Letni Puchar Fall Guys 2023! Zapraszamy!

• 45
    Replies
  • 2334
    views
  • Aaricia's Avatar
    Community Manager
    Hej wszystkim!

Jak wiecie, raz w tygodniu odbywa się w naszej społeczności wspólne granie - gramy w przeróżne gry, począwszy od CSGO, Minecraft, Gartic Phone, a skończywszy na bohaterze tegoż obwieszczenia, a mianowicie Fall Guys 😎

Mamy dla Was małą niespodziankę - postanowiliśmy zorganizować Letni Puchar Fall Guys!

Przez godzinę rozgrywki będziemy podliczać udział każdego gracza, ukończone rundy i liczbę zdobytych koron, aby wyłonić zwycięzcę naszego turnieju!

Daty turnieju

• Czwartek 29 czerwca, godz. 18:00
    • Środa 12 lipca, godz. 18:00
    • Środa 9 sierpnia, godz. 18:00
    • Czwartek 24 sierpnia, godz. 18:00
    Punktacja

• 3 punkty za udział
    • 1 punkt za każde przejście rundy
    • 5 punktów za wygranie gry
    Nagrody

Na koniec turnieju, jako nagroda za 1, 2 i 3 miejsce będzie do zgarnięcia dowolnie wybrana* gra na STEAM (* 1 miejsce - wartość nagrody do 150 PLN, 2 miejsce - wartość nagrody do 100 PLN, 3 miejsce - wartość nagrody do 50 PLN).

Zasady

1. Konkurs otwarty tylko dla użytkowników społeczności.

2. Aby wziąć udział, zarejestruj się w komentarzu, podając swoją nazwę użytkownika Fall Guys i Discord poniżej.

3. Rywalizacja potrwa pełną godzinę rozgrywki. Podliczymy punkty obecności na koniec sesji.

4. Niegrzeczne zachowanie nie będzie tolerowane i spowoduje natychmiastową dyskwalifikację gracza. Obowiązują te same wytyczne dotyczące wszystkich wieczorów gier oraz zachowania w społeczności.

5. Oszukiwanie jest niedozwolone.

6. Minimalna liczba uczestników turnieju wynosi 10. Jeśli frekwencja spadnie poniżej 10 osób, dany etap turnieju zostanie uznany za zwykłe wspólne granie, a punkty nie będą liczone w tym dniu.

7. Na koniec turnieju stworzymy tablicę medalową ze wszystkimi uczestnikami.

*AKTUALIZACJA ZASAD

8. Pamiętajcie, że język angielski jest oficjalnym językiem na publicznym kanale FALL GUYS SUMMER CUP, prosimy więc o porozumiewanie się wyłącznie po angielsku na tym kanale. Jeśli chcecie rozmawiać w swoim własnym języku, zróbcie to w prywatnej rozmowie.

9. Chwytanie jest dozwolone jako sposób na wygranie gry przy użyciu własnych umiejętności, ale nie jako sposób na uniemożliwienie innym graczom wygrania przy użyciu własnych umiejętności. Dlatego chwytanie innych graczy, aby ich spowolnić, zwłaszcza przez kilku graczy, jest od teraz surowo zabronione.

10. Komentarze będące bezpośrednim atakiem na innych graczy są surowo zabronione. Natychmiast wykluczymy z rywalizacji osoby, które atakują innych graczy w odniesieniu do ich poziomu umiejętności, zwycięstw lub porażek lub innych cech osobistych, takich jak płeć.

Należy pamiętać, że wspólna gra będzie nagrywana w celu podliczenia punktów, udostępnienia materiału społeczności Legion Gaming i posiadania materiałów na wypadek konfliktu między graczami.

Tak więc przygotujcie Wasze najfajniejsze kostiumy - serdecznie zapraszamy do turnieju! 😊
    Last edited by Aaricia; 25-07-23 at 14:22.
    • Jakiej gry nie możesz doczekać się w 2025 roku? Powiedz nam tutaj 🎮
    • Zobacz nowe produkty Lenovo tutaj oraz tutaj💻
    • Masz jakieś hobby poza graniem? Opowiedz nam w tym temacie🌍
  • 45 Replies

• TrendaTen's Avatar
    Level 52
    Jak tak patrzę po datach to w dwóch uda mi się wziąć udział. Na pewno nie ten 29.06. Ale bardzo ciekawa inicjatywa. Myślę że nasz @RycerzArtur to mocny kandydat na lidera :D
    [Kliknij aby dodać podpis]
  • Saka's Avatar
    Level 52
    U mnie sytuacja nieprzewidywalna, ale chciałabym wziąć udział. Dawno nie grałam, więc pewnie się nie wybiję, ale przynajmniej dla zabawy fajnie by było pograć. 😊
    Unamused Snarktooth. Advocate for hearing loss & accessibility. Person, friend and a terrible/terrific* artist.
    *delete as appropriate
  • Aaricia's Avatar
    Community Manager
    @Saka @TrendaTen serdecznie zapraszamy 🤗 Na tyle, na ile możecie, najważniejsza dobra zabawa 🙂
    @RycerzArtur Ciebie też oczywiście zapraszamy 😁
  • Sinber's Avatar
    Level 40
    @Aaricia Zainstalowałem grę, na discordzie jestem, w Grze mam nick Sinberr. Więc biorę udział < bez mikrofonu > ;p
  • Aaricia's Avatar
    Community Manager
    @Sinber super! 🤗

O właśnie, @Saka @TrendaTen jakie macie nicki w Fall Guys? 😀
  • TrendaTen's Avatar
    Level 52
    @Aaricia ja to jestem trendaten :)
    [Kliknij aby dodać podpis]
  • Saka's Avatar
    Level 52
    @Aaricia W Fall Guys mam nick BeagleHairTea.
    Unamused Snarktooth. Advocate for hearing loss & accessibility. Person, friend and a terrible/terrific* artist.
    *delete as appropriate
  • RycerzArtur's Avatar
    Guest
    Chciałbym wziąć udział. Nick w fall guys: RycerzArtur discord: RycerzArtur#0624

W jaki sposób będzie można dołączyć? Czy przed startem zostanie wysłana jakaś wiadomość na discordzie czy tutaj na stronie?
  • StgLu's Avatar
    Level 3
    Cześć, chciałbym się zapisać do turnieju:
    Fall guys: StgLu
    Discord: StgLu

Pozdrawiam