a co jeśli bym Wam powiedział, że to nie dla mnie? Że to dla moich dzieci, które widuję raz na dwa miesiące, a jedyny kontakt to ten w świecie wirtualnym. Że to w tym świecie mamy szansę się spotkać i swobodnie porozmawiać, być ze sobą chociaż w sieci. Jest to przestrzeń, którą odkryliśmy dla siebie i tam spędzamy czas. Nie przytulę ich, nie pomogę im wstać, gdy się przewrócą, ale mogę chociaż spróbować zapewnić im narzędzia (szafa z Narnii), by i ten kontakt się nie urwał.
KONKURS - Gaming Spot - wygraj wyposażenie pokoju gamingowego 🖥️
-
370Replies
-
29537views
-
@Aaricia
a co jeśli bym Wam powiedział, że to nie dla mnie? Że to dla moich dzieci, które widuję raz na dwa miesiące, a jedyny kontakt to ten w świecie wirtualnym. Że to w tym świecie mamy szansę się spotkać i swobodnie porozmawiać, być ze sobą chociaż w sieci. Jest to przestrzeń, którą odkryliśmy dla siebie i tam spędzamy czas. Nie przytulę ich, nie pomogę im wstać, gdy się przewrócą, ale mogę chociaż spróbować zapewnić im narzędzia (szafa z Narnii), by i ten kontakt się nie urwał. -
@Aaricia
Czołem!
Wprowadzam się z rodziną do naszego pierwszego mieszkania. Oboje z żoną lubimy sobie pograć, ale zawsze jest coś ważniejszego niż zestaw taki zestaw. Ten sprzęt byłby dopełnieniem naszego pierwszego wspólnego mieszkania.
Będzie mocno.
Pochwalimy się zdjęciami!
Pozdrawiam szalenie!
-
Ten odjazdowy zestaw powinien trafić do mnie z kilku względów. Po pierwsze, mieszkam na Górnym Śląsku i chciałbym sprawdzić, jak zachowuje się Lenovo Legion przy wstrząsach górniczych. Po wtóre, obróbka moich zdjęć z nieczynnych hut i cynkowni to tylko z takim sprzętem. Wreszcie po trzecie, nagrywanie i odtwarzanie muzyki jest uzależniona od specyfikacji, a tutaj mamy do czynienia z bardzo wysokimi parametrami. Podsumowując, ten odjazdowy zestaw zasługuje na coś więcej, aniżeli smutny kąt w monochromatycznym mieście :)
-
@Aaricia
Szanowni Organizatorzy Konkursu,
Z ogromną radością biorę udział w tym konkursie i chciałbym przedstawić Wam powody, dlaczego to właśnie ja powinienem wygrać Laptop Lenovo Legion. Oto argumenty, które przemawiają za moją kandydaturą:
Jestem pasjonatem gier i aktywnym graczem, dla którego gaming to nie tylko hobby, ale również sposób na rozwijanie umiejętności i nawiązywanie nowych znajomości. Laptop Lenovo Legion jest legendarną serią, która znana jest ze swojej wyjątkowej wydajności, dedykowanych funkcji gamingowych i niezawodności. Jego potężne podzespoły i innowacyjne rozwiązania technologiczne sprawią, że będę mógł cieszyć się płynną rozgrywką i pełną imersją w świecie wirtualnym.
Jako osoba, która dużo podróżuje po Polsce, mobilność i wytrzymałość sprzętu są dla mnie kluczowe. Laptop Lenovo Legion doskonale spełnia te oczekiwania. Dzięki jego przenośnej konstrukcji, solidnej wytrzymałości i długiemu czasowi pracy na baterii, będę mógł grać w moje ulubione gry niezależnie od tego, gdzie się znajduję. Niezależnie czy jestem w hotelu, na trasie czy u znajomych, Laptop Lenovo Legion zapewni mi pełne doświadczenie gamingowe w każdym miejscu.
Dodatkowo, doceniam zaangażowanie marki Lenovo w rozwijanie społeczności gamingowej. Biorąc udział w konkursach, turniejach i wydarzeniach, chciałbym aktywnie włączyć się w tę społeczność i podzielić się swoimi osiągnięciami. Laptop Lenovo Legion, z funkcjami sieciowymi i wysokiej jakości komponentami multimedialnymi, umożliwi mi łatwe nawiązywanie kontaktów z innymi graczami i tworzenie trwałych więzi w wirtualnym świecie.
Jestem przekonany, że przekazanie mi Laptopa Lenovo Legion przyniesie korzyści nie tylko mi, ale również marce Lenovo. Będę dumnie reprezentować produkt i dzielić się swoimi pozytywnymi doświadczeniami z innymi graczami. Wierzę, że moje aktywne zaangażowanie w gamingową społeczność oraz potrzeba mobilności i wydajności będą doskonałym połączeniem, które wzmocni markę Lenovo i pomoże dotrzeć do szerszego grona odbiorców.
Dziękuję za uwzględnienie mojej kandydatury i możliwość wzięcia udziału w tym konkursie. Liczę na to, że moja pasja do gier, aktywność oraz potrzeba mobilności i wydajności zostaną docenione, a Laptop Lenovo Legion stanie się niezastąpionym kompanem -
@Aaricia
Ten zestaw powinien trafić do mnie, a raczej do mojej córki Julki która jest super córka a do tego wzorową uczennicą, idącą od września do klasy matematyczno-fizycznej. Jej zainteresowania związane są z nauką, technologią i rozwiązywaniem problemów. Odjazdowy zestaw gamingowy może pomóc jej rozwijać te zainteresowania, ponieważ wiele gier wymaga logicznego myślenia, umiejętności rozwiązywania problemów i matematyki. Dodatkowo wspieranie zainteresowań mojej córki w obszarze gier komputerowych i technologii pomoże promować równouprawnienie płci. (W klasie o tym profilu nie ma niestety zbyt wielu dziewczyn) Kobiety są coraz bardziej reprezentowane w branży technologicznej, w tym w grach komputerowych. Chcę dać jej możliwość rozwijania umiejętności w tej dziedzinie. Gry komputerowe nie tylko oferują rozrywkę, ale także mogą przyczynić się do rozwoju umiejętności społecznych. W wielu grach online istnieje możliwość komunikacji i współpracy z innymi graczami, co może pomóc jej w budowaniu relacji, uczeniu się pracy zespołowej i rozwijaniu umiejętności komunikacyjnych.
Ten zestaw gamingowy może być dla mojej córki idealnym miejscem zabawy i relaksu. Po intensywnej nauce w klasie matematyczno-fizycznej, gra w gry komputerowe może być dla niej sposobem na odprężenie się i oderwanie od codziennych obowiązków, pozwoli jej to na relaksację i odpoczynek po szkole. Grając w gry, będzie mogła oderwać się od codziennych obowiązków i stresów, co z kolei pozytywnie wpłynie na jej samopoczucie. (A to bardzo ważne)
Ponadto, grając w gry, będzie rozwijać umiejętności manualne i myślenie przestrzenne, co jest bardzo ważne w dzisiejszych czasach. Dając córce możliwość eksplorowania tego obszaru, może ona odkryć swoje powołanie i zainteresować się karierą związaną z grami komputerowymi, programowaniem, projektowaniem gier lub innymi dziedzinami technologicznymi.
Ten odjazdowy zestaw gamingowy jest idealny dla niej ! Dlatego chciałabym żeby trafił do mnie, żebym mogła podarować go właśnie jej. ❤️ -
Myślę że pierwszy post zostawić. Wysłałem dwa ponieważ przy wysyłaniu pierwszego wyskakiwał mi błąd i myślałem że się nie wysłało więc wysłałem po raz drugi.
-
@Aaricia
Mam na imię Ola, za tydzień kończę 19 lat. Zacznę od pytania: dlaczego ja miałabym wygrać? Opowiem trochę o moim życiu.
Urodziłam się niepełnosprawna, lekarze nie dawali mi większych szans na samodzielne funkcjonowanie, jednak nie poddawałam się i udało mi się - funkcjonuję bez niczyjej pomocy, rozwijam moje pasje, ukończyłam liceum o profilu informatycznym. Po drodze doszło jeszcze wiele innych przeszkód (choroby, ciągłe leczenie etc) jednak ja dalej brnęłam przed siebie. W tym momencie pracuję dorywczo oraz dalej się kształcę. Jedną z moich pasji jest gaming, gram głównie w Valoranta. Niestety wszystkie pieniądze idą na moje leczenie więc nigdy nie miałam dobrego sprzętu - aktualnie używam pięcioletniego, przegrzewającego się laptopa. Marzę o tym, by kiedyś zostać streamerką i przy tym przybliżać społeczność osób niepełnosprawnych oraz tworzyć dla nas przyjazną przestrzeń. Zdobycie takiego sprzętu umożliwiłoby mi to. Mogłabym także się rozwijać - chciałabym zajmować się grafiką komputerową, jednak mój laptop nie ciągnie potrzebnych programów.
Podsumowując, zdobycie takiego sprzętu umożliwiłoby mi dalsze kształcenie się, spełnienie marzeń, edukowanie ludzi i tworzenie bezpiecznej przestrzeni dla osób niepełnosprawnych w gamingu. Jest to dla mnie ogromna szansa, bo moje leczenie dalej trwa i jeszcze długo nie będę w stanie uzbierać na nowy sprzęt. Wygranie tego konkursu otworzyłoby przede mną nową, ekscytującą drogę życiową.
Pozdrawiam!
Ola -
Chciałabym żeby taki zestaw trafił właśnie do mnie. Dlaczego? Żeby wrócić do dawnych przyzwyczajeń, które kiedyś dawały mi masę radości. Pamiętam, że jako dziecko i nastolatka, codziennie relaksowałam się przy grach komputerowych. Tworzyłam rodziny w simsach, wygrywałam zawody jako narciarski skoczek, strzelałam gole, prowadziłam pizzerię i strzelałam do tych złych. Gry dawały mi sporo przyjemności i pozwalały zapomnieć o problemach. Niestety, w dorosłym życiu hobby to poszło w zapomnienie. A szkoda. Chciałabym wrócić do tego tematu i znowu poczuć się jak mała dziewczynka. Marzy mi się taka zabawa po ciężkich dniach w pracy. Nie mam jednak odpowiedniego sprzętu... I właśnie dlatego zestaw od Lenovo bardzo by mi się przydał.
To join the conversation, please Log in or Sign up