Lubicie cosplay? Podzielcie się zdjęciami kostiumów!

• 6
    Replies
  • 196
    views
  • Aaricia's Avatar
    Community Manager
    Hej wszystkim!

W tym miesiącu skupiamy się na wszystkim, co związane z fantasy i science fiction 🤩 Zanurzenie się w świat magii i przygód, czy to oglądając filmy/seriale, czy to grając w gry, jest nie lada przeżyciem, przynajmniej dla mnie 😀

Wiele osób identyfikuje się z ulubionymi bohaterami i postaciami do tego stopnia, że poświęcają wiele godzin na stworzenie przepięknych kostiumów cosplay, aby móc wcielić się w owe postacie. Doskonałym przykładem tego był konkurs cosplay na stanowisku Lenovo, odbywający się podczas tegorocznego Intel Extreme Masters w Katowicach 😎

Razem z @Saka oraz @TrendaTen mieliśmy przyjemność oglądać te wspaniałe kostiumy, jak np. ten:

Name:  DAN_0657-1920px (1).jpg
Views: 63
Size:  60.6 KB

A co Wy myślicie o cosplayu? Zdarzyło Wam się wykonywać własnoręcznie kostiumy i przebierać za Wasze ulubione postacie? Pochwalcie się zdjęciami! 🙂
    • Jakiej gry nie możesz doczekać się w 2025 roku? Powiedz nam tutaj 🎮
    • Zobacz nowe produkty Lenovo tutaj oraz tutaj💻
    • Masz jakieś hobby poza graniem? Opowiedz nam w tym temacie🌍
  • 6 Replies

• Saka's Avatar
    Level 52
    @Aaricia Jak byłam mała to się przebierałam za Hermionę Granger. 😁
    Unamused Snarktooth. Advocate for hearing loss & accessibility. Person, friend and a terrible/terrific* artist.
    *delete as appropriate
  • TrendaTen's Avatar
    Level 52
    Ja "cosplayowałem" ostatni raz w przedszkolu i byłem zielonym power rangersem, Batmanem, DRZEWEM, Zorro i nie pamiętam co jeszcze. :) a tak to nie mam takich zdolności manualnych żeby coś uszyć a nie wyglądało to jak zerwane z menela. O ile w tekturze jestem całkiem całkiem to z szyciem nie radzę sobie po całości
    [Kliknij aby dodać podpis]
  • Aaricia's Avatar
    Community Manager
    @Aaricia Jak byłam mała to się przebierałam za Hermionę Granger. 😁

@Saka przypomniałaś mi, że kiedyś jak byłam mała to przebrałyśmy się za dziadków i babcie z koleżanką 😀 Co prawda to dość ogólne postacie, ale chyba też się liczy 😂

A co pełniło rolę różdżki w Twoim przebraniu? 😀
  • Aaricia's Avatar
    Community Manager
    Ja "cosplayowałem" ostatni raz w przedszkolu i byłem zielonym power rangersem, Batmanem, DRZEWEM, Zorro i nie pamiętam co jeszcze. :) a tak to nie mam takich zdolności manualnych żeby coś uszyć a nie wyglądało to jak zerwane z menela. O ile w tekturze jestem całkiem całkiem to z szyciem nie radzę sobie po całości

@TrendaTen to ciekawie w Twoim przedszkolu było 😀 Ja nie chodziłam, widzę, że sporo mnie ominęło 😂 Ale w podstawówce raz byłam kwiatkiem 😀 A do szycia też nie mam talentu 🙈
  • Saka's Avatar
    Level 52
    @Aaricia szczerze mówiąc to już nie pamiętam. Może pałeczka do jedzenia? Te grubsze z ciemnego drewna mogą posłużyć za niedużą, cienką różdżkę.
    Unamused Snarktooth. Advocate for hearing loss & accessibility. Person, friend and a terrible/terrific* artist.
    *delete as appropriate
  • Aaricia's Avatar
    Community Manager
    @Saka faktycznie, nie pomyślałam 😀