatar
    Level 2
    Jako pierwszą grę na laptopie Lenovo LOQ uruchomiłbym "Cyberpunk 2077". Dlaczego? Ta gra jest znana z wymagającej grafiki i ogromnych możliwości dostosowania ustawień. To prawdziwy test wydajności i jakości obrazu nowego sprzętu.
    Nietypowy test sprzętu, który przeprowadziłbym to "Symulacja 24-godzinnej sesji pracy i rozrywki". Chciałbym sprawdzić, jak Lenovo LOQ radzi sobie z różnymi zadaniami przez całą dobę. To oznaczałoby równoczesne wykorzystywanie laptopa do pracy, gry, oglądania filmów, a także streamowania muzyki. To testowałoby wytrzymałość i wszechstronność urządzenia.
    Mój ulubiony recenzent technologiczny to Linus Sebastian z kanału Linus Tech Tips. Linus ma zdolność wyjaśniania skomplikowanych kwestii technicznych w przystępny sposób, co pomaga konsumentom w zrozumieniu sprzętu. Jego recenzje są pełne humoru, a jednocześnie zawierają istotne informacje. Linus jest również znany z tego, że testuje sprzęt w różnych, czasem szalonych warunkach, co dodaje ciekawego kontekstu recenzjom.
  • tomrollauer's Avatar
    Level 27
    @Aaricia

Najlepszym rzeźnikiem dla sprzętu gamingowego jest bez wątpienia "CYBERPUNK 2077". Kiedyś był to Crysis 2 ale gra REDów zdetronizowała proroka. Cyerpunk potrafi zagotować procesor graficzny, przetestuje światła w ray-tracingu i pozwoli zobaczyć wydajność na wszystkich ustawieniach graficznych. Cyberpunk to doskonały 3Dmark. Doskonały dlatego że przy okazji można w niego pograć!

Moim ulubionym testem jest próba Snowpiecera. Polega ona na zamknięciu laptopa w zamrażarce na cztery godziny i odpalenia po tym czasie systemu. Testowałem już tak laptopy Lenovo i jak na razie wszystkie próby kończyły się pomyślnie! Raz użyłem także laptopa Lenovo jak deski snowboardowej. Przeżył to.

Cięzko mi powiedzieć kto jest moim ulubionym recenzentem technologicznym. Może wymienię kanały które obserwuję i które cenię. Na początek Mobzilla. Facet robi taki technologiczny serial niczym "M jak miłość" i oglądam każdy jego odcinek! Wciąga!
    Robert Nawrowski. Konkretny, dosadny a jego materiały nie są w żadnym przypadku treściami sponsorowanymi.
    No i na koniec "Kanał o technologii". Dawid Kosiński & Marcin Połowianiuk odeszli wiele miesięcy temu ze SpidersWeb i... dobrze im to zrobiło. Ich nowy content jest naprawdę ciekawy i profesjonalnie zrobiony. Warto!
  • KRASAWCEW's Avatar
    Level 1
    @Aaricia

1 "Cyberpunk 2077" - Ta gra oferuje niesamowitą grafikę i głęboką fabułę, co pozwoli ci przetestować zdolności graficzne i wydajność laptopa.

2 Test czasu renderingu przy użyciu nietypowych ustawień graficznych: Renderowanie projektu 3D z użyciem nietypowych ustawień graficznych lub rozdzielczości, aby sprawdzić, jak długo trwa proces renderingu i jakie są wyniki.
    Testy na nietypowych modelach 3D: Użycie bardziej złożonych i nietypowych modeli 3D do renderingu, aby zobaczyć, jak laptop radzi sobie z bardziej wymagającymi projektami

3 Robert Nawrowski: Robert prowadzi kanał "Robert Nawrowski TechnoMania" i jest znany z dokładnych i rzetelnych recenzji sprzętu elektronicznego. Dzięki swojemu doświadczeniu i fachowej wiedzy dostarcza cenne informacje na temat nowych technologii.
  • Oskios15's Avatar
    Level 1
    @Aaricia

Pierwszą grę jaką odpalę na nowym laptopie Lenovo będzie CS2. Gra ma duże problemy z wydajnością, ciekawe jak wyjdą testy na waszym nowym sprzęcie. Później pewnie bym testował diablo 2, długo, bezsensownie, ale z przyjemnością.

Nietypowym testem będzie Stumble Guys z moim 6 letnim synem, po zjedzeniu porcji lodów i nutelli. Jeżeli laptop to przetrwa, to już nic mu nie zaszkodzi. ;)

Zawsze lubiłem oglądać recenzje Liptona, jakiś taki luz, połączony z wiedzą i kreatywnością.
  • ROMAtv's Avatar
    Level 3
    @Aaricia zdecydowanie pierwsze co odpalę na nim będzie poczciwy Gerarl z Rivii w Wiedźminie i Wiedźminie III albo Aiden w Dying Light II.

Następnie moim planem byłoby sprawdzenie go w terenie- przykładowe przemieszczanie się z nim, komfort użytkowania, ergonomia pracy, w ramach jakieś sesji czy planu filmowego. Test składałby się z wydajności obróbki zdjęć i edycji wideo.

Ciężko było wybrać jednego tego najlepszego, ale finalnie moim faworytem jest Zmaslo. Jego poczucie humoru, szeroka wiedza zarówno softwarowa i hardwarowa i ciekawe przedstawienie sprzętu niekoniecznie od strony technicznej czyni jego recenzje oryginalnymi i przyjemnymi do oglądania
  • atris3k's Avatar
    Level 6
    1. Jeszcze nie zdążyłem ograć dlc do cyberpunka 2077 więc na pierwszy ogień pójdzie Dlc phantom liberty
    2. Skrypt w notatniku na otwieranie nowych kart w przeglądarce w nieskończoność. Pomyślę nad jakimś minimalnym odstępem czasowym między otwieraniem kolejnych kart i policzę czas od uruchomienia skryptu do zwieszenia się laptopa.
    3. Kei's. Trafia do mnie format, przyjemny głos do słuchania i fakt, że mali twórcy są mniej narażeni na jakikolwiek zewnętrzny wpływ na swoją recenzję.