Stare Gry - Do jakich gier macie sentyment

• 16
    Replies
  • 643
    views
  • Aaricia's Avatar
    Community Manager
    @ArtCry88 wrzuć kiedyś screenshota z tych gier arcade, jak będziesz miał chwilę 😊
    • Jakiej gry nie możesz doczekać się w 2025 roku? Powiedz nam tutaj 🎮
    • Zobacz nowe produkty Lenovo tutaj oraz tutaj💻
    • Masz jakieś hobby poza graniem? Opowiedz nam w tym temacie🌍
  • Deminy's Avatar
    Level 18
    Jako, że Diablo teraz popularne, to aż mi się przypomniał Frater. Takie diablopodobne coś, idealne na 3 dni nudy. Nie wiem, jak moi kuzyni znaleźli tę grę, ale pamiętam, jak ukradłam im płytę i potem się sama zagrywałam xD

I na playstation taty grało się jeszcze w Syphon Filter (bo kogo interesują ograniczenia wiekowe?), ach, pograłoby się jeszcze...
  • ArtCry88's Avatar
    Level 4
    Name:  IMG_1600.jpg
Views: 51
Size:  86.0 KB Name:  IMG_1601.jpg
Views: 52
Size:  84.9 KB
    @ArtCry88 wrzuć kiedyś screenshota z tych gier arcade, jak będziesz miał chwilę 😊

Mój nik z automatów to ONZ - każda napotkana maszyna musiała mieć mój rekord, obowiazkowo pierwsze 3 miejsca moja. Ciekawostka po wyłączeniu maszyny od prądu, wspi ONZ zostawał/je na stałe. Nie można go wykasować. Więc gdzieś w Polsce kiedy napotkacie grę Asteroids Deluxe istniej wielkie prawdopodobieństwo, ze ujrzycie mój nik ONZ:) Zamieściłem screena kiedy gram na PC-cie na emulatorze MAME32. Gra się identycznie. Jest tu mnóstwo gier, Moon Patrol, Frog, Green Berets, Konkey Kong , Poyan, ok.460 tytułów:)
  • Aaricia's Avatar
    Community Manager
    Jako, że Diablo teraz popularne, to aż mi się przypomniał Frater. Takie diablopodobne coś, idealne na 3 dni nudy. Nie wiem, jak moi kuzyni znaleźli tę grę, ale pamiętam, jak ukradłam im płytę i potem się sama zagrywałam xD

I na playstation taty grało się jeszcze w Syphon Filter (bo kogo interesują ograniczenia wiekowe?), ach, pograłoby się jeszcze...

@Deminy a kuzyni zorientowali się, czy nie? 😁
  • Aaricia's Avatar
    Community Manager
    Name:  IMG_1600.jpg
Views: 51
Size:  86.0 KB Name:  IMG_1601.jpg
Views: 52
Size:  84.9 KB

Mój nik z automatów to ONZ - każda napotkana maszyna musiała mieć mój rekord, obowiazkowo pierwsze 3 miejsca moja. Ciekawostka po wyłączeniu maszyny od prądu, wspi ONZ zostawał/je na stałe. Nie można go wykasować. Więc gdzieś w Polsce kiedy napotkacie grę Asteroids Deluxe istniej wielkie prawdopodobieństwo, ze ujrzycie mój nik ONZ:) Zamieściłem screena kiedy gram na PC-cie na emulatorze MAME32. Gra się identycznie. Jest tu mnóstwo gier, Moon Patrol, Frog, Green Berets, Konkey Kong , Poyan, ok.460 tytułów:)

@ArtCry88 będziemy pamiętać 😎 Twoje osiągnięcia zostały uwiecznione 😀
  • johnnosacz's Avatar
    Level 4
    Nie będę zbyt oryginalny ale jak niektórzy przedmówcy będzie to Heroes of Might and Magic - dwójeczka i trójeczka.
  • TrendaTen's Avatar
    Level 52
    @johnnosacz może to nie kwestia oryginalności tylko tego, że Heroski to świetna gra
    [Kliknij aby dodać podpis]