Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku 2022! 🎆

• 11
    Replies
  • 883
    views
  • Aaricia's Avatar
    Community Manager
    Name:  pexels-photo-1317365.jpg
Views: 192
Size:  93.8 KB

Cześć wszystkim!!!

Mam nadzieję, że miło spędziliście okres świąteczny, otoczeni rodziną, zwierzakami lub przyjaciółmi, z mnóstwem pysznego jedzenia. Mam również nadzieję, że mieliście okazję się zrelaksować i cieszyć się grami 😉

Zanim pracowicie rozpoczniemy nowy rok, nasz zespół Lenovo Legion chciałby życzyć Wam Szczęśliwego Nowego Roku 2022!!! Niech ten rok będzie najlepszy z dotychczasowych 🥂

Ponieważ nowe początki wywołują w nas nostalgię, spoglądamy w przeszłość i zastanawiamy się, co oznaczał dla nas wszystkich rok 2021.

Rok 2021 był wspaniały: powstała Społeczność Legion Gaming i przeszliśmy od zaledwie kilku użytkowników do tętniącej życiem społeczności, liczącej ponad 60 000 graczy !!!

Więc, DZIĘKUJEMY!!!! Za to, że tu jesteście, że gracie z nami, że dzielicie się swoimi przemyśleniami, opiniami, nadziejami i obawami, oraz grami, które uwielbiacie 🤩

Aby to uczcić, oto małe podsumowanie wszystkiego, co udało nam się osiągnąć i przeżyć w tym roku:

- 10 marca: nastąpiło oficjalne utworzenie społeczności Nordyckiej, Włoskiej, MEA i Hiszpańskiej. Narodziła się Społeczność Legion Gaming! 😎

- W maju zorganizowaliśmy nasz pierwszy w historii Wieczór Gier z udziałem naszych użytkowników. To wspaniałe, że niektórzy z Was, którzy byli z nami od samego początku, nadal tu są! (Pozdrowienia z Polski dla @Ken3cento, @Liue, @galadrielmt, @bekaleo oraz @LockOut )

- Czerwiec: @G2Esports i drużyna Legion po raz pierwszy zagrali razem.

- W lipcu zagraliśmy w Wiedźmina: Monster Slayer razem.

- We wrześniu narodziła się Społeczność Francuska!

- 11 października: wystartowała Społeczność Rosyjska i Polska!!!

- Również w październiku: członkowie Społeczności Nordyckiej podzielili się z nami niesamowitymi historiami o tym, w jaki sposób granie w gry komputerowe wpłynęło na ich rozwój.

- Listopad przyniósł wiele emocji dla naszych społeczności MEA: Rozpoczął się Legion Africa Cup, a tysiące graczy zebrało się razem, aby zagrać w CSGO!!!

- 15 grudnia: Społeczność Hiszpańska i Francuska świętowały swoje pierwsze Wieczory Gier.

- Grudzień: obchodziliśmy Świąteczny Wieczór Gier i rozdaliśmy wiele nagród naszym użytkownikom! 🎁

- Osiągnęliśmy 60 tysięcy użytkowników!!!

Jeszcze raz życzę Wam Szczęśliwego Nowego Roku 2022 i dziękuję za to, że jesteście!

Proszę, podzielcie się z nami swoimi ulubionymi momentami z ubiegłego roku 🙂

Pozdrawiam,
    Aaricia
    • Jakiej gry nie możesz doczekać się w 2025 roku? Powiedz nam tutaj 🎮
    • Zobacz nowe produkty Lenovo tutaj oraz tutaj💻
    • Masz jakieś hobby poza graniem? Opowiedz nam w tym temacie🌍
  • 11 Replies

• Albundie's Avatar
    Level 19
    Hallo

Tobie Aaricio rowniez wszystkiego najlepszego w Nowym Roku.

Jestem tu od niedawna, dlatego szczegolnie dziekuje za krotka retrospektrywe Waszego portalu.
    Brakuje mi w niej informacji o Stadia, jestem ciekawy od kiedy Lenovo oferuje Stadia PRO na Wasz koszt
    i jak dlugo bedzie ta akcja trwala.

Widze, ze Nowy Rok swietowalas w Tajlandii, czyzby mieszkasz tam na stale?

Pytalas mnie czy chcialbym utworzyc nowy wontek dotyczaczy Stadii. Wydaje mi sie, ze Stadia
    jest technicznie doskonale przemyslana i zrealizowana. Jezeli my spelnimy podstawowe warunki jej
    funkcionowania u nas to bedziemy z niej zadowoleni.

Takim podstawowym warunkiem jest internet, Google oferuje test predkosci: https://projectstream.google.com/speedtest
    Innym watunkiem jest pasmo czestotliwosci WLAN, oczywiscie gdy gramy przy uzyciu tabletu, laptopa albo TV
    Sam przekonalem sie o tym testujac aplikacje Stadia na TV. Do tej pory uzywalem Chrome Cast.
    Zdziwilem sie, ze gry funkcjonuja normalnie gdy uzywam przystawke Google a bez niej obraz i fonia hakuja...

Gdy zagladnelem do rutera internetu okazalo sie Google Cast i TV pracuja w innych pasmach, Cast w 5Ghz
    a TV w 2,4Ghz, to samo wystepuje na smartfonie, ktory rowniez laczy sie w pasmie 2,4Ghz.
    Nie laczylem jeszcze TV kablem z ruterem, wydaje mi sie ze nie bede musial uzywac chromecast.

Niedawno otrzymalem poczte od Lenowo Legion a w niej info o odznace.

Name:  Completionist_@2x.png-128x128x2.png
Views: 155
Size:  15.0 KB
    Nie wiem do czego to sluzy i co moge za to kupic 😂? Jezeli to jest od Ciebie to zgadzam sie na wszystko.

Pozdrowienia
  • Aaricia's Avatar
    Community Manager
    @Albundie dziękuję za noworocznie życzenia :)

Jeśli chodzi o kody Stadia Pro, aktualnie rozdawane kody ważne są do 8 czerwca 2022 roku, jeszcze trochę ich nam zostało ;) Cieszę się, że spodobała Ci się Stadia i że wszystko świetnie się spisuje!

Obawiam się, że odznaka nie została wysłana przeze mnie - jeśli możesz, podaj mi w wiadomości prywatnej więcej informacji na temat nadawcy i treści wiadomości, a postaram się coś więcej na ten temat dowiedzieć. Tak przy okazji, jakie odznaki profilowe chciałbyś zobaczyć w naszej społeczności? :) Z chęcią przyjmiemy sugestie!

Co do mojego kraju zamieszkania, jest nim Wielka Brytania :) Obecnie przebywam jednak na terenie RP i tutaj też świętowałam Nowy Rok, co prawda odrobinę spokojniej, niż na dodanym przeze mnie zdjęciu 😀

A Ty jak świętowałeś?

Pozdrawiam
    Aaricia
  • Albundie's Avatar
    Level 19
    @Aaricia

Nie wiem co to sa "odznaki profilowe" ? 🤔
    Wlasnie otrzymalem info "New rank achieved: Level 3" bez odznaki, hm ...
    Klikam w to i nic sie nie dzieje, nie wazne.

Ta odznake moge sobie wydrukowac i nakleic na moja ulubiona filizanke do kawy.

Sylwestra spedzilem w domu, nie bylo nic spekularnego. Dzien wczesniej bralem udzial w losowaniu
    Controlera Stadii zorganizowanego przez "Satate of Stadia" i nic nie wygralem, nawet Chrupki przeszly mi kolo nosa.

Pozdrowienia
    AlBundie
  • Aaricia's Avatar
    Community Manager
    @Albundie nie trać nadziei, na pewno kiedyś uda się coś wygrać! Ja też nie mam zbytniego szczęścia w konkursach, ale być może nowy rok przyniesie jakąś niespodziankę :)

Co do odznak profilowych, są to przeróżne, wyjątkowe odznaczenia za osiągnięcia w ramach społeczności - nie wprowadziliśmy ich jeszcze, ale planujemy przygotować dla Was coś wyjątkowego :) Odznaki będą widoczne pod nazwą użytkownika - u mnie widać np. odznakę informującą o tym, że jestem administratorem na naszym forum.
  • Albundie's Avatar
    Level 19
    Na LenovoEDU mozna cos wygrac.
    Trzymaj za mnie kciuki, dopuszczeni sa wszyscy z UK i EU a nie jak u Ciebie tylko ze stolycy... 🤣
  • Aaricia's Avatar
    Community Manager
    @Albundie jakie nagrody są do wygrania? Oczywiście trzymam kciuki! :)
  • Albundie's Avatar
    Level 19
    @Aaricia moge spokojnie tu napisac, i tak nikt mnie nie czyta...

• Lenovo Active Pen 2
    • Lenovo Laptoptorba - Urban Toploader T530
    • Lenovo 700 Wireless-Mysz
    Jak wygram to dostaniesz w prezencie za trzymanie kciukow.
  • Aaricia's Avatar
    Community Manager
    @Albundie dziękuję za wspaniałomyślny gest, ale nie chciałabym Cię pozbawiać nagrody :D Kiedy poznasz wyniki?
  • Albundie's Avatar
    Level 19
    @Aaricia wynik ma być podany w lutym. Zwycięsca jest tylko jeden ale będzie wybrany losowo. Dziwię sie, że nic o tym nie wiesz.

Czasem odnoszę takie wrażenie, że moje posty są cenzurowane. Że są widzialne tylko dla mnie.