Assassins Creed - TOP 5 / Zapraszam do tworzenia zestawień ;)

• 1
    Reply
  • 73
    views
  • JarekArczigo's Avatar
    Level 15
    Cześć. Sam osobiście jestem wielkim fanem produkcji i naprawdę ciężko będzie zrobić TOP 5 bo dobrych odsłon tej serii było sporo.
    A więc.

1. Assassins Creed II - Ze względu na fabułę i długość . Naprawdę przyjemnie spędzało się czas podróżując z Ezio .
    2. Assassins Creed Valhalla - Tutaj również fabuła była bardzo dobra ,ale też w górę wzięła mechanika gry ,jest to w zasadzie najnowsza odsłona z tej serii,więc już mamy takie czasy ,że te gry naprawdę potrafią dobrze wyglądać.
    3. Assassins creed Odyssey - Po prostu trzeba w to zagrać . tak jak w przypadku Origins nowa rozbudowana mechanika walki połączona z pięknymi widokami i lokacjami .
    4. Assassins Creed Black Flag - Świetna przygoda łącząca przygody Asasyna wraz z bataliami na morzu
    5. Assassins Creed Unity - Mimo początkowych problemów z optymalizacją gry , według mnie to jedna z lepszych tytułów . Chyba za bardzo podziałał na mnie ten nowy system parkour ;)

Pozdrawiam !
  • 1 Reply

• Aaricia's Avatar
    Community Manager
    @JarekArczigo dzięki za podzielenie się swoim zestawieniem! Ja zbyt dużego doświadczenia w Assassin's Creed nie posiadam, tak więc niestety nie mogę podzielić się swoją listą 😀 Ale jestem ciekawa wypowiedzi innych 🧐
    • Jakiej gry nie możesz doczekać się w 2025 roku? Powiedz nam tutaj 🎮
    • Zobacz nowe produkty Lenovo tutaj oraz tutaj💻
    • Masz jakieś hobby poza graniem? Opowiedz nam w tym temacie🌍