KONKURS - Gaming Spot - wygraj wyposażenie pokoju gamingowego 🖥️

• 370
    Replies
  • 29587
    views
  • FoRNuF's Avatar
    Level 1
    Mam na imię Victoria i mam 15 lat, a to kilka powodów, dlaczego właśnie ja powinnnam wygrać zestaw sprzętu do pokoju gamingowego:

Wydaje mi się, że posiadam prawdziwą pasję do gier. Jestem zaangażowana w świat gier komputerowych, czerpię z nich radość i spędzam wiele czasu na rozwijaniu swoich umiejętności.
    Mogę wykorzystać ten zestaw sprzętu do pokazania, jak pozytywny wpływ gry komputerowe mogą mieć na moje życie. Mogę inspirować innych graczy swoimi osiągnięciami, prowadzić streamy lub tworzyć treści na platformach społecznościowych, aby dzielić się swoją pasją i umiejętnościami. Wygrana zestawu sprzętu pozwoliłaby mi jeszcze bardziej rozwijać tę aktywność i dotrzeć do większej liczby osób.
    Dostęp do lepszego sprzętu może poprawić moje umiejętności w grach i pozwolić mi konkurować na wyższym poziomie. Będę mógła doświadczać gier w sposób bardziej immersyjny i czerpać jeszcze większą przyjemność z rozgrywki. Mogę również eksperymentować z tworzeniem własnych projektów, modów czy map, co doda jeszcze większej wartości mojej pasji do gamingu.
    Sprzęt gamingowy może mieć także potencjał edukacyjny. Mogę wykorzystać go do nauki programowania, tworzenia grafiki, tworzenia muzyki czy tworzenia treści wideo. Może być to świetna okazja do rozwinięcia umiejętności związanych z technologią, które mogą znaleźć zastosowanie w przyszłości.
    Pozdrawiam wszystkich i życzę powodzenia.
  • Kozu's Avatar
    Level 5
    @Aaricia

W swym życiu wiele przykrości zaznałem,
    Własnego pokoju nigdy też nie miałem,
    We trójkę z braćmi się tam gnieździliśmy.
    Do późnych lat sie tak męczyliśmy.

Potem do wojska poszedłem na lata,
    Nie miałem ze sobą już żadnego brata.
    Lecz zamiast tego to pod prysznicami,
    Musiałem się tłoczyć z innymi chłopami.

Po unitarce też zostałem w woju,
    I także w tedy nie miałem pokoju.
    Bo na kompani, na pryczach pietrowych,
    Leżało obok wielu poborowych.

I w końcu po latach bez własnego kąta,
    Nabyłem mieszkanie, zacząłem je sprzątać.
    I gdy już nawet meble wybierałem
    Poznałem kobietę i się zakochałem.

W niedługim czasie razem mieszkaliśmy.
    Wnet się oswiadczyłem i się pobraliśmy
    Lecz kiedy w życiu znajdziesz tą jedyną.
    To przy niej własne marzenia ci giną.

Dziś nadal nie mam prywatnej przestrzeni
    Tak kończy facet co sie szybko żeni
    Choć w życiu tego nigdy nie żałuje
    To brak tego kąta mnie ciągle dołuje

Dlatego jeśli powyższe czytacie
    I jesli choć troche współczucia też macie
    To błagam was szczerze, pomóżcie waszmości
    Podarujcie mi proszę choć trochę radości.
    Last edited by Kozu; 18-05-23 at 20:37. Reason: Literówka
  • Tajtai's Avatar
    Level 1
    @Aaricia
    chciałbym aby ten wypasiony zestaw tchnął nowe życie w moją "męską jaskinię". Niestety pokój ten z początku wyjątkowy stracił to coś. Najpierw z racji przymusowego home office'u przekształcony na biuro, przez etap graciarni by ostatecznie dojść do etapu "suszarni" dzieciecych ciuszków, które prane są na potęgę... Córka wróciła do góry nogami całe nasze życie ale w końcu ma swój pokój i ja też chcę odzyskać swój "azyl". Chciałbym ponownie móc założyć słuchawki i zatracić się w gamingowym świecie :)
  • Ignes's Avatar
    Level 1
    Ten zestaw jest dla mnie! Dla mnie, ponieważ gram, albo klikam, jak to mówią synowie. Jeden z nich (synów, czterech zresztą) wyprowadził się i mam gdzie wstawić i biurko, i fotel, i wszystko się tam zmieści, a co jest niezbędne do ładowania matczynych akumulatorów do codziennej przeprawy z potomstwem, by wyprowadzić ich na dobrych ludzi. Reset jest mi potrzebny, więc nie będę ściemniać, że to dla dzieci lub męża, nie, pokój gamingowy będzie tylko mój, no może czasem pozwolę im tam wejść.....
  • atris3k's Avatar
    Level 6
    Będzie długo 🙄. Zacznę od przedstawienia się żeby każdy kto to przeczyta mógł mnie bliżej poznać. Jestem Atris. Od małego interesują mnie nie tylko gry komputerowe ale też jak to wszystko działa. Pasję do elektroniki zaszczepił we mnie mój ojciec, któremu zawdzięczam dużą część moich umiejętności. Mam za sobą dwukrotne składanie komputera od zera. I odratowanie starego laptopa, który błagał o "śmierć". Pracuję też nad projektem drukarki 3D który na razie czeka aż znajdę na niego fundusze. Jestem nieśmiały, ale potrafię dążyć do celu. Niektórzy mogą mnie kojarzyć jako członka administracji kilku serwerów discord. Wkładałem w nie dużo pracy i czasu. Aktualnie porzuciłem to na rzecz nauki projektowania 3D i tworzenia gier od podstaw. Docelowo próbuję ogarnąć unreal engine, ale ograniczenia sprzętowe w tym nie pomagają i taki zestaw mógłby w tym pomóc. Może dzięki niemu jeszcze kiedyś o mnie usłyszycie. Z gier preferuję RPG I przygodówki, ale znajdzie się też miejsce na inne gatunki. Mój komp nie jest graficznym potworem a jego zastąpienie przez Lenovo Legion 5 15ARH7
    Mogłoby pomóc zebrać fundusze na projekt drukarki 3D ze sprzedaży jego poprzednika. Poza tym z laptopem można się przemieszczać co ułatwiłoby mi poruszanie się z nim między biurkiem a moim stanowiskiem do eksperymentów. Mimo, że konto założyłem teraz bo jest niezbędne do napisania komentarza to śledzę wasze artykuły i niektóre poradniki kilka razy uratowały mi dupę...
  • Krysti's Avatar
    Level 1
    @Aaricia Tak szczerze to nie umiem zbytnio przekonywać, ale chciałbym wygrać ponieważ moje obecne stanowisko nawt nie przypomina szczerze stanowiska. Jest niby komputer ale taki co nie kazda gra na nim pójdzie fotel jakis zwykly z bazarku 😂 ale nie ważne klawiatura wszytsko takie podstawowe jedyne co mam to ledy za biórkiem i myszke podswietlaną. Bardzo chciałbym wygrać bo zaczynam cos działac Laptopik z lenovo był ale uszkodzilem se ekran XD ale bardzo długo u mnie starczył. Jak widać brakuje mi troche tych rzeczy żebym w ppełni mógł poczuć się spełniony. A więc tak czekam, może akurat jest to ten konkurs ktory jest dla mnie. Pozdrawiam ❤️
  • Bruno06's Avatar
    Level 2
    Nie mam szans wygrać ale moim argumentem dlaczego miałbym wygrac ten zestaw jest prosty jestem graczem od 12 lat i bardzo fajnie by było zgarnąć dbry sprzęt gdyż mój obecny nie spełnia już swych wymagań i jest to bardzo uciążliwe, chciałbym również pograc sobie w nowsze tytuły czego nie moge obecnie zrobić może sie uda powodzenia !😁
  • paulinalukasik3's Avatar
    Level 1
    @Aaricia Bardzo chciałabym wygrać i zrobić niespodziankę mojemu chłopakowi, któremu ukradli konto w Fifie i usunęli mu wszystko na co pracował przez pół roku. Myślę, że by się ucieszył :)
  • KarolW's Avatar
    Level 3
    Postaram się pisać cicho, żeby mój stary zestaw tego nie usłyszał. Przechodząc do rzeczy - błagam Was pomóżcie, bo inaczej w Cyberpunka 2077 zagram jak już naprawdę go naprawią. Do tego … CO? NIE Z NIKIM NIE PISZĘ. SPOKOJNIE MÓJ KOMPIE, MOŻESZ DALEJ SIĘ ZAWIESZAĆ W SPOKOJU … Do tego codziennie Windows do mnie krzyczy „Weź już zaktualizuj mnie w końcu do 11!”, a ja mu odpowiadam, że przecież nie mogę, na co on ze zdziwieniem pyta „Jak to nie? Przecież musiałbyś mieć naprawdę starusieńki procesor, żeby nie móc tego zrobić.”. A potem do niego dochodzi i przez chwilę siedzimy razem w krępującej ciszy.

BRZDĘK! Ehh, kolejna śrubka wypadła z fotela. Zdziwilibyście się ile taki fotel ma śrubek. Jestem praktycznie pewien, że gdybym je wszystkie zebrał, to złożyłbym z nich tron ze śrubek czy coś w ten deseń. A jeszcze … CO FOTELU? MAM ZA CIĘŻKI ZADEK? SAM JESTEŚ ZA CIĘŻKI! … Wrcjc - ??? - No nie! Znowu nie dził mi klwisz . Nwet pisć normlnie nie możn.

Ok, już naprawione. Wystarczy trochę postraszyć oddaniem na złom, potrząsnąć, lekko poklepać po plecach i jak już klawiatura odkrztusi kurz, to „A” śmiga aż miło.

W każdym razie - no miło by było. Moi staruszkowie zasłużyli na spokojną emeryturę, a nowym sprzętem obiecuję się dobrze zaopiekować.
  • Tymurion's Avatar
    Level 1
    Wygrać ten pokój to jest mój plan,
    potrafię grać jak prawdziwy fan!
    Za konsolą czuję się jak król,
    i to jest powód by wygrać ten bój!

Wirtualne światy z ekranową duszą,
    przygody czekają, scenariusze kuszą,
    wcielam się w bohaterów, stawiam czoła złu,
    to moje powody, po co jestem tu!

wirtualne przygody, bitwy pełne akcji,
    przysięgam Wam wszystkim to jest smak wakacji!

a dla głodnych graczy suchar:
    Dlaczego pokój gracza przypomina las?
    Bo pełno tam łuków i rozrzuconych strzałek :):)