Najtrudniejszy Boss z gry

• 3
    Replies
  • 128
    views
  • JarekArczigo's Avatar
    Level 15
    Tak jak w temacie. Który to "rzezimieszek" sprawił Wam najwięcej kłopotu ?😀

W swojej karierze gamingowej nie spotkałem się z jakimiś trudniejszymi ,ale w grze multiplayer Neverwinter były mapy gdzie próbowaliśmy z gilidią przejść głównego bossa parę ładnych godzin 😀 i człowiek się orientował ,że już jest 2-3 w nocy 🤣 eh ,stare czasy ...
  • 3 Replies

• TrendaTen's Avatar
    Level 52
    Ja podtrzymuję swoje zdanie z wątku

https://dev-v1-lenovo.giantsplatform...ght=przeciwnik

Lord Nemeroth w Space Marine wciąż czeka niepokonany i cytując "No to se jeszcze poczeka"
    [Kliknij aby dodać podpis]
  • Deminy's Avatar
    Level 18
    Nie mam pojęcia dlaczego, ale nigdy nie zabiłam Amygdali w Bloodbornie. I to tej łatwiejszej. Nawet, gdy miałam o wiele większy poziom niż zalecany, to mój miecz jakimś magicznym trafem nie chciał bić słabych punktów tej paskudy. A pragnę zauważyć, że była to jedna z moich pierwszych souls-lików i takiego ojca Gascoigne, uważanego za bardzo trudnego, pokonałam za drugim razem... 😅

Jeszcze ogromne problemy miałam z nauczeniem się patternu na Nightmare Grimma z Hollow Knighta, ale finalnie go przeszłam, w przeciwieństwie do panteonu (który porzuciłam przez bezsensowny brak zapisu na ławkach między bossami - szkoda mi było marnować 20 minut dojścia do problematycznego przeciwnika i umrzeć w kilka sekund, skoro po drodze mam kilka darmowych leczeń...).
  • Aaricia's Avatar
    Community Manager
    @JarekArczigo chyba już wspominałam gdzieś o tym, ale dla mnie z obserwacji znajomego streamującego Elden Ring, w pamięci pozostaje Margit jako nie lada przeciwnik 😂
    • Jakiej gry nie możesz doczekać się w 2025 roku? Powiedz nam tutaj 🎮
    • Zobacz nowe produkty Lenovo tutaj oraz tutaj💻
    • Masz jakieś hobby poza graniem? Opowiedz nam w tym temacie🌍