Witamy w pokoju Szukam do gry 🧐

• 3
    Replies
  • 435
    views
  • Aaricia's Avatar
    Community Manager
    Hej wszystkim!

Jeśli mnie pamięć nie myli (co zdarza się bardzo często 😂 ) kilku z Was wspominało o stworzeniu dedykowanego miejsca w społeczności, gdzie będziecie mogli umawiać się na wspólne granie czy też poszukiwać chętnych do danej gry, niezależnie od naszych oficjalnych, społecznościowych Wieczorów Gier, w których biorą udział Community Managerowie 😊

Wasze życzenie zostaje właśnie spełnione! W tym dedykowanym pokoju możecie zamieszczać ogłoszenia o wspólnym graniu 😎

Jeśli macie ochotę na wspólne granie z osobami z innych społeczności, w języku angielskim, ogłoszenie możecie zamieścić pod tym linkiem. Możecie także aktywować powiadomienia o nowych wątkach w tym lub obu pokojach, klikając na 3 kropki w prawym górnym rogu, a następnie na "Subskrybuj to forum..."

Name:  Screenshot 2023-05-31 165607.jpg
Views: 91
Size:  6.2 KB

Życzę Wam dobrej zabawy! 🎮
    • Jakiej gry nie możesz doczekać się w 2025 roku? Powiedz nam tutaj 🎮
    • Zobacz nowe produkty Lenovo tutaj oraz tutaj💻
    • Masz jakieś hobby poza graniem? Opowiedz nam w tym temacie🌍
  • 3 Replies

• TrendaTen's Avatar
    Level 52
    Nie myli Cię pamięć. Jakby ktoś chciał w dłuższym czasie pograć w dualu w Portala 2 to jestem
    [Kliknij aby dodać podpis]
  • Competeusz's Avatar
    Level 10
    @Aaricia Super pomysł, żeby zebrać to w jednym miejscu 😎
    💻Miłośnik Lenovo od #Y580 Obecnie #IdeaPad330
    ✨W planach - Lenovo Yoga Tab 13
    🏳️‍🌈Gamer #MMORPG #karcianki
  • Aaricia's Avatar
    Community Manager
    @Competeusz @TrendaTen cieszę się, że się Wam podoba 😊 Myślę, że najlepiej zaczynać nowe wątki, tak żeby było wszystko przejrzyste 👍
    • Jakiej gry nie możesz doczekać się w 2025 roku? Powiedz nam tutaj 🎮
    • Zobacz nowe produkty Lenovo tutaj oraz tutaj💻
    • Masz jakieś hobby poza graniem? Opowiedz nam w tym temacie🌍